Óbudán a Flóriánnál 3 szobás bútorozatlan (beépített konyha, előszobaszekrény, beépített loggia), telefonos panellakás jól ellátott környéken, rendes házban, alacsony közös költséggel hosszabb távra kiadó 65+rezsi+kaució
Feladó:: Nem ismert
E-mail:: Üzenet küldése!
URL::
Ár:: Nincs megadva
Telefon:: 29-24-628
Megye:: Budapest
Helység:: Kerület:: III
Szobaszám:: 3 szoba
Alapterület:: 50-60 m2
3 szobás, panel lakás kiadó, 3 csendes, szolid, megbizható fiatalnak Óbuda központjában, 25.000 Ft/szobánként+rezsi. Bútorozott, hűtővel, mosógéppel felszerelt. A szobák különbejáratúak. Csak szolid, megbizható emberek jelentkezzenek. Közvetitők kiméljenek. 2 havi kaució szükséges. Januártól beköltözhető.
Feladó:: Nem ismert
E-mail:: Üzenet küldése!
URL::
Ár:: Nincs megadva
Telefon:: 06/70/2354051
Megye:: Budapest
Helység:: Kerület:: III
Szobaszám:: 3 szoba
Alapterület:: 60-70 m2
Bubus! majd küldök mailbe egy progit. Azzal be lehet állítani bármilyen felbontásra bármilyen frekit, aztán restart és ready :)
valami forcerefresh, vagy mittomén mi. Bemegyek mindjá weres kolléra úr mellé és küddöm. Páh!
Hát itt vagyok és nemtom mi lesz ennek a vége.
Sajnos kezdem elveszíteni azokat a dolgokat, amit értelmed adtak eddig. Megéri ezt csinálnom? Folytassam egyáltalán?
Remélem a sok balgafasz majd megdorgálja a hangulatom, és ütni-vágni akarok majd! Az talán segít hogy érezzem élek s érzek. Majd néhány keményebb falat megvizsgálok 0.5 seces gyorsérintkezés céljából :)
Ugye weres? Jó az amikor odacsap vminek az ember egyet :DDD Csütörtök powa!
Na én most elindulok lasssan befelé, nem tudom mikor mereszhetem újra a picsám az ágyamon,de szeretnék minnél előbb... ehh. kész. remélem miky majd csinálja egyedül a spotig.Kész vagoyk. de nagyon. a többit vasárnap iccaka.
Étem,biez! :)
Hát pont azt szerettem volna beírni, hogy meló közben ide többet nem próbálok írni. Főleg ilyen 34 órázások mellett.... no comment... A pénznek nincs szaga, csak kemény szar az egész :)
Nemtom hagyadik eset,hogy nem megy a hsz. Mind1. Majd máskor több sikerrel.
Bubus: assszittem pénteken beülünk valahová. Jó lenne összehozni egy normális időpontot, bár asszem ezt nekem kéne megtalálnom, mert sok a beo.
Még1x köszönöm neked ezt weresem! Bár a muterod metrobámészkodását kéne köszönni :)
Itt ülsz kilenc hónapja :)
Jah! Én még jobb vagyok asszem. A mestert túl nőtte a Padavan? :))) (by Kistrizsó)
már öreg Jin-tao lettem.
Első hetem itt, de már:
- ismerek mindenkit
- lakótársat is találtunk
- muterként beszélek Katival
- én dolgozom közel a leggyorsabban és a legtöbbet!
Neeeeeee.. Neeee e... ezt ne weres! Most szenvedtem össze nagynehezen ezt a hozzászólást, erre te mint egy szellem megelőzöl vele.. Pöhe! Szal olvass és írj! Legfőképp gondolkodj!
Üdvözöllek elsőként a nagyon eltalált "kollégák között"!
Örülök,hogy a csónakjaink egy közös tengerszoroshoz vezet minket!
Let's Rock!
Ezért is melózom ki a belem.
Más: Kovbal egy jóhaverom, rendelkezik egy kb. 90m2es üres, asszem most felújított lakással, vajon hol? nah?! :) Ráday utca, de nem a borárosnál lévő részen.. :)))) CooooooLLL! Megpróbálom összehozni. Akkor én viszem ezt a projectet, ti nézzetek hirdetést, megyünk megnézni, gyűjtjük a zsét, sstb... megcsináljuk!
Most nem írok többet mert ahogy eddig 2x, most 3x is úgyis elveszik. Murphy tudott valamit. :)
Legalább az idő jó arra, hogy közben megtömöm a ..win2ws2-t legkedvesebb mp3maimmal.
Megadeth,Anathema,Rotting Christ,Nevergreen,Samael,prodigy,zoar,ambient hegyek, stb.. stb...
Ahh! Jó lesz!
Asszem így az órát nézve ez is 17-es lesz :) majd alszok 4-től 21-ig,hogy iccakára itt legyen :( Belefér! Aztán holnap veled weres de alszom egy majd az bisztoss ha gáz van kelts! plz,ha úgy nézek majd ki, akkor most cseréljünk :)
Jó ez a melóhely weres! Visszarándultam egy kicsit a fórumozásba. Ugyanis c-s hun osztom kibakeményen az észt a scene-nek, ISFnek meg írtam néhány :) csöppet kemény tartalommal bíró sort!
:)
étem,biez :) CTRL-ENTER