Szerintem egy jó humorú férfi azonnal levesz egy lányt a lábáról. Tulajdonképpen a kinézetnél is fontosabb lehet adott esetben. Igaz, hogy akinek van humora, ott a többi fontos dolog is valószínűleg rendben van...
Persze. Mondjatok légyszi ilyen általánosításokat még jóóóó! Az ÁTLAGOS MINDENEVÖnek magas a vérnyomása, minden héten orvoshoz jár, nem alvad meg a vére 2 perc alatt :)) rossz az emésztése meg a bélflórája, büdöset pukizik... stb.
Én egy ÁTLAGOS MINDENEVÖ vagyok. Kösz, jól vagyok, semmi bajom. Éppen úgy vigyázok az egészségemre, mint ti ÁTLAG FELETTI növényevök. Nem járok orvoshoz, nem szedek gyógyszereket, nem eszem sok húst, meg készkaját. És mégcsak el sem vérzem egy tüszúrástól 2 perc múlva. Neee általánosítsunk, meg misztifikáljunk jóóóó?
Az Egészség-receptek se nem zárt, se nem nyílt osztály, az Stoner agyongyepált topikja... Egyébként szerintem Vik tud segíteni, hogy netán újra nyílt osztály tag lehess vagy hogy csak úgy szimplán kapcsolatba lépj vele, ha nem publikus a mail címe.
Néha előfordul. Szerintem írj oda vagy az egészség receptek topikba, van aki szerint azonos most a Schrödinger macskája nevű nickkel úgyhogy ugorhat... ;-)