Keresés

Részletes keresés

Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.11.03 -4 2 959102

Nem érted?

Igenis tönkretették, de nem tudták tönkretenni.

Na!

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959100)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.11.03 -4 2 959101

Alakul az a NER-es karrier ;-)

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959095)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.11.03 -4 2 959100

oximoron, ha tízévesen tönkretették az életét, akkor most nem hencegne nap mint nap, hogy neki van minden életek legeslegjobbja a kastéjjban a mackójával, mert akkor tönkre lenne téve :)

Előzmény: Vevegyő (959097)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.11.03 -4 2 959099

Röviden:

"Deakkojisz jogos volt a blogos férfigyűlöletem!"

Még abban az ösztrogénőrjöngős, frusztrált indulatokkal terhes közegben is voltak, akik próbálták valamennyire az objektivitás és az emberség irányába terelgetni, de ő jól megmondta nekik!

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959096)
Serial Slut Creative Commons License 2024.11.03 -2 2 959098

Gondolom, a fiúk.

Vevegyő Creative Commons License 2024.11.03 -2 2 959097

a testvérei és a szülei. mert nem ismerték fel a zsenialitását.

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.11.03 -4 2 959096

Hányan, de hányan kérték a blogévek során, hogy legyek elfogadó, gondoljak rájuk is, lássam be emezek szempontját is, legyek tekintettel amazokra is, legyek irgalmas, érző szívű, mert ők ártanak ugyan, pont nekem is tönkretették az életemet már tízéves koromban, de hát őket is bántották, nekik is megvannak a mentségeik!

mivaaaaaaan?

ki tette törnkre az életét tízéves korában a csodagyereknek ????

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.11.03 -4 2 959095

Engem nem tudtok lehomofóbozni. Ideológiai szövegekkel, a liberális-normatív előírásokkal nem lehet már engem zsarolni, stigmatizálni.

öööööö, hogy lehet liberális-normatív előírásokkal zsarolni, ha nem szakmai titok?

Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.11.03 -4 2 959094

"ha akaratod ellenére lepisál egy sárgafogú rozmár"

Belegondoltam, hogy a rusonyológiában járatlan olvasók számára milyen szürreális lehet ez a kép, holott csupán tárgyilagos leírás.

És már megint saját nyomorát vetíti másokra:

"Mindenük kétségbeesett. Érzelmeik hisztik, cirkuszok, kötődni nem tudnak, sérültek és magamutogatóak... élete nagyon szomorú, túl sok erőforrás elment a gyötrődésre, önillegetésre, bulikra, még akkor is, ha van szakmájuk. ... elszegényednek, mert ha öregek, nem kér senki a ... színészetükből."

Próbálom megfejteni, hogy működhet ez a kivetítés.

Van ugye a saját nyomor: a nemkellés, a perverziók, a talmiság, a nyomiság, a csóróság, az írói kudarc, az irigykedés. A nárci önképbe mindez nem fér bele, tehát ez ő nem lehet. De akkor ki? Mert a nyomorok jelen vannak, átütnek, tudat alatt érzi és kínlódik miatta.

Ezért módszeresen keresi azokat a helyzeteket, amiben másokra kiabálhatja rá mindazt, ami az ő kis szívét nyomja. És akkor helyreáll a világ rendje: a férfiak nemkellenek, a buzik a perverzek, szentesi a talmiságos, huffnágel a nyomi, a nátziex a csóró, fujjgummi a bukott író, cúnavijjő az irigykedő.

És akkor máris nem nyomasztja annyira a saját nyomora, hiszen mindez nem is az ő nyomora, nemisz-nemisz-nemisz...

Előzmény: Serial Slut (959093)
Serial Slut Creative Commons License 2024.11.03 -3 3 959093

Vicces, hogy az a poszt címe, hogy "Most nagyon világos leszek", közben meg csak egy érthetetlen, zavaros, sehova nem tartó szóhalom. Kommentként kezdte, igen, írt egy poszt hosszúságú kommentet, aztán azt bemásolta és kiegészítette valami nagyon furcsa, agresszív, privát levelezést bemásoló-átíró-hamisító retardáltkodással, aminek a lényege, hogy ő kasztrálni akarja a szerinte veszélyes férfiakat, és erre megkérdezték tőle, hogy normális-e.

"Nem veszik komolyan, viszont lábbal tiporják azt, ami a szexualitás rendeltetése, felelőssége, értelme, a nyugodt, boldog élet. Mindenük kétségbeesett. Érzelmeik hisztik, cirkuszok, kötődni nem tudnak, sérültek és magamutogatóak."

"A buzik élete nagyon szomorú, túl sok erőforrás elment a gyötrődésre, önillegetésre, bulikra, még akkor is, ha van szakmájuk. Sokan elszegényednek, mert ha öregek, nem kér senki a sminktanácsaikból, színészetükből." No comment...

"Az Odakint… szörnyes tüntetők, influenszerek szerint a gyermekotthonokat kell megreformálni, az állami gondozott gyerekek sorsát rendezni, garanciákat beépíteni." Te nem így gondolod, rusony?

"Aki visszaél a szexualitással, féktelenséget, orgiákat akar. Azt akarják, hogy ne legyen felelősség, következmény, érzések, semmi ne legyen “tabu”, meg lehessen vásárolni az aktust, és ha elérték a tabuk határát, akkor még kijjebb mennek. Így kerül eleven futóegér PVC-csövön át a végbélbe." Ez egy South Park epizódott vett komolyan?

"A most vallomást tevő fiúnak az esete pont azt bizonyítja, hogy érzékeny pszichoszexuális korban igenis lehet meleggé befolyásolni, megrontani, belecsábítani valakit abba, normalizálni a számára olyasmit, amit eredendő hajlama szerint nem tenne, sőt, viszolyogna tőle." Nem bizonyít lófaszt se, azt bizonyítja, hogy pénzért szopnak emberek.

"Veszteség-e, ha valakit befűznek a melegek? Igen, és nem a magyarság megmaradása miatt, hanem ők reccsennek bele lelkileg, különösen azok, akik prostituálódnak." Mármint mibe reccsennek bele? A melegségbe? Ezt komolyan leírtad? Jézusom, TE, akinek a szexualitása a lehugyozás. Téged melyik meleg vett rá a pisiszexre, Gyévuska? Aztán ott is szabály, hogy kölcsönösen kell akarni? Akkor miért nem szokásod engedélyt kérni, mielőtt elkezded csinálni? Szerintem szexuális visszaélés az is, ha akaratod ellenére lepisál egy sárgafogú rozmár, te nem így gondolod, rusony?

alcofribas Creative Commons License 2024.11.03 -2 1 959092

Peeersze, vannak ügyek, lásd azÉva, amik állandóak, a polityika meg rárepül, hogy legyen mondanivalója. Mint nálunk az MP, hogy késik a vonat, meg hogy jobb a kórházakat elkerülni. Vagy a Balatonnál pl választás előtt, az összes polgárjenő a szezonyot akarja meghosszabbítani, aztán, ha elmúlt a vész a fejük fölül, akkor jó lesz az!, hát a korábbi jenő alatt is aug. 20-ig volt, nem kee ebből olyan nagy ügyet csinálni! :))

Előzmény: Serial Slut (959091)
Serial Slut Creative Commons License 2024.11.03 -2 0 959091

Nem, ez egy mémmé vált incidens, és alapvetően rendszerhibára mutat rá.

Van egy márka, ami limonádét is árul, de annyi koffein van benne, hogy már megölt két embert, akiknek a családja most perel. Ez mémesedett azzal a szöveggel, hogy a limonádé, ami megöl. Az ügy arra a rendszerhibára mutat rá, hogy ahelyett, hogy az USA-ban rendes élelmiszerbiztonsági törvényeket hoznának, inkább mindig ezekre a kártérítési perekre várnak, és majd azok ítéletei nyomán formálódik a dolog.

De nem hiszem, hogy ez Biden alatt kezdődött volna, ez valószínűleg mindig is így volt.

Panera’s “lemonade that kills you” is a story of a broken America.

Előzmény: alcofribas (959090)
alcofribas Creative Commons License 2024.11.03 -2 0 959090

Ez a kitrom ügy biztosan valami helyi történet lehet, volt esetleg valami élelmiszeripari minőségi botrány túlvegyszerezett citrusokkal, ki tudja, az ellenérdekelt média meg úgy tálalja, hogy szerinte Biden miatt mérgező a limó. A Marsos sztori szerintem korrekt és humoros politikailag. Nekem az a kedvencem tőle, hogy valami bíró csajt kellett kineveznie valahova, és amiatt aggódott, hogy a nőci jó  ha van 160 cm magas. Mondjuk ez necces, de aki a tutira pedo Bidennel, meg az összes többi szereplővel egy küzdőtérben működik, szóval... :))

Előzmény: Serial Slut (959076)
Serial Slut Creative Commons License 2024.11.02 -3 2 959089

A harvardi zseniről beszéltem.

Előzmény: Brewial Whore (959087)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.11.02 -6 2 959088

még csak az se, mert ahhoz reddit és threads helyett szakirodalmat kéne olvasnia, az kevés, hogy színházba jár meg random olvasgat, ami elékerül, bár gyanítom, hogy az összehencegett könyveknek a töredékét sem olvassa el

én szakfordítóként klasszisokkal szakbarbárabb vagyok, mert minden fordíáshoz elolvasok pár témába vágó szakcikket, olykor pár könyvfejezetet is, hogy képben legyek nem csak a szakkifejezésekkel, hanem magával a témával is, volt már, hogy pár szép nagy baromságot javítottam egy-egy cikkben, nem győztek hálálkodni :)

Előzmény: Brewial Whore (959087)
Brewial Whore Creative Commons License 2024.11.02 -3 2 959087

Szóval egy szakbarbár rusony a rusony.

Előzmény: Serial Slut (959085)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.11.02 -6 2 959086

az mondjuk kiderült már párszor, hogy történelemből még annyit se tud, amennyi basic szinten kellene a magyar irodalomhoz

Előzmény: Serial Slut (959085)
Serial Slut Creative Commons License 2024.11.02 -4 2 959085

A rusony bevallása szerint csak magyarból teljesített jól, minden másból a kettest hozta, szóval valahogy így.

Előzmény: Brewial Whore (959084)
Brewial Whore Creative Commons License 2024.11.02 -4 3 959084

Lófaszt az apja, az anyja, értsétek jól. 😆

Előzmény: Brewial Whore (959083)
Brewial Whore Creative Commons License 2024.11.02 -4 3 959083

Vegyük hozzá, hogy Guminéni fia nem az anyanyelvén érettségizett le...azt a nyelvet meg kellett tanulni.

Az ifjú Latinovits meg olyan szinten beszélhet nyelvet, mint az apja.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959081)
Brewial Whore Creative Commons License 2024.11.02 -3 2 959082

Amit meg felmutatott - mert 2011-12-ben a blogjs azért elért sok embert - azt pikkpakk lerombolta.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959080)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.11.02 -6 3 959081

egyébként honnan veszi, hogy az a gyerek nem érettségizett le

szokásos ex pici poci

Előzmény: Vevegyő (959071)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.11.02 -6 2 959080

valaki szólhatna már neki, hogy aki ennyre bizonygatja, hogy mennyire qrvalyóóóó mindenben, és ehhez képest semmit nem tud felmutatni, az nem kicsit gyanús :)

Előzmény: Brewial Whore (959079)
Brewial Whore Creative Commons License 2024.11.02 -3 2 959079

Ez csak annyi, hogy nem ő az oka, hogy nem sikerült. Illetve most se ő az oka.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959072)
Serial Slut Creative Commons License 2024.11.01 -4 2 959078

Pár hete elvileg leforgatott két nyelvtanos videót is.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959077)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.11.01 -7 2 959077

youtube-on mit oktat ?????

Előzmény: Serial Slut (959075)
Serial Slut Creative Commons License 2024.11.01 -4 1 959076

"Minden szar Biden alatt, még a limonádé is embereket öl. A limonádé nem ölt meg senkit, amikor én voltam az elnök. Finom volt és jó volt inni. Imádtuk a limonádét, nem? Így volt, de nem Biden alatt. A szalonna is többe kerül. A benzin is. A limonádé is, és megöl. Amikor az élet citromot ad, Joe Biden megöl vele." - Trump

Egy barom, de vicces dumái vannak.

A kedvencem még mindig az, hogy reméli, nem találnak életet a Marson, mert a demokraták első dolga az lenne, hogy pénzt küldenek nekik.

Serial Slut Creative Commons License 2024.11.01 -5 2 959075

Már itt is van kifogás? Ki fúrja, sőt épp ez az: hogy lehet fúrni egy magántanárt? Érdekes, hogy mindig valami rejtélyes külső beavatkozás áldozata, nem? Menne ez a magántanárosdi is, csak megint fúrják. Igaz, hónapok elteltek, és még mindig nem izzadta ki magából az oktatóanyagot, de az más. Mióta is ígérget videókat? Igazán szép tőled pedig, rusony, hogy a heti 24 magánórád mellett még a youtube-on is oktatsz, csak hát a valóságban ez sincs sehol.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959072)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.11.01 -7 3 959074

most nézek egy régi bbc-s sorozatot, The night manager, egy John Le Carré regényen alapszik, jó a szreplőgárda is, Hugh Laurie, Olivia Colman és még sokan mások, rendes angolul beszélnk benne :)

tudom ajánlani !!!!

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.11.01 -6 2 959073

amúgy jellemző az álkérdés is, ha nekem valaki elújságolja, hogy magántanítványai vannak, akkor jellemzően nem az a kérdés jut eszembe, hogy fúrják-e, hanem hogy miyenek a tanítványok, mit tudnak, milyen könyvből  tanít, sokat kell-e készülnie az órákra meg hasonlók, a fúrás eszembe se juna

beteg ez a picsa, nem kicsit, nagyon

Előzmény: alcofribas (959070)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!