Gondoltam össze kellene hozni néhány környékbeli, kellően fanatikus, amatőr természetbarát fotóst, hogy ne csak véletlen akadjunk egymásra, mint velem is történt párszor mostanában!
Nyitottam hát egy topicot!
Bízom abban, hogy összejön egy remek kis társaság, akikkel néha- néha összeülnénk (a szó szoros értelmében) egy pohár bor, sör mellett vagy esetleg közös fotózásokon egymás próbálkozásait kritizálni, tapasztalatot cserélni.
Már csak egy szarvassal kell megismételned és tényleg küldheted pályázatra, bár nem kizárt, hogy ez is sikeres lenne ott. No majd legközelebb kipróbálom az obid így is, de nem biztos, hogy kellene, mert a végén még én is beleszerelmesedem... Jobban vagy már? Ha ennyi tél lesz, nem biztos, hogy tudunk sasolni :( .
sikerült a silkipyx de nekem egy kicsit sok rajta a csúszka, hiányzik a lapozás és legfőképp elég lassú. De lehet, hogy csaK szokni kell. gyógyulást neked. A b&h-val csak az a gond, hogy rányomják a vámot meg az áfát még a szállítási költségre is, úgy számolj (mint a sátornál, hogy majdnem duplájára jön ki a végén)
No pörög a topic újra :( . Múlkor sem tudtad az expószámot, 75-85 öt emlegettél, ha jól emlékszem. Grat az új obihoz, biztos megszereted! Én a bétákat nem kedvelem, sőt a cs2 is szarakodik nálam, így inkább visszaraktam az elődjét (ahogy megfigyeltema automata frissítés nem tetszik neki, amit mintha magától beadna néha, biztos rég vásároltram azért )
Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket Kívánok Nektek!
Hálistennek én is 70-200 F4 tulajdonos lettem :$ :)
A 350D-be meg belekerült megint 10E expo. De mostmár nem tudom, hogy mennyi is összesen. SJ nem emlékszel mennyit mondtam mikor legutoljára kérdezted? :D Kezdenek már amúgy hibák fel-fel tűnni :( Talán majd egy januári szervíz segít.
Photoshop CS3 betát próbáltátok? Személyes tapasztalat alapján a sebesség sokat javult CS2-höz képest, viszont ha sok kép van egyszerre megnyitva akkor könnyen elviszi nyaralni a processzort. A Camera Raw 4 már tartalmaz a Rawshooterből átvett elemeket és szintén gyorsult. Az Adobe Bridge pedig végre használhatóvá vált. Emelett megjelentek a PS-ben újdonságok. pl. egy újfajta kijelölési mód, stb. Számomra meggyőző :)
Szerintem ez már nem fog összejönni, mindenki fotózni van, ahogy elnézem :). Sajna nem igazán működik a netes élet errrefelé, de azért mindenkinek kellemes ünnepeket, aki olvassa!
Az igazság az, hogy én minden nap kívánom a "söricillint", viszont egy könnyed kis túra jobban esne egy kocsmázásnál (már persze nehány jó hideg dobozos sörrel egyetemben)...:-)))))))) ARTUR
Én szívesen szervezkedem, ha jövő hónapban a bejglievés és pezsgőivás közt is kivánnátok a sört összehozhatjuk. aewin: a klubgyűlést talán 5-től 7-ig mondták hétfőn.