múlt héten nálam is sikerült beragadnia a 3 új számnak :-)
nagyjából ponn (mamusz mögött)
olyan fura kb. 2 hete szinte csak őket hallgatom, közben elmentem egy hazai kedvencem koncertjére, és azt vettem észre h totál nem vagyok ott...elmegy a maradék józan eszem szo-ig :-)...ismerőseim mán elég nehezen viselik (inc. my boss) :-)
Hogy értésétek, szeretnék elmenni, de nem biztos, hogy jelen pillanatban a koncert valódi értékét tudnám érteni és élvezni, annak meg nem látom értelmét, hogy elmenjek és aztán csak ott üljek és valahol fejben teljesen máshol legyek...
Hidd el én is, tegnap este még azt mondtam ott leszek, meg de jó Editors és királyság... De most talán a legjobb szó arra amit érzék és bennem van... Halálfélelem...
Érdekel, de, mondom, vannak dolgok az életben amik felnyitják a szemed és a tudatod, hogy az élet amit annyira természetesnek veszel, hogy van, mekkora érték és mennyire fontos minden perc amíg élsz, rájöttem, hogy hiába lettem más ember az elmúlt időben hiába változtattam sok mindenen hiába élem másképp az életem, túlontúl természetesnek vettem a dolgokat, de ráébredtem, hogy minden egyes perc ebből az egészből olyan érték amit nem lehet elmondani, és nem szabad természetesnek venni a dolgot... A hátralévő életemben szeretnék minden percet élvezni és olyan dolgokkal megtölteni amiket sose fogok elfelejteni, és legfőképpen olyan emberek társaságában tölteni, akik fontosak számomra... Ez most hülyén hangozhat de az éjszaka során az életemet befolyásoló élményben volt részem...
Erről nem szeretnék beszélni egy nyilvános fórumon, meg úgy sehol sem... Csak annyi gondolj bele, hogy átélsz valamit ami utána teljesen rádöbbent arra, hogy felfogd valójában azt, hogy mekkora is egy kibaszott nagy kincs és érték az életed... És az, hogy élsz...
Papillon klipphez... Érdekes, eddig minden klipjükben benne volt a zenekar sőt önmagukról szólt, most nem, kétszer is megnéztem, a klipet, hogy megértsem, hova és miért rohannak annyira..:))) Nem rossz Bár nekem a kedvenc tőlük a Bullets, Smokers Outside The Hospital Doors és a Munich trió klipek terén...:))))