Na, bakker a House hiány úgy látszik, álom formájában tör utat a rajongóknál:DDD
Én meg azt álmodtam, hogy House-nál vagyok a konyhában és zöldséget párolok meg kenyérsalátát csinálok meg talán valami sült húst, és leültetem az asztalhoz, eszik én meg közben az asztalra könyökölök és mosolyogva nézem, ahogy tömi magába a kaját :)))
Egy étteremben voltam, Te is ott voltál, olyasmi feeling volt, mint egy osztálykirándulás, csak mégsem. És ott volt Wilson+House. Én összejöttem Wilsonnal, (Hi, Jimmy!), és az ő asztalukhoz kerültem, szemben ültem House-zal, Te meg nem messze tőlünk és én Rád szabadítottam House-t :DD House fogta magát és a tányérját, s odaült hozzád, Te meg amikor megláttad, hogy leül szembe veled, kiejtetted a tányérat a kezedből.:DD
Később én találkoztam Wilsonnal, (valami liftek, lépcsők meg anyámkínja is volt az álomban...de ez lényegtelen), s mesélte, hogy House meg Te... szóval, hogy összejöttetek, de House most bújkál, mert nem képes feldolgozni, ami történt, el is utazott... :D
Jimmy tökjól nézett ki. :o House meg marha borostás volt...
Igen, nekem is az tetszik a látszólag felesleges és idegesítő randa amcsi bulák közepette, hogy minden relatív-alapon a régi csapat egy dream-team House-nak! :-D
Foreman is rá fog jönni, hogy Ő igenis olyan, mint House. Manipulatív seggfej! :)))
Na, régi csapat, szivárogjatok csak vissza House szárnyai alá....
Csatlakozom! :)) Az a nő borzalmas, bárkit visszasírnék utána, hát még Cameront. :)
Fenékbámulás k. jó jelenet volt! :)) Végre megint volt egy kis meccs a főnökök között. :)
mischris - nagyon eltaláltad a képet, köszi! :)
Történet szörnyű, de már vártam, mikor szednek elő amolyan igazán mellbevágó dolgot - nyomorékot ölni például, mint itt. :(
A legrémesebb, hogy igazából ez csak arra kellett, hogy House térdenállva könyörögje majd vissza a régi csapatát. :) Jól van, Foremant kirúgták, és rájöhetett, hogy semmivel nem különb House-nál, mégha a bocsánatkérésig el is jutott időnként. Chase meg szuper ilyen határozott pasiként. :)
Nekem ehhez fogható aza rész volt, mikor annyira nullán volt az elvonástól, hogy leordította a szegény. ázott, kétségbeesett Cuddy-t a zuhanyzóban, mikor a kislány lázát próbálta volna levinni, hogy milyen pocsék anya lenne belőle. Akkor is meg tudtam volna fojtani, meg most is.
De azért House még mindig House és ettől az, hogy néha már az ember ott van, hogy igazán szeretem én ezt a pacákot? Vagy mit szeretek benne? :)
"...az alagút végén talákozk Istennel, akkor a képébe vágja majd, hogy "nem is létezel!"
Ez másképp nem is történhetne... :-D Továbbgondolva, lehetne egy olyan rész, bár durva lenne, de mégis, hogy House a másvilágon-és ott is kioszt mindenkit. Najó, biztos tök kiakadnánk, de mégiscsak...:D
Egyébként egyetértek Veled, ez too much volt... még ahhoz képest is, hogy megszoktuk House túlkapásait- és akkor Cuddy meg Wilson még csak csúnyábban sem néztek rá a kelleténél... OMG:O - egy ilyen kolléga eléggé ön -és közveszélyes... persze, OK, ez egy sztori, nem is belekötni akarok, csak kissé józanul személni.
Ez nagyon-nagyon durva volt, még akkor is az lett volna, ha ezt nem öncélúan teszi.
Ez a rész annyira House-os volt... annyira tudtam, tudtam, tudtam, hogy látni akarja, mi van a másvilágon...
De_azt_az_idegesítő_szőke_amcsifejű_bulát nem akarom többet látni! Egyszerűen vetekszik az emmavaccon-undorral, ami elfog a láttán és erre becseszik szinte fő-mellékszereplőnek...! :o
Vissza Cameront, Chase-t és Foreman-t! Chase Chase Chase!!!!
Iszonyatosan durva volt a POTW storyline. A kutyával meg mindennel. Pedig ismertek, legnagyobb eufemizmussal élve sem lehet engem kutyabarátnak nevezni, de borzasztóan sajnáltam. Ráadéásul mennyire szenzációs volt már az az állat? Komolyan mondom, megszerettem pár jelenet alapján.
De mivel soha nem az orvosi esetek miatt néztem a House-t, ezen valahogy túltettem magam, mert vígjátéki részről akkorákat villantott az epizód, hogy csak na.
És akármekkora eszement baromság volt tőle a konnektorozás nem mondom, hogy meglepett. Ez tipikus House, belegebed, hogy bebizonyítsa, nincs nála nagyobb erő, mert ezt a gondolatot nem bírja elviselni. (milyen érdekes, az emberek nagyrésze ennek a fordítottját nem tudja elviselni) House ateizmusa engem legtöbbször borzasztóan irritál egyébként, de rájöttem, hogy ez nem is igazi ateizmus, hanem makacsság a részéről, csakazértis nekem van igazam-mentalitás, és totál kiakad, amikor azt tapasztalja folyton, hogy lehet, hogy mégsem. Ahogy mondod, ha az alagút végén talákozk Istennel, akkor a képébe vágja majd, hogy "nem is létezel!"
De az az igazság, hogy ez (akármilyen dühítő is) teljesen beleillik a House-képbe, amit felépítettek.
Azért én is szerettem volna látni, ahogy Cuddy és Wilson szétrúgják a seggét ezért.
Bevallom, múlt héten nagyon aggódtam, hogy akkor ez most már iylen lesz, de már nem aggódom, most már sokkal egészségesebbek voltak az arányok és voltak igazi klasszikus pillanatok, nem is megyek bele, hogy mennyi, mert rengeteg.
Na jó, az I love you-tól teljesen elolvadtam, amint azt a mellékelt ábra mutatja. :) és Jimmy mosolya ezután meg a gödröcskéi! Aaaah!
Na és House/Cuddy tánc, a seggbámulás (pofátlan módon), Foreman kis csapata, határozott Csésze na meg a "bury yourself alive under Cuddy's cleavage"
Hát, én megnéztem. Nekem ez is tetszett, de én most kétségbe estem. Jimmy-n annyira nem látszott, hogy extrára ki lett volna rá akadva, amiért közvetve csókolózott a konnektorral, de engem nagyon szíven ütött, hogy milyen karaktert írtak ezek? Hogy lehet valaki képes arra, hogy bizonyítási kényszerből vagy éppen a biztos tudás érdekében ilyet tegyen magával? Meg persze jót bőgtem a végén, mikor a srác meghalt, nem bírom az ilyen jeleneteket, nekem a halálról mindig az jut eszembe, hogy az az ember nemcsak egy haldokló biológiai szervezet, hanem hogy valaki lánya/fia/testvére/anyja/apja, you get it... Meg még plusz ott volt a kutya is...kész kiborulás. Biztos Fredné is sírt.
Szeretem a House-t, a karatert is, de ez most annyira viewer discretion is advised volt, hogy csak na. Eddig is voltak őrültségei, ami miatt aggódott az ember érte, meg kiborult, hogy ez de hülye már megint, de ez a mostani túl volt mindenen. És a végén, hogy "I'm sorry to say, I told you so"...tudni akarja, van-e valami nagyobb, távolibb? Akit Istennek is lehetne nevezni, vagy akármi másnak, felső entitás, ami irányít vagy vezet? Francba, House. Akkora asshole vagy. Ha a srác elhitte, hogy valami várja a halál után, ezerszer jobban érezte magát a bőrében még életében is, még akkor is, ha nincs semmi utána, mint House valaha is fogja érezni magát akár életében, akár halála után. Szerintem még ha ott is lenne a fényes alagút végén a Jóisten, aki beszélgetni szeretne vele, még akkor is simán vitázna vele és elnyomna egy Everybody Lies-t :D
Na, egészen nagy rész volt.
Foreman meg béna, hogy kirúgatta magát. Miért nem ment vissza LA-be a sunshine dokijához? Operálhatott volna akár műmelleket is :))