Egyébiránt külföldön egy ilyen huzásért simán kirugnák a képviselői bársonyszékéből..
Aki egy ekkora farok,az szégyenfoltja a képviselőknek.
Nem hűzöngenie kellett volna csak simán a rendőr kérdésére megmondani ki is ő,és sajnos otthonfelejtette a papirjait,de fáradjunk be az örsre,igyunk meg egy kávét és a valakije behozza azonnal a papirjait.
Nem ez egy inteligens ember viselkedése ilyen esetbe???Én legalábbis a magam proszto modján,ezt tettem volna.
Engem is állitott már meg a rendőr ugy,hogy otthon felejtettem a papirjaim.Kérdezte a rendőr ki vagyok,kié a gépjármű.mellettem utazó barátnőm papirjai ottvoltak-ilyen esetbe az utast is igazoltatják!-felvették az adatait bediktáltak mindent a központnak,felvették ott helyben a eseményleirását,majd szépen,megmondták másnap reggel nyolcra fáradjak be a kocsi és a saját papirjaimmal az örsre.És mondták menjek haza és papirok nélkül ne vezessek csak hazáig.És elengedtek.Másnap papirokat bevittem-egyeztettek és ennyi.Végig korrektek,megértők voltak.
No persze én nem estem nekik bunko paraszt módjára...!!!
De hát ugye,ő egy fideszes képviselő.
És ez a szarjankó azt hiszi,ő szarta a világot az idiota vezérével eggyütt.
Megérdemelte ezt az elbánást.
Nemám,hogy még ő jelenti fel őket!!!!
Mocskos barom görény!!Menjen az ilyen tudjátok hova....!!!!!
Nem értem én ezt a "nem mutatta meg a jelvényét" dolgot. Hát mi a rossebért nem mutatja meg? Nem egyszerűbb lenne az orra alá dugni, nesze, bazze, láttad? Akkor most már ugrás kifele, de azonnal!
Tehát: Megjött Törökországból, a papírokat az "A" lakásban hagyta, ahol vagy volt nő, vagy nem. Aztán beült a Lagunába, és éjjel elment festeni a "B" lakást, ahol vagy volt nő, vagy nem. Majd onnan elindult valahová az Alagúton át. Vajon tisztában volt vele, hogy nincsenek nála az iratai? Úgy tűnik, igen. Tehát nem csak feledékenyésg volt, hanem azt hitte, megúszhatja.
Aztán igazoltatták, mire közölte, hogy nincs igazolványa, de képviselő, amit a parkolójeggyel tud igazolni, és telefonált a nőnek, hogy hozza el a papírjait az "A" lakásból. Közben nem túl hízelgő jelzővel illette a rendőröket. A nevét továbbra se mondta meg. azt követelte, hogy előbb a rendőrök igazolják magukat. Miután ezt a rendőrök úgy értelmezték, hogy hőzöng és ki akar bújni az azonosítás alól, be akarták vinni, aminek ő ellenállt. Ez nyilván még inkább meggyőzte a rendőröket arról, hogy vaj van a fején, talán részeg vagy be vab lőve, ezért nem épp kíméletesen kiszedték az autóból, úgy, hogy ettől az autónak elromolott a zárja (talán kilőtték?), eközben nyilván nem bántak vele kesztyűs kézzel, és az órája leesett.
Breaking news: ...a rablót a rendőrök nem tudják elvinni a helyszínről, mert kimerevítette magát. Most vágják alatta körbe az aszfaltot, földlabdával együtt fogják elszállítani.
Országgyűlési képviselő, bizottsági tag, egy BT kültagja, egy szövetkezet tagja, egy KFT tagja, ügyvezetője, Egy ZRT tagja, vezérigazgatója osz még szobafestő is. Hát nem csoda, ha nincsenek rendben az idegei.
Miért ne lehetne? Jár is neki a fáradságos nemzetépítő munkájáért!
A rendőri igazoltatás pedig ékes bizonyítéka a szorgalmas polgári létének. Saját maga festi a lakását, nem költi a nehezen összekuporgatott forintkáit drága szobafestőkre. Az is lehet, nem is volt külföldön, a vakációját meszeléssel töltötte.
Csak nehogy valami egészségkárosodás érje a pihenés hiányában! :))
Nem hiszem. Nem azt nyilatkozta, hogy elhagyta a papírjait, hanem azt, hogy nem rakta a kocsiba. Tehát a papírjainak ott kellett elvileg lennie, ahonnan elindult lakástfesteni. Az még nem világos, hogy a lakásfestés után ugyanoda akart-e visszatérni, és az sem, hogy a nő ott volt már eleve, ahol a papírjait hagyta, vagy a nő csak beugrott értük egy harmadik lakásból, amit még nem vagy már nem festett éppen.