Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
Ezt vajon mikor adták ki? Én jó pár éve szedtem le egy találkozós képet ahol az egyik autó kalaptartóján van egy hasonló. Vagy távirányítós autó volt nem tudom de 100%-hogy GS volt!
Köszönöm, keresgélek tovább. Tudom, hogy kinti viszonyok szerint ez szinte ingyen van, de én 100k-nál meghúztam a vonalat; többet nem adok egy hordágyért. Azért köszönöm, hogy megkérdezted!
Többször próbáltam eladni, (jelképes 100ezerér) egy érdeklődő volt, aki meg is nézte. Végül bontásra adtam le, a bontási pedig pénzbe kerül, úgyhogy lepasszoltam ingyen. De mint említettem, nem tudom végül mi lett a sorsa, talán jobb is így.
Elég nagy kincs a mentő CX!!! Kéklámpám talán lett volna a felújjításhoz, meg hordágy... Nagy élmény lehet egy olyan!!! :) Szabad tudni, hogy mennyiért vették meg?
:( hát akkor majd ott találkozunk. :) Bár.... Ma alánéztem a kislánynak... Nem kellett volna. Azt tudtam, hogy rosszak a porvédők. A bal belső totál szétszakadva, de kölsők is el vannak repedve. Erőteljes váltó olaj folyás. Illetve csipegetjük meg elszórjuk az olajat a motorból... Én úgy a s*ggére verek!
Hamarabb megleszek ha kint összerakok egy másik motort váltóval. Na majd látjuk. Drukkoljatok! ;D
Valamelyik nap eszembe jutott az OT Expo. Gondoltam megkérdezlek benneteket van e rá érdeklődés? Esetleg összszervezhetnénk valami kivonulás féleséget. Április 15-én lesz. Én a részemről szeretnék menni. Főleg az Oltimer Sokadalmas versenyekre! :)
Keresd fel Pásztor Tamást a Citroen Pásztornál.A főnököm is onnan bérelt egy régi Citroent az esküvőjére.Pásztor Classicon meg is tudod nézni a kocsikat.
Minap felhívott egy akárki, hogy van egy eladó GSA-ja. Mivel épp álmomból sikerült elkapnia és eladni akarok nem venni, így rövid lett a beszélgetés. Annyi bizonyos, hogy állítása szerint jó állapotban van. Ha érdekel valakit, van egy telefonszámom.
Mint a nevemből is kitaláltátok én az öreg autók kapcsán Scirocco-zok.
A járós autóm egy Xsara. Ez már a 6. france a családban.
Nyáron lesz az esküvőm és hát a kis Sirkánba rövidgatyába se jó hátul :-), hátmég menyasszonyi ruhában, előre meg nem ülünk, mert nem szeretnék vezetni az ominózus napon.
Mivel szeretem az öreg autókat, de egy amerikai túl ripacs, egy merci vagy rolls túl elcsépelt, én egy szép DS-re gondoltam esküvői autónak.
Tudom hogy a GS más dimenzió, de hátha tudtok valakit ajánlani, aki elvállalna ilyesmit és rendelekezik egy cápával.
Kék ülések első hátsó(nem szépek, de felújítható), kárpitok, műanyagok(cockpit alja teteje, kardánbox, meg ami még takaróelem.) , csomagtérajtó üveggel, motor alatti/előtti merevítő amire a lökös megy, motorháztető, valakinek egy 20asért?