Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Sziasztok.Valaki segítsen nekem van 1 MIO C510-em IGO8 szoftverrel csak nem tudom frissiteni mert minden a gépen van és nem SD-én.A gépet meg hiába dugom rá a PC-re nem csinál semmit meg sem jeleníti.
Köszönöm a segítséget,összejött az akku csere.Remegett a térdem amikor miszlikre bontva feküdt a "kis drága"az asztalon,de mostmár úgy néz ki,hogy megmarad a beteg.Kicsit lekonyult a szám amikor megláttam az uj elemet.Teljesítményre azonos a régivel,de nem papír tokos,és kb.7-8mm-rel rövidebb.Már a töltés periódusnál tartok.
Az egész baloldali "papír doboz"-t kell kivenni, az alja ragasztva van, kicsit feszegetni kell. Egyébként a miofan.com-on találsz képeket a műveletről.
Találtam pesten akkut 5,2-ért.Holnap után(14.)lesz a boltban.Addig is szeretném kivenni az akkut,de elakadtam,pedig már minden csavart kivettem.kérlek segíts tovább.Gondolom a papír dobozban van,e amíg nincs biztos segítségem addig nem szeretném fölöslegesen kivágni a dobozkát.Az síma kicsúsztatáshoz pedig nem elég hosszú a kép alján látható fehér piros fekete vezeték.
Én is szeretem személyesen átvenni, de ebben az esetben őket választottam, és rendben megérkezett a csomag. Semmi egyebet nem kell tenni, csak cserélni és tolteni.
Van legális megoldás, ha jól tudom 5000 körűl, vagy keresgélés a neten.
Ha rám halgatsz csak olyan megoldással próbálkozol ami nem változtat semmit a készüléken,nem telepít fel semmit(2Gb-os SD kártyáról fut az egész). Ha visszaolvasol láthatod, hogy sokan elég sokat küzdöttek már ebben a témában.
Köszönöm a gyors választ ezzel is okosabbak lettünk :) Inkább akkor elcserélem egy 2 gb - ra így talán nem bonyolodom bele és még az igo8 is kényelmesen elfér. Köszi mégegyszer. Üdv Balázs
Szevasz! A 2GB és alatta a kártyák "sima" SD, felette SDHC protokollt használnak a kommunikációhoz, régebbi PDA-knál ha van, a megoldás egy SDHC patch feltétele /de lehet akkor nem viszi az SD-t/. Üdv: StMiklos
Van egy mio moov 320-m.Nem tudom hogyan működik ha egy címet keresek ahol a fok meg még egy szám van megadva? A készülékben csak hossz/szélesség van. segítsetek. Köszönöm
Sziasztok! Tudom nem ide való a kérdés de technikai okok miatt kérdezek hátha tudtok segíteni. mio c250 -em van vettem egy 4 gb sd / hc / c4 -es memoriát a további dolgoknak,de egyáltalán nem ismeri fel a kártyát! Van hozzá eredeti térképem kártyán az jól működik, más típusú kellene bele? Mert ebből is van 4 fajta minimum. Köszönöm a segítségeteket :)
Meg tudná mondani valaki, hogy hogy lehet C720-hoz térkép frissítést szerezni? Nekem még 2007-es van, asszem v3.3-as a verzió száma. Netről lehet ilyesmit letölteni vagy meg kell vásárolni valahol (ez esetben mennyibe kerül kb)?
Sziasztok ! Nekem profin segítettek a MIO navigációm térkép frissítésében, csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a megoldást. Írjatok a terkepfrissites@gmail.com címre.
Köszönöm a segítséget.Kár,hogy nem pesti az üzlet.Jobban szeretem a személyes átvételt.Az elem csere után kell valamit csinálni a készülékkel,vagy csak feltöltöm ,és bekapcsolom?
Szeretném segítségeteket kérni akku ügyben.2éves a c720-asom,de az akkuja kb.2percet bír.Szerintem ez nem normális,de ezen már túl tettem magam.Hol tudnék benne a akkut cseréltetni,és kb.mi lehet az ára?
Segítségeteket szeretném kérni, édesapám kapott egy Mio S760-at, ami pár napot működött is. Sajnos most már nem akar rendesen bekapcsolni, a képernyőn megjelenik a Mio logó, de utána narancssárga alapon megjelenik egy fehér csík, és ott le is fagy.
A készülék usb-n keresztül elérhető, de a Mio More Desktop 2-n keresztüli újratelepítés sem hoz javulást. Tudna valaki segíteni?
Tudnátok nekem segíteni, hogy hol tudnék szerezni Mio Digiwalker a501-hez házat, teljes burkolatot? Az enyém kicsit már megviselt. Utángyártott is jó lenne. Előre is köszönöm!
Sziastok. Van egy nagy problemam. A haverom le torolte es ujra tet egy uj navigator a Gps-re Mio C230 -ra es nem megy a gps es ujbol tete a windows ce... es a gps nem indul csak mindig aszt irja ki hogy tegyem be a dvd a map-oknak es enyi. Ha be teszem a kabel es osze kotom a pc-vel akor nem tudom hogy volt eredetileg a konvytarok pontosan !!! nem tutok segiteni hogy meg tudjan csinalni . elore is koszonom.
Akkor várnám a megoldást. Még 1x hangsúlyozom, szívesen megveszem az Igo 8-at hivatalosan, nem gond, de az azért bosszantana, ha pénzt adok érte aztán mégse megy. Szóval ha van megoldás nyitott vagyok rá. Akár itt, akár privátban. Ja, még valami, nem vagyok computer zseni, lehet, hogy nekem kicsit több idő lesz, mint 10 pár perc felpakolni. :) De ha kapok hozzá megfelelő instrukciókat, akkor azért megoldom. :) Előre is kösz, ha sikerül valami használhatót mondani az ügyben.