Keresés

Részletes keresés

hoppaaa Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2349
Rosszul linkeltél.
Előzmény: Evicke (2344)
Evicke Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2348
de nem most, ja. :-)))) és már elfelejtetted? :-D ugyan ne kamuzz már, akkor legalább két szóban meg tudnád indokolni a véleményed.
na hagyjuk, ez már diliház....
Előzmény: hopi (2346)
Evicke Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2347
húha, és még én nem tudom, miről beszélek. :-D
legközelebb legalább egyeztessetek :-))
Előzmény: hopi (2343)
hopi Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2346

utána, de nem most:P nem szoktam olyan dolgokról véleményt mondani, amiről halvány gőzöm sincs:P

Előzmény: Evicke (2345)
Evicke Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2345
miért, te utánaéztél? :-)
Előzmény: hopi (2341)
Evicke Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2344
miért, hoppaaa = ho-pi? mert ha jól látom, amire reagálsz, azt nem neked írtam.
bár tökmindegy, értelmes érvet ma még te se hoztál, úgyhogy gyakorlatilag simán összekeverlek benneteket. :-))
Előzmény: hoppaaa (2339)
hopi Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2343
nem, a bukott törvénytervezetről én írtam:))))
Előzmény: hoppaaa (2339)
hopi Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2342
ennek én is örülnék:) nyugtom lenne:P
Előzmény: Evicke (2340)
hopi Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2341

javasolnám ne piszkálj másokat indulatból, amikor még annyira se vagy képes, hogy utánanézz valaminek, amiről " beszélgetni " akarsz...

Előzmény: Evicke (2340)
Evicke Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2340
jó, akkor ne fogadd el. :-)) nekem aztán tökmindegy, csak én ne kerüljek az ilyen OKOSkodó emberek közelébe közlekedésileg. bár erre elég kicsi az esélyem. :-( lásd a N.L. király körúti esetet.
de javasolnám, hogy ilyen hozzáállással inkább ne hangoztasd, hogy tanár vagy.... :-P
Előzmény: hopi (2336)
hoppaaa Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2339
Írtam én bármit a bukott törvénytervezetről? Egy szót sem :D
Előzmény: Evicke (2338)
Evicke Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2338
nem írtam ilyet. a bukott törvénytervezetet viszont te biztosan ismered, különben meg tudtad volna indokolni, miben nincs igazam.
akkor miről beszélünk?
ennyi. :-)
Előzmény: hoppaaa (2337)
hoppaaa Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2337
Ennyi. Nem tudom, hogy mit kellene megbeszélnünk, mivel, mint írtad, Te úgy tudsz véleményt nyilvánítani bármiről, hogy nem is ismered pontosan, miről is van szó. Tehát: ennyi.
Előzmény: Evicke (2335)
hopi Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2336

nem. megbeszélhetnénk persze, ha tudnád miről beszélek. vagdalkozni nem akarok, az előbb hibáztam.

nem mondtam, hogy kit tanítok, nem mondtam, hogy hol, de nem várom senkitől, hogy ammiatt, hogy ki vagyok, vagy mi a  szakmám gúnyolódjon, sértegetésre használja.

az autósok között rengeteg a barom. a gyalogosok közt dettó. nem értünk egyet némely szabály értelmezésében, van ilyen.

a vasúti átjáró leőtti 30-at akkor sem fogadom el abban az esetben, ha fénysormpó és rendes sorompó is van a kereszteződésben. ha nincs, akkor van értelme.

nem hinném, hogy önfejűbb lennék, mint bármely ember, és nem hinném mindenki mindig mindent szabályt betart az életben. én sem. így aztán mérlegelek. jó hír, miattam még nem halt meg senki, bízom benne nem is fog. talán azt is tudom mérlegelni, mikor mekkora a felelősségem, és ennek függvényében cselekszem.

Előzmény: Evicke (2335)
Evicke Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2335
ennyi....?? :-)))
megbeszélhetnénk bármit, de arra sem vagy képes, hogy normálisan érvelj, hogy elmondd, hogy akkor szerinted miben is állt az a bukott törvénytervezet, hogy beszélhessünk róla vagy valami. ha ehelyett elintézed egy ilyen gyogyó hsz-szal, akkor mit szórakozunk itt...? most komolyan, te tényleg gyerekeket tanítasz???
Előzmény: hopi (2334)
hopi Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2334
és elmesélmnéd nekem szegény lelki, erkölcsi és szellemi toprongynak, hogy mégis mit hogy kéne?? csak hogy tudjam én is!
Előzmény: Evicke (2332)
Evicke Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2333
hát ahogy látom, neked sincs.
Előzmény: hopi (2330)
Evicke Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2332
erre csak annyit mondanék, kedves tanárnéni :-))), hogy ha én kérdeztem volna meg a minap, hogy ugyan mire való a 30 km-es sebességkorlátozás lakott területen vasúti átjáró előtt, akkor most nagyon csendben maradnék a helyedben.
Előzmény: hopi (2330)
Evicke Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2331
ó, röhögök én most is: profin meg tudja határozni minden autós?? ja, biztos. :-DD ha "ésszel vezet". aha. tedd hozzá, hogy ha közben nem beszélget, nem gondolkodik el 1 pillanatra, nem mobilozik stb. stb. ja és bekapcsolja a 7. érzékét. :-)
és még te mondod, hogy mekkor gyakorlatod van. totálisan nem érdekel, mit tanítasz, ha csak a saját gyerekednek adod át ezt a mindent én tudok a legjobban-és ki nem szarja le a szabályokat-mentalitást, az is pont elég szomorú.
az a vadbarom se értette, miért van korlátozás azon a szakaszon, meg is lett az eredménye... és ahogy hozzállsz, ez veled is bármikor megtörténhet....
Előzmény: hopi (2329)
hopi Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2330
most tényleg úgy beszélsz valamiről, hogy gőzöd nincs róla?? STFG
Előzmény: Evicke (2328)
hopi Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2329
hát, ha ésszel vezet azt ember, akkor észreveszi. meg van előjelző tábla:P
hogy hova indokolt a sebességkorlátozás, azt szerintem a legtöbb autós profin meg tudja ítélni, de megnézheted a vonatkozó jogszabályokat is. avval sincs összhangban gyakran. az említett szakaszon ( nagy lajos király krt ) két különböző rész különíthető el. az egyiken indokolt is lehetne akár, a másikon egyáltalán nem értem mit keresnek a táblák.
a tutit te mondogatod itt az összes többi topiklakónak, és ha azt tanulnád, amit én tanítok, akkor most jót röhögnél:P
Előzmény: Evicke (2325)
Evicke Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2328
hát akkor miről van szó? okosítsál már fel. lassításról? mert akkor mi különbség lett volna a jelenlegihez képest??
Előzmény: hopi (2327)
hopi Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2327
szó sem volt megállásról...akkor nem ismered a bukott törvénytervezetet
Előzmény: Evicke (2325)
Evicke Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2326
na most akkor látnom kéne azt a helyet, vagy nem? :-) döntsd el.
még mindig nem lettem okosabb, te viszont így hiteltelen vagy, tőlem hajtogathatod a mondókád holnapig...
Előzmény: hoppaaa (2324)
Evicke Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2325
nem minden zebra egyforma. a körúton igenis baromság minden zebránál MEGÁLLNI, mert így is állandóan dugó van. a legtöbb gyalogos meg körül se néz, úgy megy tovább, mintha egyáltalán nem ért volna véget a járda... a gyalogosok között sincs kevesebb agresszív bunkó, mint az autósok között. ha másért nem, már csak azért is mert az autósokból néha gyalogosok lesznek. :-)
az is hozzátartozik, hogy annyi nagy forgalmú, lámpa nélküli kereszteződés sehol nincs, mint ebben a kicseszett városban. pl. a Nyíri úti kórház előtt lévő nagyon forgalmas zebrához is tehetnéne inkább lámpát. vagy van más lassító eszköz is biztosan.
attól, hogy a párom mellett ülök, még tudom, hányszor kell feleslegesen megállnia egy-egy nagggyon sietős gyalogos miatt, aki leszarja, az autós mennyi benzint pocsékol el és mennyi kipufogógázt ereszt a levegőbe a megállás miatt, ahelyett hogy megnézmé, mögöttem épp nem jön más és várna 2 mp-et, és az autó elmehetne. már csak a saját biztonsága miatt is.
ez van, mindkét oldalon pont ugyanannyi türelmetlen, intoleráns ember van. kiscsillag.

játszótér: te MINDEN ISMERETLEN játszóteret, óvodát, iskolát, bölcsődét, sétaparkot időben észreveszel? és mi az, hogy "hosszú szakasz"? amire te azt mondod? és ha azokon a biz. hosszú szakaszokon van egy óvoda vagy csak egyszerűen egy park, ahol anyukák sétálgatnak gyerekekkel? és meddig kell tartania? 1 napig? 1 hétig? vagy amíg meg nem unja a tisztelt autós? és ha kicsit elkalandozik a figyelme, nem vesz észre akár "csak" 1 macskát a nagy önbizalmával, akkor mi van?
miért akarja mindig mindenki a szabályokat felülbírálni??
biztos az a barom is azt gondolta, ugyan minek ide a 30 km-es sebességkorlátozás, ki vagyok én, hogy holmi szabályokat betartsak, majd én megmondom, mi itt a tuti?? te is ezt tanítod az iskolában??!
Előzmény: hopi (2322)
hoppaaa Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2324
Nem kéne elmenned, elég csak véleményt mondani látatlanban. De most már legalább tudom, mit is gondoljak :P
Előzmény: Evicke (2323)
Evicke Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2323
hát most ezért biztos nem fogok elmenni oda :-) de leírhatnád, mitől olyan különleges az a hely, hadd okosodjak...
Előzmény: hoppaaa (2321)
hopi Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2322
má megbocsáss, de nincs igazad. 20 éve vezetek, 41 éve közlekedek gyalogosan:P van olyan átkelő a városban, ahol nincs lámpa, az út túloldalára születni kell, mert csak masszív 10-15 perc ácsorgás és várakozás után lehet átkelni úgy, hogy tuti életben is maradj, mert az autósok nem lassítanak, meg leszarnak, mint gyalogost.
mániákusan udvarias vagyok a gyalogosokkal, megállok nekik, lassítok, ha kisgyereket látok a zebra felé közeledni, mert én tuti elengedem, de a mögöttem jövőkért nem kezeskedhetem.

hosszú szakaszokon 30-as sebességkorlátozást kirakni baromság. nagyon egyszerű : egy darabig még tartja az autós, de amikor se közel, se távol senki, akkor minek???
sokkal egyszerűbb lenne ha minden autós betartaná az íratlan szabályokat, és tudná, mikor KELL lassítani, ha kell 10 km/h-ra is akár. az én oktatóm végig mondta anno: itt játszótér van, lassíts, nem tudhatod, ott egy gyerek az út szélén, vigyázz, nem tudhatod, biciklis, vigyázz, nem tudhatod...és igaza volt. utoljára ennek köszönhetően egy hülye biciklist sikerült nem elütnöm, mert bennem a reflex, a barom állatja meg jelzés nélkül átvágott keresztbe...

mondd kiscsillag van neked jogosítványod, autód, vezetési gyakorlatod???
Előzmény: Evicke (2319)
hoppaaa Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2321
Jártál arra valaha? Nézz egyszer körül akkor lécci.
Előzmény: Evicke (2320)
Evicke Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2320
indokolatlan, persze... végülis nappal hadd száguldozzanak. vagy lehet, hogy ez egy olyan hely, ahol nappal jóval kevesebb a járókelő, mint éjszaka?? :-)
Előzmény: hoppaaa (2312)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!