Keresés

Részletes keresés

kicsi Emma Creative Commons License 2004.07.01 0 0 50211

Hű, Bóha, évfordul a család? :)))

Ma már nem nyűgi Lara?

Küldenél pár új képet Róla? Vagy ha van fent neten, úgy is jó, ha megadod a címet!

Kicsit többet tudok már a blogokról, de úgy tűnik, elkezdeni nem fogom, azt hiszem, nekem ehhez kevés a szaktudásom. Talán egyszer kitanulom a módját.

Előzmény: szöszibolha (50210)
szöszibolha Creative Commons License 2004.07.01 0 0 50210

Jóreggelit???!!!

Kakaóscsiga és tsa? (Nekem eper)

Ja, a landolást a Balcsinál gondoltam!!! Ott is széthullik az engedély? És papír nélkül már nem is tudsz repülni? Vagy hogy van ez....

Cicajaméknál mi a helyzet utód ügyben? Sohase nem ír (legalábbis erröl nem)...  bár ugye, ha belegondolok, mostanában nem együtt fexetek, mint a régi szép idökben, hehe :-))

Tegnap egész nap Lara-kesergö volt, ezért ma 10-ig aludtam, most meg megyünk "beszerezni". Micsoda év! Ugye kezdte a mi kis Mancink azzal, hogy megszületett. :-)) Aztán egyik sógornö 40 éves lett, a másik+ ikertesó 30, após+anyukám 65, valamint novemberben Ember 35 lesz!

Előzmény: hal9000 (50209)
hal9000 Creative Commons License 2004.07.01 0 0 50209
Jóreggelit!
hal9000 Creative Commons License 2004.06.30 0 0 50208
Höhö, ha ott landolnék, akkor ki vinné haza a repcsit? Mert az engedélyem azt hiszem ott hullana apró darabkákra :-))) Én meg hiába mondanám, hogy hüjjje osztrákok, nem értitek a viccet....

Cicuskáva tényleg finoman bántam, semmi extra, csak Ő sikított :-)))

Amúgy tökre jófej csajszi, olyan nagyonkedves tud lenni :-)))))

Képzeld el, amikor megszületett balázska, akkor volt ám, itthon buli. Nomcsi, megkérdezte, hogy Őt már nem is szeretjük??? Huhh, nem volt könnyű időszak.....

De mára néha tök édesek, olyan nagyon szeretik egymást (néha). Kézenfogva sétálnak, meg játszanak, és ilyenkor nagyon jó nézni őket.
Előzmény: szöszibolha (50207)
szöszibolha Creative Commons License 2004.06.30 0 0 50207

Halihaló!

Hü micsoda renoválás vót itten kérem szépen! :-))

Szegény Halci, minden hüjjeséget nem kell ám utánozni!!! Remélem javulgatsz meg a pici lányod is! Ezek a repüléses orsók meg egyebek, hinnye, nem lettem volna én sem Cicajam helyében asszem... Ja, különben összeszedhetnéd a lányokat (félösebbeknek szem beköt), aztán lezúdulhatnátok Bolhabébi nézöbe, a mellettünk lévö telek úgyis üres, majd ügyesen landolsz! Jó?

Bobuskám, csak lassan!!! Megvan a telcsiszám, megírom emilben Neked is, meg Manónak is!

Manó, köszönöm, hogy megkérdezted a dokit, közben én is elértem a magyar dokimat, megtanácskoztam vele a dolgot, ö is azt mondta, hogy bizony ezt kezelni kell. A fél évet kissé túlzásnak tartotta, mindenesetre jövö héten viszem is hozzá a Kicsikét, úgyis be kell oltani. azt mondta majd jól kivizsgálja, meg ellenörizzük a pisikét mégeccer, meg jól lefertötlenítjük, mielött vizeletet vennénk töle. Na ez itt nem volt. Lehet különben, hogy én vagyok az oka...  ugyanis amikor megszületett, és elöször pelenkáztam be, a bába, aki segített, azt mondta, hogy a kis micsodáját nem szabad soha kitörölni, ill. addig nem, míg magától szét nem nyílnak a szeméremajkak. Volt benne kis fehér valami, ami az én hormonjaimtól képzödött állítólag, és ami valami védelmi funkciót volt hivatott ellátni, ezért nem volt szabad eltávolítani. Igen ám, de mostanra már szerintem el kellett volna, de a dokinö is mindig figyelmeztetett, hogy nem kitörölni, nem kimosni... Szerintem (így utólag) ez egy jó kis bacitanya lehetett, így a hétvégén fogtam és jó alaposan szépen kitisztítottam neki. (picit piros is szerintem)  Hát lehet, hogy ez volt a baj. Mittom én, de alig várom, hogy a magyar doki kézbe vegye végre!

Ja, van útlevél, bibibiii!! :-)) tegnap megérkezett, kész csoda! Szombaton reggel uzsgyi, ezért  már most pakolási lázban vagyunk, rettenet!

Picuri meg vasárnap hasra fordult, csak a nagy óbégatásra lettünk figyelmesek, mert ugye vissza az már nem ment. :-)))

Tegnap itt volt a cxsjszi, akivel egy szobában voltunk a  klinikán, hát Kacatka akkora volt az ö Emily-jéhez képest, mint egy dömper. :-) Több, mint egy kilóval nehezebb, pedig nagyjából hasonló súllyal születtek. Na és azt a féltékenykedést! Elöször nem is foglalkoztak egymással, míg enyém gyermek fel nem fedezte, hogy nahát, idegen kiscsaj az ágyában! Elkezdte ütögetni az Emily fejét és ordított, mint akinek kivették az agyát... beszarás volt! Ki kellett venni a másik kislányt, na akkor megnyugodott. Lassan itt az ideje, hogy "neveljem"! :-)))

Na, más nincs, nemtom tudok-e még jönni a héten, Kicsi Emma, Neked is köszi az utánanézést, puszika!

hal9000 Creative Commons License 2004.06.30 0 0 50206
Na Azééééé :-))))

Szóval már 1 picit jobban vagyunk, már remélem kifelé. Amúgy munka mode ON, így most dolog van ezerrel....
Előzmény: bobus (50205)
bobus Creative Commons License 2004.06.30 0 0 50205

Akkor bekoszonok!:-))

Sziasztok!

A fogyosoknak megirtam a mai hajnalom (eleg brutal volt, aludtam vagy 3-4 orat), de azert koszonom egesz turhetoen vagyok..

Ma leadtam a cikkem teljes verziojat a fonokoknek javitasra, innen mar elmeletileg bar sok apro munka lesz vele, de ha nem huzzak el nagyon, akkor jovohet vegen be tudom kuldeni....

Es mindjart koltozunk, es Ti hogy vagytok???

Boha, mi van gyonyoru menyem pisilojevel?????

Halci, engem tuti nem viszel fel repulni, en felek, raadasul hanyos is vagyok (meg a korhinta latvanyatol is...:-). Nekem ilyen orsok, fejjel lefele repulesek tuti nem jonnenek be, folyamatosan visitanek, es emelyegnek (jobb esetben...).

Noeminak es Neked is jobbulast!

Mano, en meg sose motoroztam, nagyon vagany csajszi vagy!:-)) (sot en a franciaknal nem is vezetek...).

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, igy mindenkitol bocsi, akit nem emlitek nev szerint....

hal9000 Creative Commons License 2004.06.30 0 0 50204
Amúgy többiek?

Beköszönni szabad ám!!!! :-)
hal9000 Creative Commons License 2004.06.30 0 0 50203
Szijja, tegnap kicsit visszaaludtam, fél kilencig durmoltam....
De most sokkal jobban vagyok, már 80% körül :-)

Örülök, hogy MÉG mindig működik a géped :-))))
Előzmény: Cicalekvar26 (50202)
Cicalekvar26 Creative Commons License 2004.06.29 0 0 50202
Sziasztok! No kivancsi vagyok erre az uj forumra, tudok-e egyaltalan ide irni. :) Pici Halamat akartam lelkiapolni, de mar alszik, azt mondja nincs jol. :( Viszont remelem veletek minden oke! Ja, es azert a nehai esti hozzaszolas, mert Halcika megbuheralta a gepemet, modemet is kaptam, igy tudok a neten lofralni.
hal9000 Creative Commons License 2004.06.29 0 0 50201
Titeket is elviszlek szivesen....
Előzmény: Pedrera (50200)
Pedrera Creative Commons License 2004.06.29 0 0 50200

sziasztok!

ejjjj, micsoda repülős banda gyűlt itten össze :-)))

énisimádom ám!

2 éve a szülinapomra vitorlázórepülést kaptam Gábortól. Azóta se (meg előtte se) volt olllyan jó szülinapom :-)))

Képzeljétek, most látom csak, hogy ezt a topicot 2002. július 1-én nyitottam. És 2003. július 1-re voltam kiírva Veroval :-)) ez ugye nem véletlen?! (ja és 15,40-kor született... igaz, hogy 4-én, de ez már más tészta...)

hal9000 Creative Commons License 2004.06.29 0 0 50199
Neked ez a minimum, végre én is tudok érted tenni valami jót!!! :-)
Előzmény: __mano (50197)
hal9000 Creative Commons License 2004.06.29 0 0 50198
Műrepülésről szó sem lesz, mert arra spéci repcsi kell. De azért ezzel is tudok 1-2 kunsztot :-))))
Szóval háton repülni nem fogunk, de az arcodat azért meg tudom nyújtani....

(nekem valami csoda folytán, azonnal engedi a hozzászólást)
Előzmény: __mano (50197)
__mano Creative Commons License 2004.06.29 0 0 50197

En bizony, 6 percen belul nem irhatok ujabb hozzaszolast, meg masik topicba sem... :(((

Szoval bizony jol hangzik az otlet, foleg a vezetes resze, Apat pedig meg lehet dumalni, most mar szunet van az egyetemen, igy kotott programja nincsen, csak a futo projekteket kell egyengetni, - igaz, azt aztan nagyon... Terjunk vissza ra, amint javulnak a korulmenyek ! Koszi az ajanlatot. ;)

m.

Előzmény: hal9000 (50195)
__mano Creative Commons License 2004.06.29 0 0 50196

En kisgeppel meg soha nem repultem, plane nem murepultem, siman lehet, hogy tok mas, mint egy hullamvasut. ;) A motorossarkany is erdekel. Es engem bizony ra lehetne venni egy ejtoernyos ugrasra is, - de azert lennek "felteteleim". ;) A fentiek alapjan tisztan latszik, hogy lusta diszno vagyok, hiszen egy csomo minden erdekel (es itt epp csak a levego kerult szoba, a vizrol pl. meg nem is beszeltunk), en meg nem csinalok "semmit"... :( Meg jo, hogy hosszura tervezem az eletem. ;)))))

m.

Előzmény: hal9000 (50194)
hal9000 Creative Commons License 2004.06.29 0 0 50195
Szóval ha elmúlik a kórságom, és az idő is szép, repülőzhetünk 1et. Még vezetheted is! Ha este hétkor szállunk fel, akkor is sok időnk van, nem tudom a család férfitagja mikor ér haza, de ha időben, akkor hajrá. Hogy teccik?
Előzmény: __mano (50193)
hal9000 Creative Commons License 2004.06.29 0 0 50194
Én rá nem tudnék ülni egy hullámvasútra, és amikor felér, akkor meg tökre nem érzem jól magam olyan magasban.....
De műrepülni meg szeretek, laza orsók, hátonrepülés, meg ilyesmi, az jóóóóó:-)
Egy motorossárkányon félek, ejtőernyővel semmi pízért nem ugranék ki (ép ember, ép ésszel, ép repülöből nem ugrik ki!). Viszont repülni imádok. Nem eccerű, mi?
Előzmény: __mano (50193)
__mano Creative Commons License 2004.06.29 0 0 50193

Halci, a vidamparkban nekem a hullamvasut a kedvencem, - minel kacifantosabb, annal jobb ! ;) Ennel mar csak a "kilovotornyokat" szeretem jobban. (Nem tudom a hivatalos magyar nevet.) Ja, es a hetvegi "motorom" igy nezett ki (csak az egesz fekete, nem matt, es ezust szinu a felni):

Honda CBRXX 1100 Super Blackbird
Előzmény: hal9000 (50190)
hal9000 Creative Commons License 2004.06.29 0 0 50192
Cicajam olyan tökédi volt :-)))))

Szóval sikerült a jányomnak összekaparnia egy tüszős mandulagyulladást, hozzá még a pocakját is kikezdte. Így szegénykém utánégető üzemmódba kapcsolt, délutáni alváshoz kapot egy pelust, mert tudott elég gyorsan futni a wc-ig.

Így én is elkaptam, nekem csak xar a közérzetem, de nem vészes. Legalább fogyok 1 picit.
Előzmény: hal9000 (50190)
gumicukor_26 Creative Commons License 2004.06.29 0 0 50191

pedrus

megsasoltam a "lyányodat", nagyon édes!!! neki is szép, nagy, kék szeme van, mint daninak.

hal9000 Creative Commons License 2004.06.28 0 0 50190
Manócska, nem is gondoltam, hogy Te ilyen nagyonvállalkozószellem vagy!!!!! :-)))
Elképzelem, ahogy feltéped a szöges börrucit, felpattansz a harley davidsonra, és tolod az autópályán 200-al :-)

Repülőzni meg mehetünk, ferihegyről is fel tudunk szállni, és napnyugtáig kell landolni. Szóval majd holnap hívlak jól, és McBeszéljük!

Most küldött cicajam egy esemeset, megyek dumcsizok vele 1 jót.
Előzmény: __mano (50189)
__mano Creative Commons License 2004.06.28 0 0 50189

Engem sem kerdeztel ;), de jol latod a helyzetet, ugyanis a "blog" a "weblog" szobol jon, ami - ahogy mazsi is irta - internetes naplo. Az oldal is jo, amit mazsi ajanl. Magyar nyelven lehet probalkozni a blog.lap.hu-val, de itt foleg blogok vannak, magarol a blogrol keves az info - en magyarul nem is nagyon talaltam anno.

MAS: Halci es a tobbiek: en meg tok jot motoroztam a hetvegen !!! ;)))))) De ugy ertem, nagyon jot ! Vegre ! :)))) Sajnos nem en vezettem, de megtehettem volna, csak a merete tul nagy lett volna az en ismereteimhez (nincs nagymotorra jogsim, es utoljara 8.-os koromban vezettem motort, az is csak egy 125-os ETZ volt ;))).

A repulesnek sem vagyok az utaloja, de nem sok ertelme van "tukmalni" magam Halcira ezen temakorben, mert nehez lenne megoldani TorpOrdog elhelyezeset. ;)

m.

Előzmény: kicsi Emma (50183)
nettomazsola Creative Commons License 2004.06.27 0 0 50188
na en ezen eppen tul vagyok ...
kesz a konyha! kuldd el emailben, erdekel nagyon!
Előzmény: kicsi Emma (50187)
kicsi Emma Creative Commons License 2004.06.27 0 0 50187
Köszi az infokat Mindkettőröknek! Majd utánanézek, most viszont konya-csempe-felrakási-terv fog készülni, várhatóan ismét órákig (merthogy egyszer már eltöltöttem ezzel vagy négy-öt órát, de hát ugye pontosítani kell, meg alkalmazni a megvalósult méretekre...). :)
nettomazsola Creative Commons License 2004.06.27 0 0 50186
bocs, nem engem kerdeztel, de amit en tudok;
internetes naplo ... sokan csinaljak, irjak maguknak, masoknak, titkosan, nyiltan.
vannak ingyenesek.
pl
http://www.blogger.com/start
itt minden infot megtalalsz angolul.
hal9000 Creative Commons License 2004.06.27 0 0 50185
hal9000 Creative Commons License 2004.06.27 0 0 50184
UFFF, izééé OFF

Szerintem tökéletesen leírtad, amit én is tudok róla. Én nem vagyok jó felhasználó, beépítem, felinstallálom, megtalálom a hibáját, ha nem jó, de kezelni azt nem tudom igazán jól. Itthon az asszon sokkal jobban ért az excelhez, mint én. Én fel tudom telepíteni, Ő meg tudja használni.

kicsi Emma Creative Commons License 2004.06.26 0 0 50183
off

Hal, Te szerintem többet értesz a Nethez, mint én, segíts légyszi! Mijaza blog??? Mármint kb. van fogalmam róla, mert az utóbbi időben olvastam egy-két ilyet, tök véletlenül futottam beléjük. Olvasgattam, és mivel elképzelésem sem volt, hogy akkor ez most mi is, próbáltam kattintgatni ide-oda, hátha tisztul valamicskét a dolog, de nem. És mivel nem értem, annál inkább érdekel. Nem tudsz ajánlani valami linket, ahol utána lehetne olvasni? Hogy készül egy ilyen? Meg egyáltalán mi ez? Internetes napló, saját honlap, vagy valami szubkultúra? Van olyan, hogy "blogtársadalom"? Kik azok a bloggolók? Hétköznapi mukik, akik jól írnak, és megosztják az életüket az érdeklődőkkel? Vagy mi? Segíííts! Köszi!

off

hal9000 Creative Commons License 2004.06.26 0 0 50182
Nagyon nehéz is volt megértenem, hogy valaki nem azért nem csinál úgy, ahogy megigérte, mert nem vagyok fontos neki, hanem mert én emléxem, hogy két hónapja mit is mondott, és erre nem mindenki emléxik.
Előzmény: hal9000 (50181)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!