Hát az nincs. Akkor passz. EUR-ban szeretnék nagyobb összeget elrakni biztonságosan (telek eladásból, igazolt jövedelem, a fiamnak lenne belőle 4-5 év múlva önrész egy külföldi lakáshitelhez, ha elkezd melózni) Revolut, Wise nem tűnik biztosnak. Erstében van, de meghaladjuk vele a biztonságost, ha átutalom valahova az horror drága, gondoltam akkor már ne hazai bank legyen.. de nem látok kivitelezhető kinti opciót.
Nem védeni szeretném az Erste-t, de a CIB és a Gránit bank alkalmazásainál több hibát látok mostanában. Nincs széles mintavételezésem, még a magyar bankoktól a BB van a telefonomon. Ott volt talán a legkevesebb probléma. Ők szűk egy hónap múlva beolvadnak az MKB-be, majd gondolom akkor lesznek a fennakadások.
Nem lehet hanem biztos. Hasznald a Platinumot, pont annyi ido/mozdulat es meg visszateritest is kapsz. (gondolom neked is meg automatikusan fizeti a folyoszamlad a hitelkartyadat)
Díjnet, plusz a szolgáltató oldala: villany, gáz, Telekom bankkártyás fizetés. Erste Platinum és Visa Max van. Eddig debittel fizettem, de lehet, hogy akkor a Platinummal kellene? A Visa Max ok, ott a kategóriák be vannak állítva, azt elkezdem figyelgetni.
"csekkre gondolsz"? iCsekk, dijnet, stb ill. ahol QR van: Platinummal szoktam az fix 1% A MAXnal beallitom a kategoriakat es pl. DM, patika stb. nalam 4%
Ez a dolog lényege, ha már van több hitelkártya, akkor érdemes kimaxolni őket. Elvégre annyira nem szeretjük a bankokat, hogy egyetlen fillért is a zsebükben hagyjuk, amit ki tudunk belőlük préselni.:-)