Akkor máskor jobban nyisd ki a szemed, mert az IBTW egyik maxi (rajta: Nervous) volt 990 Ft-ért. :)
A Music Factorynál, ugyanez 1900 Ft-ért...
Én az előbbit választottam.
Hát igen, könnyű annak, akinek ilyen jó ismerősei vannak... ;)))
nem szidtam Xtina-t, sőt... de a Fighter eredetije akkor is befejezetlennek 6 szerintem... és mostanra szuperül sikerült befejezniük (bár a Dirrty-nél akkor sincs jobb száma a nőnek:))))
Dannii single-t én itthon utoljára a Media Markt-ban láttam, az is a Who do You Love Now volt...
én az ilyesmit mással szoktam megvetetni:))))
Ezt már megbeszéltem egy kedves közös ismerősünkkel, hogy itt nincs olyan, hogy OFF topic, tehát mindent szabad...
Christinát pedig nem szidni, hanem Christina (bocs ez fárasztó volt) a Stripped qrva jó, én előtte nagyon utáltam...
az egyik, hogy egy olyan szar, majdhogynem demó-szerű dalból, mint amilyen Xtina Fighter-ének album verziója, hogy tudtak kihozni egy számomra (és remélem majd mások számára is) ennyire tetszetős single version-t...
a másik pedig az, hogy mit tud ez a jún 9-i dátum...
annie lennox bare, dannii don't wanna lose..., xtina fighter....ez mind-mind akkor jelenik +
költséges egy hét lesz ez:))))
Sokaknak tetszik, nekem nem...
Bár az utóbbi időkben nagyon leszólok mindent.
Én most a danniimusicról az IBTW BINI & MARTINI VOCAL MIX-et hallgatom...
Ez tök jó! :)
Állj, állj... az utóbbi megjegyzésből kishitűséget vélek kiérezni, az meg nem jó (ez meg kissé sommás ítélet, de ezt most nem is vesszül észre, mondjuk).
Szóval lássuk csak, mi van ott... :-))
Ja, és ha valaki Jude-hez hasonlóan nem olvasná az Annie Lennox topicot, elmondom, hogy tegnap voltam a koncertjén. Nna. Bibí. :-)
Ööö, tisztelt topicgazdi, itt szabad offolni (merthogy Madonnánál a Csé szabad offolást meg elsö éjszakát adott mindnkinek -- ez utóbbit igazából nem, pedig jól tenné.... :-) )?