hát igen, bár én eltökéltem, hogy nem vagyok hajlandó végig parázni a terhességet. nem tudom, az utóbbi két hét tapasztalatai alapján azért ebben nem vagyok már olyan biztos... :o)
Nem, ezen most elkezdhetsz aggódni:) Persze, hogy belefér, ez csak egy átlag!
Hihetetlenek vagyunk mi, terhesek, gyakorlatilag bármin képesek vagyunk aggódni. Remélem, utólag majd jót röhözgök magamaon, mert azért aktuálisan minden parám komoly szokott lenni.
Látható változások: Ultrahanggal kimutatható a petezsák, majd a szikhólyag, mely a méhen belüli terhesség egyértelmű bizonyítéka. (www.timmermann.hu)Szervek Képességek:
én kétféle kalkulátort használtam, azt hiszem mindekettővel ez jön ki. először június 2-ai utolsó mensivel számoltam, de végül az inszem időpontja miatt arrébb tettem két nappal. szerintem kb így a pontos.
nem gondoltam volna, hogy csak 4 hét van közöttünk. valamiért többnek hittem. :)
Csak kiváncsiságból kérdeztem, mert nekem a netes és mindenféle kalkulátorok febr. 2-9 közé hozzák ki a szülés várható időpontját. Mindezt május 2-ai uccsó mensiből.
boszi... hehe... anyai ágon :))) nálam nagyobb nyúl nem sok van (minden orvosi dologtól kivagyok). én a szülés után úgy jöttem ki, hogy közöltem: hős vagyok! , aztán elnyefegtem magam, hogy úgy érzem magam, mint egy fasírt... azért az biztos, hogy ha előtte valaki mondja, hogy ilyen fájdalmakat kibírok, azt kiröhögöm az meg a másik, hogy nem is a szülés volt a leggázabb az egészben, hanem az utána következő 2 hét (pocsékrossz szöveteim vannak, nehezen regenerálódok)
Ez, ez, ez nem ér!!! Az összes, általad látogatott topikba ugyanazt a hsz-t másoltad be, pedig én követtelek, mint egy nyomkereső. Az uccsó mondatoddal megnevettettél, pedig már nagyon kókadozom (mert egyes terhesek sokat is esznek, és ebéd után nem könnyű nekik).
Szóval, mint ahogy stunc már jelezte, mindenen túl vagyok :)
12-kor már felvittek és kb 5 perccel később már jött is a doki. Megnéztük UH-n, a 3 tüszőből kettő már megrepedt, valószínűleg reggel, mert azóta baromira feszül a hasam. A 3. versenyző most készülődik, ezért ma és holnap házi inszemet hajtuk végre :)))
Most jól vagyok, csak kicsit fájogat a hasam, főleg a jobb oldalon.
Beszéltünk a dokival, az a véleménye, hogy nagyon jól együttáll most minden, hogy sikeresek legyünk. Ha azonban mégsem, akkor az augusztus kimarad, mert szabin lesz, utána pedig nagy valószínűséggel lombik következik. DE ERRE NEM FOG SOR KERÜLNI :)))) Reméljük... :)))
Mindenkinek köszönöm a drukkokat, most megyek és lefekszem egy kicsit, mert azt hallottam stunctól, hogy a terhesek aluszékonyak :)))
Remélem, boszi vagy! Köszönöm, ezek szerint a betűimen nem látszik a korom:D
Ne is emlegesd a hasbaszúrást, én nagyon nyúl vagyok, de hosszú életem során rájöttem, hogy sokkal többet kibírok, mint amennyit el tudok képzelni magamról. Csak ki fogom bírni ezt is. Inkább a vetélési kockázat miatt aggódom, de utána szigorúan feküdni fogok, amennyit kell. Na, az nekem nem egyszerű:)
;) nem is hiszem el, hogy öreg vagy! Engem a Barossban majdnem berántottak az amnio-ra, mert ketten vártunk ott (én csak vérvételre) úgy megijedtem, hogy csuda! már a sima vérvételtől is rosszul vagyok, nehogymá hasbaszúrjanak... Kicsit röhögtek rajtam utána, mert tiszta zöld lettem ááááá... A babádnak pediglen nem lehet semmi baja! Ez faktum!
Annyit mondjátok, hogy kedzem a saját ingemnek érezni. El is megyek a jövő héten;) Ki kell használnom azt a kis időt, amíg a behatolós időszak van...
Egyébként a kromoszóma vizsgálatot megbeszélni megyek kedden, de nyilván lesz UH, hogy belőjék az optimális időpontot. Kiváncsi vagyok, hogy melyiket javasolják, a chorionboholy mintavételt, vagy a későbbit, az amniocentézist. Remélem, nem fogok emiatt elvetélni, brrr. Viszont öreg vagyok, és van a szűk családban beteg, úgyhogy mindenképpen kell nekem ilyen szűrés. Egy jó oldala van: hiába lesz szégyellős a baba, ezer százalékra tudni fogjuk, hogy milyen nemű:D
hihi... :)) rám is mondták már, hogy perverz vagyok, de ti magasan túltesztek rajtam!! :DDD Stunc! Te is az ultrahangpéniszhez való vonzódásoddal... :DD