Vakarhatod is, mert valótlanságot állítasz. Nincs törölve innen semmiféle fotó se tőled, se mástól. Megkérlek, légy körültekintőbb mielőtt paranoid állításokat fogalmazol meg. Ha gondod van a moderációval a megfelelő topicba tedd meg, a MM-ba ütköző hozzászólásokat töröljük.
Üdv mindenkinek. Nagyon jól müködik a program.Egy jó tipp, nagyitsatok rá a b ermuda háromszögre,és behunyott szemmel fura dolgokat fogtok tapasztalni.
én is nézegettem ezt a cuccot és arra jutottam, hogy ezer éves adatokkal dolgozik, legalább is ami a magyar részét illeti. A környékünkön lévő lakótelepnek nyoma sincs a googleban holott száz éve ott áll már, úg yhogy fika
Időközben megtaláltam a térképeket, illetve a további 3D-s objektumokat is.
Például megvan az 51-es körzethez a három dimenziós kiegészítő modul. Az elérhetősége: http://www.googleearthhacks.com/dlfile10269/Area-51-in-3D.htm
Érdemes kipróbálni szerintem, az itt fellelhető számtalan más grafikus felülettel együtt, mert - mint például a történelmi térképek - nagyon látványosak és informatívak.
Valaki használ rétegeket a térképhez? Írták más oldalakon, hogy pl. földrengések, aktív vulkánok helyét stb. hozzá lehet adni információs oldalak adatbázisa alapján. A szlovák időjárási radar képeit is meg lehet valahogy jeleníteni vele; így a három dimenziós élő, valós idejű felhőképet mutatja az ország felett. Aki tud valamit a programnak erről a kiegészítő szolgáltatásáról kérjük írja már meg! Jó lenne kipróbálni :)
Talán nem kellett volna az inkáknak /vagy valakiknek korábbról/ a Salinas-tó partjára, a Misti és Ubinas vulkánok közé építkezniük, akkor nem kerülnek víz alá.