Ahogy észrevettem "elérhető" szinkronosan is a Blind Side c. film "bizonyos oldalakon". (Ha valaki még nem látta eredeti nyelven) Aki tudja nézze meg, pláne mi O-Line! A többieknek meg azért mert csak és amerikai focis, meg motiváló, hogy semmi sem lehetetlen. Pláne a szombati meccs előtt! ;)
Nem rossz...Úgy látszik a Püspök az anális majális híve!!!!
Nah ez:
Nagypapa horgászik a nyolc éves unokájával, és az öreg rágyújt, mire a kissrác: - Nagypapa, kaphatnék én is egy cigit? - Eléri a farkad a segged? - Nem. - Akkor még kicsi vagy te ehhez. Horgásznak tovább, egy idő után az öreg kinyit egy doboz sört. A srác megint megszólítja: - Nagypapa, kaphatnék én is egy sört? - Eléri a farkad a segged? - Nem. - Akkor kicsi vagy te még ehhez. A srác morog magában, de aztán előveszi az anyukája pakolta sütiket, és enni kezd. Az öreg odafordul hozzá: - Kaphatok én is a sütikből? Mire a kis srác: - Eléri a farkad a segged? A papa önelégülten: - Bizony, hogy eléri! - Na, akkor baszd meg magad, mert ebből egy darabot nem eszel.
Tisztelt szerkesztőség! Mélységesen felháborodtam az önök által szerkesztett keresztrejtvényben szerepelt feladvány miatt: "A szerelem nyílása." A megoldás 4 betű, most nem írnám le. Ez egyszerűen gusztustalan. Nyilvános bocsánatkérést követelek a jó erkölcs nevében!
A szerk. válasza: Tisztelt Püspök úr! Elnézését kérjük, ha ez önt felháborította. Azonban fel szeretnénk hívni a figyelmét egy kis apróságra. Az ön megoldása a "pina" volt, melyet sajnos nem tudunk elfogadni. A feladvány ugyanis nem A szerelem nyílása volt, hanem "A szerelem nyilasa", amelyre a megoldás "ámor" lett volna. összesen 23465 megoldás érkezett be szerkesztőségünkbe. Ezek között mindössze 2 rossz megfejtés volt, egyik az öné, másik az érsek úré, így ezúton üzenjük az érsek úrnak, hogy az ö "segg" válaszát sem tudjuk elfogadni.....
Tesi nekem majd kelleni fog a Pro Football szal ne hozzad holnap...Mert akkor nem fogom itt keresgélni Debben.
Egy kis finomság nektek...Vigyázzatok az erdő alatt!!!:
Megy az erdész az erdőben és kiabálást hall. - Segítség!!!!! Odasiet, hát látja, hogy egy krapek meztelenül van a fához kötözve. - Segítsen erdész úr! Két buzi erre járt, megkötöztek és megerőszakoltak! Erre az erdész letolja a gatyáját: - Hát öcsém, ma nincs szerencséd!!!
Okos vagyok, mint szoktam, úgyhogy van egy felesleges ProFootball magazinom. Akinek még nincs, de meg szeretné venni annak okosba odaadom. Holnap kiviszem edzésre! Legyen ott mindenki!
Addig is egy kis vetélkedő - Ki tud többet Szlovákiáról : - Hány szlovák idősebb, mint Szlovákia? - Soroljon fel három magyarbarát szlovák politikust! - Soroljon fel három szlovák nemesi családot! - SMS-ben készítse el Szlovákia történelmét!
Szép munka volt a bemutatón, köszi a megjelenést akik eljöttek, ahhoz képest, hogy utolsó pillanatban szóltunk elég szép számmal voltunk jelen(16fő), legközelebb azért jobban odapakolunk;)