Ilyenkor utálom a szakmát. A szerkesztő balos, a nyomdász jobbos, az olvasóink anarchisták, te meg írjá már valami tetszetőset. Elnézést, tudom, ez politika mentes fórum, csak elkapott a panaszkodási láz.
Úgy látom lassan megérett egy színház topic, nagyon helyes, nékem is van bérletem (illetve lesz) További jó napot!
ha megmondod, hogy a harom nap közül melyiken es hany orakor kezdtek, es meddig tart az elöadas (visszaut), akkor elkezdhetünk rajta gondolkodni, de szandekaim szerint en speciel igekeznek ott lenni, a 13 hetfő viszont mar helyből nem lenne jo, hetfönkent van a föiskolai szinjatszom, mint alant olvashattad.
minden színházkedvelőt,és persze mindenki aki bírta valamennyire Julcsi és az én fejem meghívunk Kartlara november 11-12-13-án (még nem biztos a nap,deh előre szólok,hogy legyen mindenkinek ideje elkéretszkedni) szóval mindenkit szeretettel várunk Casanova hazatér című darabunk PREMIERJÉRE:)))
reméljük el tudtok jönni,deh nem haragszunk,ha figyelmen kívül hagyjátok a dolgot:D:D
1) Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipari termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.
2) Sürgős figyelmeztetés minden kiskorú Katalin nevű lakosunk részére! Tudomásunkra jutott, hogy hazánkba betört oszmán csapatok Önöket célpontjuknak tekinthetik. Áldozataikat először mély nátrium-kloridos forrásban szeretnék megmeríteni, majd pedig abroncsok alsó tesztelésére használják fel. Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a nagy sebességel közeledő oszmán csapatok megérkezésük után fejlövéssel történő kivégzést foganatosítanak.
3) Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.
4) Mivel a körzetünkben észlelhető csókák csípése madárinfluenzával fenyegethet, valamint látásában korlátozott kiskorú varjak jelenléte is aggodalomra adhat okot, gyermekünk keresztanyja kétlóerős járművéért küldetett. Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi foglalta el.
5) Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul a második vágányról Kanizsa állomásra. Megerősítjuk, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, ő az, aki a szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más források szerint vonatkísérőként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós gyökérnövényévé alakult
Inkább itt válaszolok,mert az emilem nagyon lassú...Jajj,nagyon köszi h szóltál,én nem vettem észre a plakátokat!Serintem ez nagyon jó dolog és szeretnék benne részt venni,szal ott leszek!Mégegyszer köszi!!!!
Csak nem Lisztóczki tanárúrral hozott össze a sors? Jó az ide falura, na, nem rossz ember ő, csak kicsit furi. En mar utaztam vele egyszer 15 orat Erdelybe kocsival es meghallgattam szenteletü antaljozsef eletrajzat hatszor pepitaban. De ha el tudsz tekinteni attol, hogy némileg idegesítő jelenség, igazából egy mulatságos hrabali figura is ő. Ha egyről beszélünk. Az olvasastol meg csak ne cidrizzen egy olvasotaboros, ejnyebejnye.
Amúgy meg:
Kedves Ivett, ezen hajnali oran tudatom veled, hogy ha nem lattad volna eddig a plakatokat a fösulin: szeptember 18-an hetfőn inditom utjara a fösulis szinjatszocsoportomat a föepület ("A") 208-as termeben este fel nyolctol tizig, es ettöl kezdve minden hetfön ekkor es itt tanákszunk, a megbizasom szerint az év végére prezentalnom kell egy darabot, az igazgatom igerete szerint pedig, ha jo lesz, akkor elöadhatjuk a szinhazban! De ugye aki ahhoz van szokva, hogy tiz nap alatt rendez darabot, az nehogy mar egy ev alatt ne tegye meg ugyanezt:) Akár hármat is. Szoval szamitok ra, hogy megjelensz, akkor legalabb rendszeresen latjuk egymast, lesz egy kis mini-olvasotabori filing! Még az is lehet, hogy még egyszer megcsinálom velük a Leonce és Lénát, csak még jobban kidolgozva.
A fröccsöt és hogy barmikor meglatogathatsz a szinhazban, komolyan gondoltam! Áprilkára is lehet néha bébiszittyozni ám, ha megbaratkoztok:)))
Amugy meg szinhazba akarhanyszor jöhetsz ingyen, ha elötte szolsz: (30) 470 1532
Azokat a jo csajokat meg tessek nekem hozni a szinjatszora is:)
Ölelés, Isten hozott Egerben! Peti
ezt a levelet elküldtem az emiledre is, hogy biztos megkapd!
Gabi!Eger mostmár nagyon,jó,megtaláltuk a nekünk való helyet,már koncin is voltunk,meg ilyenek,de nekem azé a "kezdetnél" bejött az elpityeredős rész,aztán belevetettem magam az ottani életbe és lassan kezd szivárogni.:)Szal elvagyunk,viszont kevés jófej csoporttársam van,pasi meg mégkevesebb...:SVan egy érdekes tanárunk,régi magyar irodalmat tanít,nagyon vártam ezt a tárgyat,de a tanár sajnos abszolút nem tud objektív lenni,és az óra Trianon-szidásba fulladt,meg kb. 30 kötelező olvasmány adott fel a félévre,szal asszem nem ez lesz a kedvenc tárgyam.:)A többi tanár viszont szimpi és nagyon segítőkész.Asszem jó lesz nekem ott,bár minden nap izomlázam van,mivel Eger a lépcsők városa és még a lakásunk is a negyediken van.:DJah és találkoztam Péterrel meg Áprilkával,bibibíí.:D
Most már az interneten is.. szevasztok kedves táborlók! Eddigi passzív olvasásom, aktív tagságra cseréltem, hogy itt is szólhasson a "Katrosa!! Katrosa !!..."
Megyek Debrecenbe nosztalgiaturara szeptember 22-en, az unplugged nevü helyen az Él c. zenekart hallgatom meg, amiben egy volt baratom-csoporttarsam zenél. Utana meg vegigjarom a 10 évvel ezelőtti kocsmakat, amik még megvannak. Ugyhogy, debreceniek, ha akartok, talizzunk!
Egerben meg mindig itt vagyok, de még nem keresett meg senki, aki itt tanul. Pedig megteheti. A szinhazban mindig meg lehet talalni napközben, szolni kell a portasneninek, hogy hivjon le az irodambol.
Húúú nagyon jó az egyetemi élet... túl vagyok az első debreceni Kispál koncerten, nagyon nagy bulik vannak, elvesztem egyik nap, de sikeresen haza találtam, ja és képzeljétek még aznap éjjel kizártuk magunkat 2 órára a lakásból 1 szál pizsiben, mire találtunk egy kedves embert aki felfeszítette nekünk a zárat. Úgyhogy zajlik az élet. A gólyatábornak meg most lép életbe a haszna van már sok új ismerős akivel tudsz bulizni az első hetekben :) ja és gabi, már voltam turkálókban... mikor elvesztem a turkálók mentén találtam vissza;)
Ja, Eni! Cigányhimnusszal nem próbálkozok, szegény 4.-eseimet szerintem így is megállítottam a fejlődésben, amikor mondtam, h énekeljünk, és nekem kellett előre énekelni a botrányos hangommal. Az a szövege magyarul, h jónapot, jónapot, mondja minden gyerek. Nagy gyerekek, kis gyerekek, sovány gyerekek, kövér gyerekek. Mindezt mutogatjuk. Majd jön a nehezen megjegyezhető refrén: jó napot, jónapot, mondja minden gyerek. Javaslom vegyük fel a tábori daloskönyvbe:) A medvére vadászós dalt is be fogom vetni, az meg úgy van, h megyünk medvére vadászni, de nem félünk, mert van a kezünkben egy kard meg egy fejsze. Jé, itt egy hegy. Megkerülhetnénk jobbról, megkerülhetnénk balról, mehetnénk alatta, mehetnénk fölötte, de mi átvágunk rajta!! Mindezt mutogatva, Közben helyben menetelés. További 2 strófa hegy helyett erdővel meg tóval. Aztán jön a poén: szóval akkor nem félünk, mert kard, fejsze stb. Dehát ez puha, dehát ez szőrös, dehát ennek sárga szemei vannak, (itt mindenki fogja a fejét) dehát ez egy medve!!! És akkor itt mindenki fejvesztve a helyére rohan. Na, ezt bevethetnénk a táborban takarodó előtt, és a végén mindenki rohanna az ágyába. Sőt, akár illusztrálhatnánk egy valódi medvével. Ennyit a szellemi leépülésről:) Lehet, elhívom Zolit, hogy segítsen mutogatni:)
Jövő7en Windsort! Vagy akkor is! Mert most egész 7végén lent vagyok Fehérváron. Na szóval: ejnye-bejnye nem hat, deportálás macerás, úh. óra elején mondtam, h addig senki nem ül le, amíg valaki megmoccan, vagy pisszen. Aztán írattattam egy szintfelmérőt, meg lefektettem az alapszabályaimat, miszerint mindenkinek joga van bent ülni az órán, az én órámon ezenkívül még 3 dologhoz van joguk: ha kérdezek, válaszolni, levegőt venni meg pislogni. Nagy piros betűkkel felírtam a vázlatos füzetembe, h ne jópofizzak, úh. egy halványbarna mosolyt sem ejtettem a 45 petc alatt. Na jó, egyszer, miközben írták a dogát. 2 gyerkőctől elvettem, mert puskáztak. Azért ez vicces, pár hónapja még én is iskolapadban ültem, úh. nem hiszem, hogy újat tudnának még ők mutatni. Vagy ki tudja. De azért szeretem őket. Tényleg. Sőt, kicsit sajnáltam is őket, amikor megkapták másnap a szintfelmérőjüket. Na Eni, ezek után mondd, h szeretnél nálam tanulni:)
Ági! És az erdei táboros projekt? Nekem is vannak ám tedzsvíreim bőven:) A tantestületben egyébként mindenki nagyon aranyos, az a vicces, h anyukám is itt dolgozik, és elméletileg a főnököm lett:) De majd akkor jövő7en mesélünk!
Hunika majd kaptok egy egész cd-t tábori zenéstül, meg ilyenek jó-e?
Majd elküldjük..
Gabika itt tanítunk egymás mellett?? Hihihi az enyémekre nem lehet mondani hogy kis édesek majd megzabáltam őket.. ők már nagy édesek.. hihi de én majd a cigány énemet dobom be, mert vannak az osztályaimba tezsdvéreim..:-)))))))))
Zuhanyfüggönyöm és ahhoz rudam még nincs is. Ámde mivel az elôbb véletlenül picit ellopott, majd visszavitt és becsületesen kifizetett zuhanycsô valahogy az áruházban felejtôdött, ezért nincs is olyan nagy szükségem rá.