jut eszembe... tegnap este f11 körül éppen villanyoltáshoz készülődtem, amikor megérkezett az SMS : BA IS ON :)
Persze laptop kikapcsolva hever a táskámban...
Nem hiszem, hogy valaha utáltam ennyire Bill Gates-t és a Windows-t... a tetű lassú mivoltáért... ugy éreztem szakállam nő, mire a rendszer végre méltóztatott engedelmeskedni az Internet Explorer-t inditó ikon vad püfölésének...
Aztán még 3 évezred telt el, mire sikerült bejutnom a chatre... Sz'al érdekes volt :D
Bryan Hawaii-on volt éppen.
Úgy tűnik a 11-el kijön egy live DVD is, részleteket még nem tudok.
sziasztok! kicsit lemaradtam bryan új szánának letöltéséről, és a megadott linken már sajna nincs a szám. Valaki tudna valahogy segíteni hogy nekem is meglegyen?:)))
sziasztok!!Nekem nagyon tetszenek az 11 számai ... már nagyon várom h az egészet hallhassam!!!A képek is nagyon jók amiket beraktatok...miből gondoljátok h Bryan nem szőke??? én eddig úgy voltam h az...:D szal most nem tom
megpróbálom felrakni az egyik kedvenc képemet róla bár nem hiszem h sikerül...majd kiderül:D
Igen, ez nagyon édi kép, ahogy ott álldogál egymagában... :)
Csak a saját myspace accountját szüntette meg, és gondolom azért, mert nem volt már rá ideje... csak a "hivatalosat" tartotta meg, és ott elvileg elfogad mindenkit...
a dalok nekem tetszenek és nem azért mert hu a kedvencem bryan ezért imádnom kell minden számát, de sztem nem lettek rosszak, mondjuk én már régóta csodálkozok, hogy tud mindig új hangzású számokat összehozni:))
Robin nem tudod bryan miért szüntette meg a myspaces oldalát? mert írta egy időben hogy megszűnik menj ide meg oda. hmm fura nekem még egyszer írt is vagyis válaszolt, de semmi extra.
Meghallgattam a többi dalt is....hááááát............. ne kövezzetek meg érte, de nem feküdtem ki egyiktől sem. Eddig az ITISE a legjobb!!! Azért persze várom az új albumot.
ööö... egyetértek... valahogy én sem estem hasra tőle... nekem az Oxygen jön be leginkább, eddig... persze más lesz majd egészben meghallgatni őket... és többször...
mindenesetre azt tudjuk, hogy az ITISE eszméletlen jól szól élőben, Vegasban mindkét este lenyomta, és a visszajelzések nagyon jók... istenem, de szeretném már hallani...
Na mindegy, nekem mint pasi ugysem jön be, tekintve, hogy mindig attól félnék, hogy összetöröm :DDD Mint embert és zenészt pedig imádom, függetlenül a külsejétől :)