Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
késo este nem figyeltem eléggé,és az Osi estékre és távoli zeneszóra az 16195 szám alatti verset rosszul sikerult bemásolnom.(duplázódott) Kérem szépen toroljétek.
Volna egy problémám,ugyanis az a baj hogy az utobbi 3-4 hétben nem tudok letölteni eggyetlen Ulozto linket sem. A szolgáltatónál jeleztem a hibát,náluk rendben működik.Mobil Interneten is működik.Csak az én IP címemen nem.Lehetséges hogy le lettem tiltva? És ha igen,miért? Nem tartom valószinünek mert az összes többi link működik.Segitségüket előre is köszönöm!
Ne haragudj, de nem én kötöttem beléd minősíthetetlen stílusban. Én a szabályzat valamennyi pontját betartom, nem úgy mint khm... egyesek. És nem vagyok nagyobb troll mint te. A részemről vége a vitának.
Na jó, eddig volt vicces ez a félnótás troll. Rotoljtok ki a retekbe ezt a bárcás barmot, mert csak a szart önti magából. Megvagyunk mi az ilyenek nélkül is - a teljes BK topik nevében mondom. És hadd ne magyarázzam az indokot.
Megkérlek, hogy https/forum.index.hu /Article/ show Article?.t.9122812 -Csöndben, zöldben...ahogy tetszik topikból töröljétek 43564 -es képet, ( a képpel nincs gond) de odaraktam nem tudom hogyan + egy verset is, ami nem a képes topikba volt szánva.