Hát gyönyörű.......kb 30 évet nyugodtan hazudhat a korára Alinda, mármint plusz 30-at. Persze vannak, mindig is voltak olyan lányok, akik a nagyanyjukra akarnak hasonlítani.
Sajnos nem lehet ennyivel kimagyarázni a "Nem csináltuk meg életünk nagy riportját." Ez finoman és elegánsan odaszúrva az interjú végén azt jelenti, hogy Alinda néne bizony béna volt. Ja és triviális alapfogalmakkal sem volt tisztában. Gondolok itt pl. a 'tehetség' körüli akadékoskodására, ami értékes perceket emésztett föl.
Nem tudom, mi lett volna a baj a Kocsis beszélgetéssel. Nem zenei szakinterju volt, hanem értelmes beszélgetés erről - arról, ami egy átlagértelmiségit érdekelhet. Kocsis jól vette a lapot, nem bánta se közben, nem utólag. Azt reagálta le, hogy sok ilyet lehet vele csinálni, de egyik se kulcs se a művészete megértéséhez, se a zenekara sebeinek mély feltárásához. És?
ja és azt érzem, kéjes öröm tölti el kicsi szívedet, hogy végre valaki VELED foglalkozik! olyan sokszor próbáltad már felhívni magadra a figyelmet és ez mindíg kicsit félre ment. inkább mások hátán igyekszel. nem lehetsz valami érdekes figura. igaz én sem vagyok egy pszhihomókus. ezeket csak az alaposabb böngészés után mertem... de biztosan tévedek! a többieket kérem cáfoljanak!
Kocsis a 'riportot' használta a végén, őrá utaltam ezzel. Egyébként ha beírnád a keresőbe, hogy hányszor írtam itt le az 'interjú' szót, láthatnád, mennyire nevetséges vagy ezzel a próbálkozással.
végig futva ezt a topikot, csak az a furcsa, hogy a legnagyobb szakértő éppen csak a műfajokkal nincs tisztában. riport?! szánalmas erölködés. de szórakoztatóan nagy arcú! mellesleg ha valóban értette volna az INTERJÚT, akkor nem írta volna ide mit is mondott a zongorista bácsi a végén. hát igen nem elég nézni. érteni is kell. igaz akkor nem lehet fikázni.
ja a kiscsaj meg szerintem jó. nem 100%ban. igaz volt már, hogy nekem se állt fel. mégse kell potemix. naja.
Hát bizony, igencsak felszínes volt ez a riport. Tényleg ennyire nem látja ez a liba, hogy mennyire béna? Esterházy után Kocsis is közölte lesújtó véleményét.
Oblomoly, oblomoly, hogy neked mindig csak az jut eszedbe! (Mármint a kötözködés, lesajnálás.) Az viszont meglepett, hogy színésznő szeretett volna lenni. A megjelenéséből semmi nem utal erre.
Ennél jobban nem tudtam volna megfogalmazni, mi a baj Koltaival:
"Koltai nagyon jó operatőr egy olyan rendező mellett, akinek határozott elképzelései vannak. De már operatőrként is gázos volt, ha szabadjára engedték. Félelmetesen buta, és ez nem csak az áradozó nyilatkozataiból derül ki. Viszont őszinte: pontosan olyan érzelgősen gondolkozik a világról, mint amilyenek a filmjei (az a kettő). Remek giccsőr lesz belőle Hollywoodban, ahol bizonyára értékelik, hogy a hazug, maché giccsgyártókkal szemben neki ez a szívéből jön."
A Hellinger-módszerről érdemesebb lett volna komolyabb emberekkel beszélgetni - már ha ez volt a cél. Sebaj, így viszont kaptunk egy kis keleti handabandázást, nyugati bölcsész blöffökkel megrakva :|