Keresés

Részletes keresés

Crazyworld Creative Commons License 2006.09.13 0 0 671
?? Már a múltkor csináltál egyet, nem? :S
Előzmény: zzombie (669)
Crazyworld Creative Commons License 2006.09.13 0 0 670
Drukkolok, bár tényleg rutin műtét! :) Egy ilyen fiatal cicának meg aztán tényleg meg se kottyan...csak a gallértól fog kiakadni, ha kelleni fog.... :S Az én cicám anno megúszta, mert rendes cica volt. :)
Előzmény: Dorinesz (659)
zzombie Creative Commons License 2006.09.13 0 0 669
Hogy a fenébe lehet az indexen új topikot indítani??
horec Creative Commons License 2006.09.13 0 0 668

Nyugi Dé, gondolj arra, hogy Bp. egyik legjobb állat rendelőjébe viszed! Igaz az ember lábom hord ki egy infarktus míg leadod és majd átveszed az állatot, de ez a dokiknak egy rutin műtét :-)

+++++++++++++++ péntekre!

Előzmény: Dorinesz (667)
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.13 0 0 667
Köszi, a gyomrom akkora, mint egy mákszem. Pénteken meg egyenesen ki fogok készülni...
Előzmény: Cateye_ (665)
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.13 0 0 666

Dr. Akula! ~:c))

Nem tudod hogyan, nem tudod hogyan! Valdd be, hogy stréber vagy! ~:-DDD

Előzmény: Steffike (663)
Cateye_ Creative Commons License 2006.09.13 0 0 665
Szorítunk Bercikének!
Előzmény: Dorinesz (659)
Crazyworld Creative Commons License 2006.09.12 0 0 664
:D Gratu!!!
Előzmény: Steffike (663)
Steffike Creative Commons License 2006.09.12 0 0 663
Bocsi csak kicsit itt is örülök magamnak!!! Végre egy kis nyugi, leszigorlatoztam agrárgazdaságtanból!!! :oD Ráadásul 5-re... Azt nem tudom hogyan... :oD
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.11 0 0 662
Megnéztem. Ők legalább annyira fanatikusok a pókjaikkal, mint mi a patkányainkkal. Mindenesetre pókot soha nem tartanék...
Előzmény: Crazyworld (661)
Crazyworld Creative Commons License 2006.09.11 0 0 661
http://arachnida.extra.hu/forum/index.php?sid=1adc69a8cc4afeceebf7014defd0afd1
Előzmény: Dorinesz (660)
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.11 0 0 660
Nekem nem jött be a cucc. Vagy xar a gépem, vagy nem nem tom mi van.
Előzmény: Crazyworld (658)
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.11 0 0 659
Pénteken műtik a macskámat. Kipakolják szegényt. Aki akar, drukkoljon nekünk. Bár aszongyák, hogy ez nem nagy műtét, már rutinszámba megy. De azért a drukk sohase árt.
Crazyworld Creative Commons License 2006.09.10 0 0 658
ÚJ PÓKOS FÓRUM!! GYERTEK? NÉZZÉTEK MEG!

Egy ismerősömé, van rágcsás részleg is! :P Nehogymá ne! :D

Arachnida Fórum
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.04 0 0 657
Jaja, ezt mondtad. Én meg csak hangosan gondolkoztam... ~:c))
Előzmény: Crazyworld (656)
Crazyworld Creative Commons License 2006.09.04 0 0 656
Nade ahhoz, hogy megműtsék, el kell mulasztani. Nem ezt mondtad az előbb?? :S
Előzmény: Dorinesz (655)
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.04 0 0 655
Igen, tudom, hogy el lehet mulasztani, van gyógyszer rá, meg van valami szuri is, ha jól tudom, de én azt szeretném, hogy műtsék meg, és legyen le a gond róla. Nem akarom tömni semmivel. Bár lehet, hogy az lesz a vége, hogy tényleg gyogyózni kell, hogy elmúljon, és csak aztán műthetik meg. Mindegy, holnap felhívom az állatorvost.
Előzmény: Crazyworld (654)
Crazyworld Creative Commons License 2006.09.04 0 0 654
Rá kell engedni egy kanit! :D Aztán rohanás a dokihoz. :P

Á, egyébként vannak olyan módszerek - amiket én nem tudok, de hallottam róluk - amikkel el lehet mulasztani a tüzelésüket. Kérdezősködj, hátha valaki tájékozott ebben a témában! :)
Előzmény: Dorinesz (652)
HangyaDani Creative Commons License 2006.09.04 0 0 653
Nyugi.Ha egy macska hónapokig tüzel,az nem normális,el kell mulasztani (aztán ivartalanítás).Nem kell hónapokig ezt hallgatnotok. ;)
Előzmény: Dorinesz (652)
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.03 0 0 652

Na emberek, Crazy! ~:c)) (Téged csak azért említelek külön, mert mégiscsak a macska keresztanyja vagy! :c)))

Bercike tegnap elkezdett tüzelni. Két napja megy a nyáuuuu-máoooo- nyáoooo-máuuu! Már kikészültem idegileg, de a család is úgy egyébként. Meg kéne műteni, de nincs rá keret egyelőre, meg azt se tudom, hogy most hirtelen lehet-e, meg kell-e várni, hogy elmúljon. A macskás topikon azzal riogattak, hogy van olyan macska, aki hónapokig tüzel egyhuzamban. Én meg azt hallottam, hogy addig nem lehet műteni, amíg vége nincs a tüzelésnek.

yasha Creative Commons License 2006.09.02 0 0 651

Ezt a nekirepulest en se ertem. 

Tinilany koromban minden este sokaig fennmaradtam vmi regennyel, olvastam ejbe nyuloan. Epp Stephen King soron kovetkezo konyve volt teriteken, nevezetesen A ragyogas. Aki latta filmen v. olvasta tudhatja, "kedves" tortenet. Szoval talan epp a 217-es szoba furdojenek jelenetenel jartam, amikor az ablak felol durva koppanas hallatszott (10. emeleten!) es odakapva a fejem egy felkenodott galambot pillantottam meg kitart szarnyakkal. Ropke szivroham, dobbenet, kopni-nyelni-nemtudas, meg ami ezzel jar. Lefordult szegeny para, nem tudom tudott-e tovabb repulni, en orultem, hogy ujraindult a keringesem-legzesem.

Azota parazom az ablaknak repkedo madaraktol.

Előzmény: Dorinesz (649)
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.02 0 0 650
fiúkák = fiókák ~:-DD
Előzmény: Dorinesz (649)
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.02 0 0 649
Totya! ~:-DDD Nekünk egy rigónk volt régen. De csak addig, amíg az erkélyünkön fészkelt. Nem hagyta ott a fészket, pedig azért volt jövés-menés. A fiúkák is kikeltek, aztán ki is repültek. Akkoriban még nem volt digitális fényképező, de sima fényképezővel lefényképeztem, csak anyu valahová eldugta. Mostanában meg a verebek repülnek neki az ablakomnak nagy intenzitással, akkorákat döngenek szegények! Nem látják, hogy ott a házfal, vagy mi? De szerencsére még egy se kábult el annyira, hogy lezuhanjon. Nem értem miért, amikor eddig még egyszer se repültek neki az ablakomnak, most ezen a nyáron meg kétnaponta egyszer biztos.
Előzmény: yasha (648)
yasha Creative Commons License 2006.09.02 0 0 648

2-3 honapja jelent meg eloszor. Itt uldogelt az erkelyen, es az volt a meglepo, hogy ha kozel mentem, nem repult el. Megprobaltam megfogni, ugyszolvan sikerult is, csak ahogy rafogtam, megdobbent, hogy megis mit mereszelek, es elkezdett csapkodni a szarnyaval, erre en megijedtem es elengedtem. Azota tartja a karnyujtasnyi tavolsagot. Ellenben elnyertuk a bizalmat azzal, hogy a patkanyok kajajabol magokat raktunk ki neki. Azota minden nap itt van. Egyik galambokat tarto, madarborzere jaro munkatarsam mondta, hogy tuti hazi tartasbol szokott el a joszag, mellesleg postagalamb. Gyuru nincs rajta, levelet nem probaltam vele kuldeni :)

A kajat olyannyira megszokta, hogy mar-mar koveteli. Bekopog az erkelyajton, ha nincs kint mag a taljaban. Volt hogy be is jott, mert az erkelyajton belul latta a kajaszacskojat. A mokas togyogasarol Totyanak neveztuk el.

Hat ennyi :)

Előzmény: Dorinesz (647)
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.02 0 0 647
De édeske! A második képen hogy bámul! ~:c)) Hogy tettetek szert egy galambra? Ezt még nem is hallottam.
Előzmény: yasha (646)
yasha Creative Commons License 2006.09.02 0 0 646

Ehh, pont a kepeket felejtettem el beszurni :)

(nyugi, megvan minden laba, csak itt fellabon kenyelmes :) )

yasha Creative Commons License 2006.09.02 0 0 645

Olyan szempontbol elkerulhetetlen az osszehasonlitas, hogy ha ketrecben tarthato kismeretu ragcsalorol van szo, akkor szoba jonnek a horcsogok, tengericocak, deguk, csincsik, meg a szuloriogato pateszok. Degut patkannyal tartott mar vki? :)

Mas: szamomra is hihetetlen, de a "galambunk" meg mindig megvan. Napkeltekor jon, napnyugtakor megy. Napkozben elvan az erkelyen, izgalmasabb a napja, ha mi is itthon vagyunk, akkor tobb az esemeny, nezelodnivalo.

Dömi* Creative Commons License 2006.09.02 0 0 644
Óh, amíg voltak nekünk, azok folyton üvöltöttek, ha embert láttak... nem feltétlenül azért, mert éhesek voltak, mert akkor is csinálták ha volt kajájuk... lehet h csak simit akartak, vagy kijönni, vagy nem tudom...
Előzmény: Curapid (642)
Curapid Creative Commons License 2006.09.02 0 0 643
"A visítás én úgy vagyok"

=

"A visítással én úgy vagyok"

Előzmény: Curapid (642)
Curapid Creative Commons License 2006.09.02 0 0 642
Szerintem nem lehet összehasonlítani a patkányokat a tengericolákkal,teljesen mások.Én másért szeretem a patkányaimat és másért a tengerimalacomat.A tengerimalac inkább nyugis és tud nagyon aranyos is lenni,pl amikor tévézés közben elalszik az öledben vagy ha csak egyszerűen olyan buta fejet vág :-).A visítás én úgy vagyok,hogy csak akkor visít ha éhes...Jól tudja,hogy naponta 2szer kap kaját,reggel meg este,máskor nem is visít.
Előzmény: yasha (641)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!