Akkor a következtetés: a forradalmárok már a buli előtt is szédelegnek. Mi lesz közben? :-)
Kriszta, te aztán tudsz élni! Torta, meg kávé! Mint a régi KFT számban. Alant.
"Ha jön a szombat, iszod a kólát,
harapod hosszan a csokitortát.
Magnetofonba bemegy a kábel,
kijön sok csudajó idei sláger."
Állat. :-( Mostanában nekem is volta alacsony vérnyomás, de azére ennyire nem volt gázos. Szóval értem, hogy milyen lehet. fasza kis szédelgés, fülzúgás. Részvétem. állítólag ilyenkor a mcsoki mellé a sok folyadék is javallott. Jobbulást.
A teke csárda pedig a Blaha mögött a Bezerédi utcában található, a Népszínház utcából az első utca balra, aztán az első jobbra. Éééérted? :-)
No, persze kérdés, hogy ki megy még oda a topikról, mert mint jeleztem nekem másutt kell söröket fogyasztanom kis családom társaságában.
Egyébként kicsit kérdésessé vált, h mlc tép-e ma este. Nagyfokú szédülés keresítette meg a délelőttöt, az orvosok alacsony vérnyomást meg 45-ös pulzust mondtak. Egész napos EKG-t meg kórházi kivizsgálást akartak, de mondtam, h nem érek rá, amikor forradalom van. Most már javul a dolog (éppen gálya van), de ha nem lesz 100%, akkor lehet, hogy inkább marad a kórházi buli. Sok fekete ruhás helyett sok fehér. De remélem, hogy nem lesz gáz és aktuális lesz a fenti kérdés a piálda helyét illetően. De nagy iszogatás nem lesz semmiképp. :-(
Tessék nekem vérnyomást emelni!
"A matter of gender
Party fears too
Upstairs at eric's
They say "don't go!"
Dancing like robots
In the neon rain
From hell or heaven
Eight plus ten
Ashes to ashes
Love will not die
Europe 2000
After the rain"
Deine Lakaien: Kiss the future
...és eléggé témába is vág. Na ki jön rá, miért? Dalelemzés? :-)
Há, menjetek előtte tekébe, az nincs is messze a Rocktogontól, meg úgyis ott lesz barátaim színe-java!
Leszámítva engem, de én nem is barátkozom magammal. Az hülyeség lenne.
5 kilogramm 20.000,- Ft-os bankjegy az ám naon sok! :-)
Na, de most komolyan, akkor 400, vagy 5 kilo?:P
:-)))))))))))))
(és mi a bajod a narkós kaktuszokkal?)