Minden szólóban a legnehezebb rész technikája adja a legtöbb munkát, ha nem tudsz egy csomó alap ujjrendet akkor ez a darab végtelen nehéznek tűnhet és nem motiválhat sokáig.
Ha megtanulod a mozaikdarabkákat,akkor abból nagy részét el tudod játszani és a maradékot kell csak kielemezned és megfejtened.
Szó nincs róla. Értem én, hogy nagyon fontosak az ujjgyakorlatok, és a szólok kielemzése. Ez a szám sokszor jár a fejembem, milyen jó lenne egyszer jól eljátszani. Mert öröm hallgatni, és még nagyobb öröm ha képes vagyok el is játszani. Mert a gitár az örömről is szól :) És szerintem a Just Relax-et tekinthetjük egy set piece-nek is. Gondolom rontani a helyzeten nem fog.
Ido kerdese..hogy mikor kezded a tanulast, hany eves vagy, ezek a gigaszok is eloszor note to note bebiflaztak django szoloit, aztan jottek elo a sajat dallamokkal, lickekkel..hmm?
Megvan mar valakinek a Lost Fingers Kameleon albuma? nem lelem sehun :(
Én sosem voltam oda hogy megtanuljam mások szólóit. Az az ő zenéjük. AMi tetszett, azt megpróbáltam megérteni miért van és igyekeztem azt az elméletet elraktározni magamban.
Persze nekem is van mit tanulni bővan, de eddig ilíen úton jártam.
Sziasztok srácok érdeklődnék hogy online mezzot nem tud valaki már egy idej keresgélem.A napokban meg szereztem a 2010 meta swing cd t. Szerintem jo lett .Ha kéri valaki jelezzen.
Akinek van Mezzo csatornája az nézze ma este 19h-tól, mert Christian Escoudé és Stochelo Rosenberg gitárkoncertje lesz látható/hallható. Szerintem még fogják ismételni...
Üdv mindenkinek nagyon örülök hogy coopernek is tudtam segíteni látom nagyon kapos a Unaccompanied django is de vannak még nálam fel akartam rakni a torrentet de a waltz a olyan lassan jön hogy az örület de szivesen átküldöm a torrentet minden itt lévőnek és ha van othon olyan ami nincs benne abban a torrentben amit én küldök azt nagyon megköszönöm.Ja és aki tudja seedelni a waltzot az nagy segítség volna.Ha tudok segíteni valamiben írjatok.atis41@citromail.hu ra.Üdv mindenkinek szép napot.
Sziasztok itt van egy két dolog amit mindenkivel szivesen megosztok howard alden sweet and londown kották. Django the reinhard definitive collection.Gipsy jzz songbook.readi 1.Gipsy picknik michael horowitz.Colin cosimi.Astuces guitar manousche.Unicompedied django reinhard.Guitar player a lessons gipsy jazz.Astuces guitar manousche,ÉS MÉG VAN JO NÉHÁNY AMENNYIBEN VALAKINEK KELL ÍRJON AZ atis41@citromail.hu ímailomra és küldöm akármiben ha tudok segítek.És külön megköszönöm mindenkinek aki a stochelo dvd ben segítet.Még a waltzot várom hogy lejöjjön jövö héten csak lenn lessz aki tud legyen szives seedelni mert sokat segítene.Üdv mindenkinek manouschok.
Sziasztok üdv mindenkinek most jön torrenten a stochelo stly of de nagyon nagyon lassu ha tudtok legyetek szivesek seedelni hogy mi hamarabb lejöjjön.Tisztelettel.Pap attila.