jaja :) de nem hagytam annyiban... megpróbáltam leszedni a Canon SDKt, hátha mégis meg lehet oldani a "normális" működést rendesen... kár, hogy 5 napos az átfutási ideje az SDK igénylésnek (pedig ingyenes) és nem biztos hogy megkapom... warezban meg persze ilyen nincsen...
en anno (fel eve) a westend media markt-ban vettem Uniross gyorstoltot, 4 db 2000MAh-s akksival, es ehhez volt halozati, illetve szivargyujto csatlakozo is. 8000 volt akkor.
ez egy total commander plugin, egyszerűen letölt feltelepít, majd a Total commanderben Network gomb ott Canon photo... ezzel is sajnos csak jpg-t lehet feltölteni, de a letöltés/törlés és társaik sokkal gyorsabbak, mint ZoomBrowserrel...
Mindenkinek! Nekem pont Szegedről küldött egy srác töltőt MW a márkája, 3800-at(!!!) fizettem érte (ő egy kicsit olcsóbban veszi), 3 óra alatt feltölt, 2 vagy 4 aksit lehet vele tölteni. Van benne egy proci is, bár ezt pontosan nem tudom mit jelent, +kisütő funkció-gyorstöltés-lassú töltés-csepptöltés...nagyon meg vagyok elégedve vele, és nem 5 számjegyű az ára. Itt találtam rá, egy Shrek nevű megbízható egyén küldte nekem egy menetrendszerinti busszal Győrbe (a Volánnál dolgozik, de nem akarom leírni az életrajzát:))
Ezen a fórumon tudtok utánanézni
TÖLTŐ
ahham, nekem 1,2,3,4 aksit tud tölteni, 16 órát ir a táblázat, de semmi nem történik, ha végzett, tölt tovább a végtelenségig, és ugye... nem én lennék ha néha nem felejteném ott :)
Ja, még olyanok is, hogy ha vége a töltésnek, átállnak csepptöltésre.
Meg olyanok is, hogy nem csak 2/4 akksit tudnak egyszerre tölteni, hanem 1/2/3/4-et...
Csak 5 számjegyű áruk van, és nem mindig 1-essel kezdődik... ;c))
nekem rengeteg mindenféle ismeretlen márka fordult meg a kezeim között, amiket németországból hoztunk, mikor itthon még elég drágák voltak, és nem is igen lehetett kapni.
Aztán sokáig vartákat használtam, most 2100es és 1200 Energizerek vannak, és nekem is ezek tetszenek a legjobban eddig.
viszont töltőkkel kapcsolatban. nekem még egy meglehetősen régi töltőm van. az újabbak tényleg tudnak olyat, hogy jelzik, ha elég volt a töltésből, ne adj isten abba is hagyják azt???
Szerintem a Hama akksik felejtősek, sokan panaszkodtak már rájuk. Nekem 2 szett 1800-as Ansmann van, sokan mondják, hogy nem a legjobb, de nekem tökéletesen bevált. Bármelyik Corában, Tescoban, MM-ban az alaptöltője 4 akksival nem több 9.000-nél (én akciósan 7-ért vettem). A Corában meg most láttam 4db 2000-est 4.500-ért.
Egyébként volt egyszer valamelyik külföldi oldalon egy akksiteszt, ott a (Magyarországon tudtommal kapható) legjobbak a Sanyo és az Energizer lettek.
256-os kártyát noname-et 12.600-ért vettem számtech boltban. Hibátlanul működik.
De az egészen biztos, hogy azt nem a MM-ban kell nézni. Sztech boltban mindig olcsóbb.
mondjuk a MM-ben garantáltan nem hamisitványt kapsz, de ők talán a legdrágábbak, amit el lehet képzelni (az emberek megszokják, hogy a gyobb termékek, mint a TV meg a hűtő olcsóak, és oda sem figyelnek, hogy a kiegészitők nem ritkán többszörös áron mennek).
nézelődj számitástechnikai boltok, és fotós üzletek honlapjain.
pl a digitcamél 21,5 ezerért 5 év garival adnak 256os márkás kártyát, és még ez is drága szerintem, igaz az olcsóbb helyeken sehol sincs ilyen hosszú garancia idő.
a másik amit érdemes megnézni az depo.hu, és a digitalisfoto.lap.hu-n is van pár bolt
Bármilyen aksit és töltőt vehetsz hozzá, a pénztárcád szabja csak meg. Én rögtön két szettet vettem (1850mAh és 2100mAh) és az egyikhez volt Hama töltő. Ezzel 12-15 óra a töltési idő. Összesen 8000-9000 Ft volt.
Dec. 15.-én vettem noname (Kingmax) 256MB CF kártyát bruttó 13505,-. A partner Computernél, itt sulinetre is vehettem volna. Kicsit lassabban kezeli, mint a gyári 16MB-ot, de nem vészes.
Zotya
jpgavi nevű shareware program is tud ilyet, de én még vagy 1 éve találkoztam vele, és annyira nem ismerem, de nézd meg. nagyobb shareware gyűjteményekben fent szokott lenni, akkoriban 1.0s változat körül járt.
Jaajj, hát képsorozatot csináltam 10 mp-es közökkel (1000db) és ezt szeretném videóvá szerkeszteni. Erre adta a Canon a VideoImpression programot, de nekem jobb kéne, mert ez nem jó (finoman fogalmazva). Érted már? :-)
Ja szerintem PhotoShoppal is ki lehet szedni.
Zotya
Hi!
Meg tudnátok mondani hogy milyen típusú akkumulátort+töltőt ajánlanátok ehhez a géphez?
Kb mennyibe kerülhet hozzá a 256mb-os kártya??
előre is kössz a választ
Gerghu
Hali! Keresek olyan video szerkesztő progit, amivel képekből tudok videót csinálni. Ezt tudja a VideoImpression, csak nekem komolyabb kéne. Ez ugyanis csak 20kép/mp-et tud csinálni és a videó vége kimerevedik pár másodpercre. Szóval egy hasonló, de jobb progi kéne. Köszi előre is!
Zotya
Helo, lecci mondjatok vmi helyet ahol lehet tokot venni a60/70-esre... lehetoleg ne gyarit :) koszi, es bocs ha mar volt, de nem volt kedvem vegigolvasni a topicot, a kereseshez meg hulye vagyok.