Az élen 3-as holtverseny született. Ehhez jól kellett tippelni minden továbbjutóra, és szükség volt 6 telitalálatra is. De COVY egy hiba mellett is befutott, mert 8 telitalálata volt.
Kész van a tippelési táblázat? Én 2-t találtam el, de az összes továbbjutót telibe. Szerintem mindegyik elődöntős párharc szinte papírforma szerint dőlt el
hát erre tényleg nehéz:-) elképesztő. nagy kár azért az egy rebért.
hát ja. ez kevés lesz a Spurs ellen. és a cserepad között nem kicsi a különbség. igaz, hogy anélkül is lehet néha bajnokságot nyerni, de az nagyon ritka.
Nash teljesítményére már megint nehéz szavakat találni... Kár, hogy nem jött össze a tripla dupla újra :) Hihetetlen ez a csávó, a hosszabbítást jószerével egyedül nyerte meg.
A második félidőben már egész jól működött a Suns védelme, de az elején mutatott játék a Spurs ellen nem sok mindenre lesz elég. Az aggasztó, hogy Amare Dampier mellett is nagyon bele tudott szürkülni a mezőnyben, védekezésben meg sokszor nem tudta tartani, sok támadót szedett mellőle a hat meccs alatt. A SAS-ban meg Dampiernél nívósabb magas emberekkel kell majd megküzdenie, nem lesz egyszerű.
JJ nélkül szerintem meglehetősen esélytelennek tűnik a Suns.
Ez benne a tiszteletreméltó, tud idejében nemet mondani. Sokan tovább erőltették, mint kellett volna, de ő abszolúte nem. Nem lehetett könnyű egy ilyen döntést meghozni.
Szerintem jól teszi, h befejezi. Szépen búcsúzott, jó statokkal és szerintem a teste már az utolsó tartalékokat mozgósította...18 év azért nem kevés...fizikailag jövőre szvsz kipukkant volna.
Fantasztikus volt. Ahogy a pályán tapsolt az egész Pistons Larry Brownnal együtt, a közönség vastapsa, Reggie könnyezett, a nézők sírtak...Felejthetetlen.
Majd jött a várható "One more year, one more year..." rigmus, de Reggie végleg nemet mondott.
Egyébként a Pacersnek még esélye is lehetett volna, de a Miller-O'Neal-Foster trió nagyon egyedül volt. Stephen Jackson és Tinsley kevesek egy Detroit ellen.
18 years excellence...tegnap véget ért minden...egy hatalmas ember pályafutása, minden idők egyik legjobb dobója :(
A meccsről: Az elején szinte hibátlanul játszottunk, aztán a Detroit a 4.negyedre nagyon összekapta magát, félelmetes volt a Hamilton,Billups duó. A vége felé nagyon elfáradtunk mind szellemileg mind fizikailag...Jacksonnak és Tinsleynek off nightja volt, egy Detroit ellen ez nem fért bele. Grat a Detroitnak nagyon jók voltak végig, sok sikert nekik!
A végén mikor Carlisle időt kért mindenki állva tapsolta REGGIET. Nagyon megható pillanat volt, és is elkönnyeztem ;(. A Pistons játékosai nagyon sportszerűek voltak, megtapsolták Reggiet és mind1ikük odament és megölelte Uncle Reggiet. Asszem ez a sport lényege, FAIR PLAYYY!!! Hatalmas volt...ez a SPORT!!! Egy nagyon szívmelegítő és szomorú pillanat volt minden Pacers drukker szívében.
A végén mikor mindenki azt kiabálta hogy ONE MORE YEAR - ONE MORE YEAR, Reggie azt válaszolta hogy már nem fog visszajönni, kész itt a pont az In.
Nagyon jól játszott fairwell meccsén ma, Miller timet láthatott a Conseco közönsége utoljára :(
Jövőre Artesttel a sorban ismét neki szaladunk a DETROITnak és revansot veszünk!!!
Én is sajnálom Reggie-t, nagyon jó játékosnak tartom, megérdemelte volna, hogy legalább a főcs.döntőig, de a Detroit közbeszólt... Azért Shaquille O'neal még játszik, tehát nem ment még el teljesen az a Dream-team csapat... Reggie Miller nagy játékát köszönjük, nem fogjuk elfelejteni!
Webber már rég nem olyan meggyőző, h primadonnáskodjon, szerintem erre ő is rájött már. Azért mostanában igen gyakran voltak 30 % FG meg 3-4 lepattanós meccsei...