Keresés

Részletes keresés

Spinderella Creative Commons License 2006.01.09 0 0 178

Nálam most már nagyon kihúzták a gyufát.

Nem fogjátok elhinni, a tüzet kell őriznem!!!! És semmi veszélyességi pótlékot nem kapok! Kész, elegem van!!!!

Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2006.01.09 0 0 177
Hát igen. A film végén ébredtem, arra hogy ééééééééééééééhes vagyok!!!!!!

És mi vár rám? Megrakott tál? Libatöpörtyű? Whiskas? Házikoszt?

Egy fenét!!

A nagymosás!!

Előzmény: pszeudocsííz (174)
Sisssssssy Creative Commons License 2006.01.08 0 0 176

Offolok, mert olyan szép a Bonifácod, csak na...kész 1m. Delon...-))

A Floppy is gyönyörű, bár szívem csücske B.

Előzmény: Bonifác (175)
Bonifác Creative Commons License 2006.01.08 0 0 175

Mi viszont jól ráfáztunk a sompolygásra, még hétvégén is gürihetünk, akkora lett az adminisztráció. Szegény Floppyka is egérlyukak helyett sorstársi leveleket bontogat egész nap, pedig igazán ráférne egy kis lazítás.

pszeudocsííz Creative Commons License 2006.01.08 0 0 174
De gondolom, úgyis elalszol rajta, mert fáradt vagy, te szegény!
Előzmény: Dr. Benjamin Justice (173)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2006.01.08 0 0 173
Annyit végre elértem, hála a Szakszervezetnek, hogy egy átgürizett vasárnap végén ledőlhetek a TV elé Sherlock Holmest nézni.

Sisssssssy Creative Commons License 2006.01.08 0 0 172

Azt hiszem ilyen ügyben az Elnökvezérigazgatóúrhoz kellene fordulnod, Bonifáchoz...

Üdv,

Sissy, akarom mondani, Ő a rabszolgám, én Mimo(Milady)-és ne mondd Nekik, hogy a rabszolgám, kösz

Előzmény: cumeszk (167)
Sisssssssy Creative Commons License 2006.01.08 0 0 171

Kicsit álmos vagyok még, sziasztok,

de nagyon örülök a7végének, mert ilyenkor jó korán felkeltik a 2 lábú miniatűr zajforrások a kajafelelőst:-)) bár a hajnalok kivételével én éhes csak akkor vagyok, ha nincs kaja a nózikám előtt...(na, a száraz sokfélét mindig ott tartják, válogatok, csak, hogy idegesítsem őket ), most+ apát kell tesztelnem, melyik oldalán alszik, pedig pihiznem kellene, fárasztóak ám kiscicának ezek az állandó stresszes ugrálások, hajnalok, és inkább a nyugis háló, mint a nyüzsis 2 lábú Apróságok pezsgése:-)), most is üldöznek, ki hozza a tejet, + a melegített tápomat... na, iszom még tejet, belenyalok a tápomba...

ki akarnak fésülni S.O.S. 

Milady

én alig 4 hónapos

pszeudocsííz Creative Commons License 2006.01.08 0 0 170
Csatlakozom, kartársak!
Ezek egész nyáron mindent velem őriztetnek, és persze mindent nyitvahagynak. Most meg a karácsonyfát kell naponta ellenőrizni,hogy stabil-e. És hiába melegítem azt a nyüves párnát, ha az erkélyajtó becsukására is NEKEM kell mindenkit figyelmeztetni.
És meg sem köszöni, ha pakolok kicsit a rendetlen szekrényükben.
Mi lenne ezekkel nélkülünk?!!? Harcos üdvözlettel Machka Pista vérmacska
Floppyka Creative Commons License 2006.01.08 0 0 169

Én már nem is tudom, hogy a Köjálért vagy a Köztisztasági Vállalatért kiáltsak-e.

Már kicsi cica korom óta gyötrődök ezekkel a népekkel, de a helyzet egyre romlik. Én még ilyen rendetlen emberekről nem is hallottam! Állandóan teleszemetelik a lakást mindenféle szürke szőrős izékkel, amik ráadásul csörögnek is. Én meg mint egy bűvész, nem győzőm eltakarítani őket szem elől. És ráadásul pokolian nehéz végleg elhallgattatni őket, a legkisebb provokációra is éktelenül csörögnek, így aztán hiába dugom el némelyiket például a papírkosárban vagy a locsolókannában, mindig kimentik őket.

Amikor egy pillanatra azt hittem, hogy győzelem, egérmentes a kéró, megjelentek egy gigantikus fekete döggel.

Aztán megint áradni kezdtek a szürke fenevadak. Már nincs a lakásnak olyan pontja, ahová ne dugtam volna el egy párat, de ezeknek valami kimeríthetetlen forrásaik lehetnek.

És most vagy két hete - közbotrány - eltakaríthatatlanul színes rémek tűntek fel. A pirosat még nagy nehezen betömködtem egy szőnyeg szegélye alá, de eerre előálltak egy pacsulisárgával, ami ronda, állandóan megtalálják, és még csak nem is megy a bundám színéhez.

Eavit Creative Commons License 2006.01.08 0 0 168
mezei ciluka általam üzeni, hogy nem ér rá itt fotómodellkedni, mert éppen őrzi a méltóságát. csak keményen.
cumeszk Creative Commons License 2006.01.07 0 0 167

Szörnyű ezeket a retteneteket olvasni!!!!!

Hol van a Szakszervezet?????????????

CornFake Creative Commons License 2006.01.07 0 0 166
a konyhaban is nekunk kell rendetvagni,nameg a faraszto telefonugyelet,kikeszit!

Fülöpmami Creative Commons License 2006.01.07 0 0 165
ezek ugy gondoljak hogy a szemetuket is en tuntessem el! hogy gondoljak hogy en szabdaljak ossze egy ekkora dobozt????
Sisssssssy Creative Commons License 2006.01.07 0 0 163

Ja, a röhögéstől:)

elkezdtem én írni 1levelet, nem volt rövid, de a 2 db kisméretű 2lábúból a zajosabb, 3éves, Aki most sem kajál...pedig kellene Neki(k) fogta, kitörölte 1 mozdulattal...(olyan vizslaképet tett fel 1 hete háttérnek, hogy nem tudtam a kutyát hova tenni elméletben...)

:-)))

mindent én csinálok, pedig sportállás. Napi 1000 edzésem van, nem hiszitek el, milyen nehéz dolgom van, minden szaloncukorért, díszért + kell dolgoznom, nem 1szerű leverni őket...és a hüli csillárt sem, sosem sikerül, így leszek 1x még izé..depressziós- így mondják a kulcshordó alombeszerzők?

EB, VB, Olimpia...tervek és edzés...csak az marad...

ezek + bevásároltak whiskasból, mert tavaly csak azt ettem, na, idén már nem eszem+, csak a Multiizét, és a Friskiest...a szárazból + amiket összevásároltak, és próbálgatják...melyik táppal kellene doppingolniuk...próbálom +mutatni, ki is a főnök... vállvonogatva bár, de korog...

csirkét kajáltam... sültet...én leszek 1x még a nagyfőnök itt, haladok...

Miladycica

Előzmény: Törölt nick (161)
vcsilla Creative Commons License 2006.01.07 0 0 162
Amilyen szorgalmas vagyok, unalmas óráimban már most melegítem a kétlábú hálózsákjait, hogy meg ne fázzon majd a sátorban. Még a végén nem lenne ereje megetetni engem :-((
Murcika Creative Commons License 2006.01.07 0 0 160
itt egy jobb kép a borbély Murcikáról:
Előzmény: Murcika (159)
Murcika Creative Commons License 2006.01.07 0 0 159
nálunk nemcsak a párnát, de még a nyaraló előtti bejárót is elő kell melegíteni!

Arról nem is beszélve, hogy sanyarú gyermekkorunkban a gazdi fodrászolására is rávettek bennünket:

Előzmény: trikolor vakarcs (158)
trikolor vakarcs Creative Commons License 2006.01.07 0 0 158

Ma este párnát kellett melegítenem. Nem is egyet, hanem hármat készítettek oda - egy perc nyugtom nincs.
vcsilla Creative Commons License 2006.01.06 0 0 157
Sziasztok macsitársak!
Csatlakoznék én is hozzátok, mert az én eltartóimra is ráfér egy kis nevelés. Ezt a lapot továbbképzésnek tekintem. Ma is mi történt? Eltartóim megalkuvó kutyája összenyálazott valami számlának nevezett dolgot, amit aztán a pocsolyába is beletaposott! Én persze megpróbáltam menteni a helyzetet, és a radiátorra helyezett papírról megpróbáltam lenyalogatni azt a büdös kutyaszagú pocsolyát! Persze ennek sem örültek igazán, azt mondták: ezt már ki kell dobni! Nem is örültek neki, hogy nem kell befizetni, több pénz marad az én finomságaimra! És ezek után arra kényszerítettek, hogy ellenőrizzem folyamatosan a szaunájuk hőmérsékletét!
Spinderella Creative Commons License 2006.01.06 0 0 156

Csináljátok azt, amit én!

Én ugyanis elértem, hogy Anya megsajnáljon, amiért nem férek el rendesen és kényelmesen a radiátorán, úgyhogy odarakta az összes rongyszőnyegét összehajtogatva, azóta ez a kedvenc helyem. És csak néhány "én egy szegény szerencsétlen árva kiscica vagyok"-pillantásomba került, meg egy kis elhaló nyávogásba.

Előzmény: Dr. Benjamin Justice (154)
Floppyka Creative Commons License 2006.01.06 0 0 155
Fúúú, tök kiszúrtak magukkal, ezek egy remek hely sok mindenre, innen vizipiszollyal is alig tudnak lelőni. Csak az a baj, hogy amikor kirakta a mami a friss csirkemájat, akkor lebuktam, hogy a szendvicssütőn át le tudok jönni - ha akarok.
Előzmény: kaszasj (153)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2006.01.06 0 0 154
Jajj istenem, azt nekem is csinálnom kell! Rögtön miután felmelegítettem az ágyát, mennem kell a radiátorra dolgozni.

Előzmény: trikolor vakarcs (150)
kaszasj Creative Commons License 2006.01.06 0 0 153
Feljebb csak azért nem ment, mert ott már a plafon van.
Előzmény: Magdi60 (152)
Magdi60 Creative Commons License 2006.01.06 0 0 152
Pedig már felmenni is mi munka lehetett...
Előzmény: Floppyka (151)
Floppyka Creative Commons License 2006.01.06 0 0 151

Én már megint büntiben voltam. Amíg a mama elment PFT-re, a Bonifác meg a házat őrizte, nekem a plafont kellett pókhálóznom, meg ott is pakolászni, ahová a madár se jár. És persze, amikor le kellett jönni, még nekik állt feljebb, hogy segíteni kell.

trikolor vakarcs Creative Commons License 2006.01.06 0 0 150

Nekem kell szigetelni a hülye radiátorukat.
Sisssssssy Creative Commons License 2006.01.05 0 0 149

Szia, Floppyka & Boni,

ezt a kuttyogót nem ismerem, csak a szaloncukrot a karifán...miért nincs ez egész évben?! Olyan jó pofozgatni...+ a díszeket is... edzek...miérrt szólnak ilyenkor?

A dohasztalról csak 1 lökés...egyébként + ugrálni kell...naná, mert arrébb tolták...

Így én leszek az olimpiai bajnok, szaloncukorleütögetésben! Ennyi edzés után már tutko...

Milady(Mimo)

És, ma voltam oltáson, nagyon hősiesen viseltem, mit + nem tesz a macs a gazdinak...(munkáltató, enni ad...)

Előzmény: Floppyka (147)
Spinderella Creative Commons License 2006.01.05 0 0 148
Mifelénk más praktikák válnak be. Ugyanis Nagyanyus igencsak koránkelő, úgyhogy akárhogy igyekszem, sose tudom megelőzni! Próbáltam már néhányszor Anyát is felkelteni kajáért hajnali fél ötkor, de kiszólt a takaró alól, hogy "menjajóédesanyádba", és aludt tovább. Kicsit eltöprengtem, hogy az anyámba való menés most akkor azt jelenti, hogy magához hívott, vagy azt, hogy elküldött, de mivel nagyon hortyogott, így inkább nem is mertem közeledni. Nem is voltak érdekesek a reggelik.
Ámde leleményes és csavaros agyammal kitaláltam egy másik módszert, ami nemcsak reggel válik be, hanem akárhányszor. A módszer a következő: kifigyelem, hogy mikor indulnak a konyha felé, és azonnal elállom az útjukat keresztbe, meg elkezdek tekeregni a bokáik között. Garantált, hogy vagy síkideg lesz mindegyik, amiért nem hagyom menni, vagy megbotlanak bennem, de igyekeznek nem keresztülesni rajtam, nehogy nekem fájjon, tehát hétmérföldes léptekkel közlekednek. Ezt még tetézem azzal, hogy amikor a kajás zacskót megszagoltatják velem, akkor lelkes vagyok, ha viszont már a tálamba rakják, a világ minden undora kiül az arcomra. Hosszas gyakorlással fejlesztettem ki a mimikámat. Ha aztán nem lát senki, akkor persze megeszek mindent, mert csak úgy érdekes, egyébként senkit nem lehet kétségbeejteni. Mikor felfedezik, hogy üres a tálam, akkor persze fölkapkodnak, meg imádnak, hogy "na jóllaktál, életem? te kicsi csíkos-csillagos tündérke", meg hasonlók.
Egy biztos, a gazdik a világ legnagyobb palimaradai!
Előzmény: kaszasj (143)
Floppyka Creative Commons License 2006.01.05 0 0 147
Sose búsulj, az ember egy darabig csak palotákat, sarokházakat  meg használt brilleket örököl, aztán felragyog a nap, harsonák riadnak , és egy koszlott bőrönd alján egyszer csak talál az ember egy kuttyogtatót. És akkor Hawai! :-DDDDDDDDD
Előzmény: kaszasj (145)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!