Ez a topik azoknak a modellezőknek szól akik elsősorban modellvasuti járművek építésével vagy átépítésével foglalkoznak. Hogyan, miből, milyen megoldással, hogy áll most stb..
Ezt ismered? https://tramfabriek.nl/motors.html Youtube-on elég sok videó van ilyennel átépített modellekről, én is gondolkodom, hogy N-es Roco-ba ilyet rakjak, meg esetleg H0 villamosba is.
Nagyon tettszik a webshop, amit linkeltél, eddig nem ismertem, de úgy nézem jó dolgaik vannak, és nem elszállt árakon. (főleg a hasonló jellegű osztrák-német boltokhoz képest)
Mondhatni, hasznosan telt az utóbbi egy hónapom. Ezt a darut már több mint 20 éve terveztem elkészíteni, na most összejött. A kerekek és a csigák kivételével minden saját készítés.
Üdv, mivel hozzá tudnék jutni Jaegerndorfer Taurus kasznihoz, el játszottam a gondolattal, rá lehet-e tenni a Piko alvázra? Mennyit kellene faragni vagy stimmel-e a hossz illetve szélesség. Szívesen várom a véleményeket.
Kedves Modellezők, egy kis segítséget kérek. Érdeklődnék hogy ti milyen ragasztóanyagot használtok, amikor vonat kasznira, kiegészítőt helyeztek fel. Válaszotokat a vinszentalex@gmail.com címre várom.
Én is Revellt használok, de műgyantát nitrohígítóval erősen felhígított fehér Alvikorral alapozz le először. Arra már fog tapadni a Revell. A műgyantát ugyanis nem marja meg a hígítója, ezért könnyen lepattanhat róla. Az alvikorr pedig egy ragacsos réteget képez, ami tapad a műgyantára, és a Revell is fog tapadni rá.
Szia. Nekem semmi bajom nem volt a revell alapozóval. Lehet csak szerencsém volt. Viszont a műanyagra való spray alapozó berepesztette. Az nem jött be.
Még új tag vagyok az oldalon. Először is Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Lenne egy kérésem alkatrészügyben. Nemrég kaptam egy kicsit leharcolt, régi, hiányos lemezvonatot, amit helyre szeretnék pofozni, és ehhez szeretnék pár alkatrészt venni.
Kellene egy-két darab marklin féle vonókapocs (kuplung), és pár db. vagonkerék esetleg tengely is.