Itt most nem a sziget zsibárusaira gondoltam,sokkal inkább a médiára/gagyitévék,újságok/,oktatásra/szdsz-es om./,könnyű drogok liberalizációjára,enyhe törvények,alulfizetett ,megfélemlített rendőrség,lehetne sorolni...
Ha valaki volt a Magyar Szigeten pár jellemző árat beírhatna,pl.sör-bor-rövid-kaja -gyerekeknek kaaksos cukor- stb..
Nyulam, ezt nem te írtad? "zálycsik válasz | megnéz | könyvjelző 2005.08.10 17:40:49 (591) Azért ágált Szikora a színpadon, mert elsőre ő is becopta, hogy basztatták a kiscsajt. Előzmény: ath (589)"
Hi, erre kérdeztem rá hogy kitől szopta be? A kiscsajtól vagy a saját tapasztalatai mondatták ezt vele hogy ágált? Netán bekapott egy cukorkát és halucinált? - tudod, ahogy nálatok mostanában ez divat:-)))
"A nemzeti értékeket elhallgatják és silány, bóvli szarral etetik a birka népet." Hi, szerinted mik a nemzeti értékek? Mert ha kimész egy ilyen 'agyar Szigetre, ott szerintem nem sok olyasmit találsz, legfeljebb nemzeti szinekbe csomagolt piacképes bóvlit, gagyit. Már a neve is az. Eladásra szánt termék, áru.
Jobboldali, nemzeti vonalas vagyok.Régebben sokat vitatkoztam a másik oldal képviselőivel,mára unom az egészet.
Szerintem kell egy ilyen Magyar Sziget,feltételezem,hogy nem csak tarkóhájas,kopaszra nyírt atombirkák voltak ott,hanem rendes emberek ,akár családostól is.
Egyébként az ilyen kopaszranyírt,tetovált kretének riasztanak el sok embert a nemzeti radikalizmustól.Beszélgettem már pár ilyen tufával,de sajnos csak a pofa van.Történelmi ismeretek, jövőre vonatkozó elképzelések nincsenek.
Pl.a városunkban volt június 4-én egy megemlékezés a trianoni tragédia kapcsán.Egy baráti házaspárral elmentünk,vittük a gyerekeket is.
Sajnos a megemlékezés szervezői közt több büntetett előéletű személy is volt.
/Mondjuk a város szoci vezetéséből senki nem képviseltette magát,fosnak az elvtársak.Komolyan mondom ezek a posztkomcsik még mindig azt hiszik,hogy Trianonról beszélni,hovatovább ellenezni azt még mindig tilos.Köcsögök./
A baloldal szájtépői talán még rosszabbak.Mindenben náciveszélyt látnak,riogatnak és a műveletlen, szegény rétegek meg elhiszik.A nemzeti értékeket elhallgatják és silány, bóvli szarral etetik a birka népet.
Visszatérve a szigetre.Feldobná a rendezvényt egy olyan program,melyben a jobb,és baloldal legköcsögebb képviselőit engednék egymásnak ,mondjuk ólmosbottal felszerelkezve.:-))
Persze, tényleg pici kis történet ez - valójában arról kellene beszélni, hogy a büdös francban volt pofája a "közrádió" riporterének (Vaú) ahhoz, hogy hiányolja egy ilyen rendezvény ("társoldalas" rendezők!) közpénzből való támogatását...
Meg hogy mifaszt keresett a Fidelitas és az IDE olyan bulin, amelyen náci zenekarok léptek föl.
"Hogy mitől félnek a pajeszosok? Szerintem attól hogy már megszületett a 2.-ik "kis Hitler", és be vannak szarva hogy még működni fognak az Auswitz-i kemencék!!!!!"
Meg tudod találni, ki mikor irta be ezt a förmedvényt???
Toroczkai azt állítja, hogy a Magyar Sziget alatt nem volt idejük moderálni a fórumot, csak azért lehet ott, szerintem viszont több hónapja is ott lehet!