Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
A Lejla17 karimat még akkor csináltam amikor még a régi volt 2013-ben csinálhattam a regisztrációt,mert miért januárban születtem ezért majdnem 17 éves voltam. Nem szoktam hazudni tényleg ,kövezzen meg az Isten ha hazudok ! Ja amúgy a jelszó emlékeztetőnél ki írja,hogy elküldte a megadott e-mail címre csak sajnos nem tudom az e-mailemet :(
Töröltetheti-e egy felhasználó egy másik felhasználó IRL adatait?
Furcsa! Kinek az IRL adatait töröltette Candico L. ? A Candico által kitöröltetett IRL adat cirka hét hónappal ezelőtt mint saját, személyes adat Navon7 által lett nyilvánossá téve. Hogy is van ez?
múlt év márciusában, de ennek az előzménye más krónikus gyulladás ami az Istenért sem akart rendbejönni. Aztán Marobert szerencsére addig mondogatta a lyme lehetőségét, mire 1 év szkeptikusság után rávettem magam. Előbb kellett volna, azóta meredeken javul az állapotom, a herxeken kívül beteg sem voltam. Kapok kezelést, most tartok a harmadik felénél. Az első tesztem negatív lett, az első kúra utáni már kétes, de afzelii ellenanyaggal, ami után nincs kérdés. A második kúra után sajnos elmaradt a teszt, de ha végeztem most ezzel megyek tesztre rá pár nappal.
Ezt a Lyme trollt nem lehetne kitiltani a Krónikus prosztatagyulladás topikból?Folyamatosan a Lyme témát tartja fent,az érdemi hozzászólásokat meg úgy kell kihalászni.Van a Lyme-ra külön topik,miért szemeteli tele a prosztatások topikját?
Elárulnátok,hogy miért én lettem kitiltva?Melyik hozzászólásom volt nem fórum komform például a Krónikus prosztattagyulladás topikban?És hogy miért nem tudok Candico néven visszaregisztrálni?