Inkább Te hol éltél? Úgy tudom, hogy Orbán az egyetemi évei alatt már társadalompolitikai problémákkal is foglalkozott a Bibó jogász szakkollégiumában. A demokratikus berendezkedésű jogállamformáival foglalkoztak A Századvég folyóirat alapitó szerkesztője stb............................... A többit is megtudhatad volna, mivel az egész munkássága a nyílt színen folyt, ami az is mutatja, hogy húsz éve a balib média és politikai erők össztüzében élte, éli életét.
"Budapest közlekedését a városi és elővárosi közlekedés külömböző nagyvárosok vonatkozásába nincs olyan ember aki nála jobban ismerni, mivel már fiatalon ez volt a szenvedélye, hogy ezeket tanulmányozza."
Mivel már 5 évesen is szenvedélyesen kisvasutaztam, ide nekem a MÁV-ot, de azonnal!
"...Gondolom, hogy aki az országot vezeti most az 20 éves korától foglalkozott a közélettel, majd a a politikával elöszőr itthon, majd nemzetközi színtéren is, közben ezen területen belül képezte magát és szerzett igen komoly szakmai tapasztalatot. .."
Mit csinált?:-)))
Kol éltél te eddig, hogy ilyen marhaságot írsz?:-)))
Gondolom, hogy aki az országot vezeti most az 20 éves korától foglalkozott a közélettel, majd a a politikával elöszőr itthon, majd nemzetközi színtéren is, közben ezen területen belül képezte magát és szerzett igen komoly szakmai tapasztalatot. Most is azt csinlja nem is akárhogyan amit eddigi felnött életében. Ezt még ellenfelei is elísmerik, hogy a politika tudományokban (elméleti) sratégiai képeségei europai mércét megüti, sőt igencsak a jobbak között található. Magyarországon talán az egyike azoknak akik ezen a terepen verhetettlenek.
Nem tudom Te mit értesz munkán, tán nem a lapátolást, mert akkor fúra elképzeléseid vannak külömböző teljesítményétről.
A másik a világon nem csak nálunk vannak igaz ritkán olyan tehetségek akik egy-egy szakterületen szaktudásban verik a nálánál sokkal ídősebb tehetségtelen embereket. Lehet, hogy egy intézmény írányításában nincs tapasztalata, de nem is biztos, hogy feladata, ha olyan embereket vesz maga mellé aki ezt a részfeladatot elátja. A lényeg, hogy legyen döntésíhozó képessége.
Mindenki még a fanyalgok is elismeri, hogy Budapest közlekedését a városi és elővárosi közlekedés külömböző nagyvárosok vonatkozásába nincs olyan ember aki nála jobban ismerni, mivel már fiatalon ez volt a szenvedélye, hogy ezeket tanulmányozza. Már több olyan javaslatuk volt a VEKE színeiben amit átvettek a főváros viszonylatában is, s síkeresnek bizonyult.
Ez a buta szöveg, hogy életében nem dolgozott ebben a két esetben igaz eltérő vonatkozásában nem más mint ocska demagog duma.
Teli van Mo olyan 25 évesekkel, akiknek még meg sem száradt a tinta a diplomájukon, de egy pár száz milliárd eszköz értékű cég élére kerülnek. Sorold, lécci!:-))
"az persze böki a csőröm, h 1 25 éves nyikhaj a főváros egyik legnagyobb vállalata élén van 0 év munkaviszonnyal és gyakorlattal a háta megett."
Annál nekem mégjobban "böki a csőröm", hogy az ország élén meg olyan, (igaz 50 éves) fickó van, aki sose dolgozott a politikai pályán kívül 1 percet se...
Asszem 100x jobbak, mint Dávidnak, van munkaviszonyom jó pár éve, vezetői tapasztalatom, volt, h 200 embert irányítottam, és tudom használni a BKV bérletet, igaz, nem vagyok a MINISZTERELNÖK ÚR pereputtyához tartozó.:-))