Annak kell még egy kis idő, mire kiteszik, naponta egy rakás ilyen videót töltenek fel a userek. Küldtem egy mail-t a webmesternek, hátha kicsit felpörög a dolog.
broland75 dakar klipje KelemenGy oldalán: internet explorerben: bemásolod a http://kelemengy.atw.hu/dakar.wmv -t a címbe, aztán megjelenik az infócsík blokkolt előugró ablakról. Jobb egérgomb->blokkolt fájlletöltés->fájl letöltése, és már mehet is.
internet explorerben: bemásolod a http://kelemengy.atw.hu/dakar.wmv -t a címbe, aztán megjelenik az infócsík blokkolt előugró ablakról. Jobb egérgomb->blokkolt fájlletöltés->fájl letöltése, és már mehet is.
:) Semmi baj, fő, hogy most írtál. Mi itt attól féltünk, hogy kevesebben leszünk, nem attól, hogy többen:), de úgylátszik valamitől-vajon mitől:)-feldobódott a szeszvételi kedv:) Valahogy majdcsak megoldjuk. A nyugatis indulás nekem is kérdéses, eddig az a tuti, hogy 5kor már jólenne, ha az étteremben lennénk, hogy 6 előtt még tudjunk beszélni egymással. Én tartom magam ahhoz, hogy ha van rá igény, kimennék a nyugatihoz, de egyenlőre egyedül vagyok ezzel:))) Szóval ha van egy kisebb csoport, aki mondjuk fél5ig odajön a nyugatihoz (továbbra is javaslom az 1-6vágány előtt), hogy onnan battyogjunk át a vendéglőbe, szívesen benne vagyok, mert déltől ráérek:))), de én a vendéglőbe 5kor be szeretnék menni.
Megpróbálhatjuk .. bár tán a nick a fontosabb, mert az az azonosító igazándiból. Van olyan barátom, akivel összejárunk már, de még mindig a nicknevén hívom :-))
Hahó! No, vizsgaidőszak ugye, ritkán jutok fórumközelbe, de azért ha még van hely megerősíteném a jelentkezésemet a talival kapcs, elnézést ha későn teszem meg. Egész megrémültem mikor nem láttam magam a listán, mondom mit tettem :) Csak egy fő, jómagam mennék. Ja, gyári nevem Csabi volna, ha a névkártyákhoz esetleg kéne, de a nicket szerintem is érdemesebb kitenni, hogy össze lehessen kapcsolni a kettőt. Ja, még az is érdekelne, hogy lesz-e végül vmi csoportos indulás pl a nyugatitól, vagy csak az étteremnél lesz tali?