Keresés

Részletes keresés

R.S.C.A Creative Commons License 2001.09.01 0 0 8
Füle visszatér!!!!

A rutinos csatár nagy segítségére lehet a hullámvölgybe kerül együttesének.

Mészöly Géza csapata remekelt a felkészülési mérkőzéseken, hiszen például a monori Ilzer-kupán is diadalmaskodott, de a nagy lendület a bajnokságra igencsak alábbhagyott. A fótiak jelenleg két ponttal szerénykednek az NB I B Keleti-csoportjának utolsó helyén. A csapat dolgát nehezíti, hogy a listavezető Eger látogat hozzájuk vasárnap, ám biztató lehet a számukra, hogy hosszú idő után ismét játékra jelentkezett az egykori váci aranycsapat gólfelelőse, Füle Antal. A csatár még a Vasas elleni, egy nullás fóti diadallal végződött edzőmérkőzésen sérült meg, amikor egy ütközés közben eltörött a lábujja, de a pénteken jelezte Mészöly Gézának, hogy a csereként már számíthat a játékára.
Hajrá Fót!!

R.S.C.A Creative Commons License 2001.08.28 0 0 7
Na mi van emberek??Kár,hogy én vagyok itt az egyetlen Fót drukker...Király volna egy kis hangulat a hazai meccseken..no mindegy
itt a vasárnapi meccs jegyzőkönyve:
Fóti SE-Szolnoki MÁV 2-2(0-2)
400 néző,vezette:Sápi(Török,Nyekita)
Gólok:Fedor 40.p(0-1)
Fedor 41.p(0-2)
Róza 74.p(1-2)
Márkus 80.p(2-2)

Fóti SE:Balázs-Németh N.,Nagy T.,Róza,Rajnay-Hódosi(Tordai),Vikukel,Schwarz,Nyikos(Felföldi)-Bodor(Márkus),Pálinkás

Hajrá FÓT!!Harjá ANDERLECHT!!Hajrá LILÁK!!

R.S.C.A Creative Commons License 2001.08.27 0 0 6
és zászlója:

R.S.C.A Creative Commons License 2001.08.27 0 0 5
Fót címere:
The Evil Creative Commons License 2001.08.27 0 0 4
Füle, emlékszem amikor a Vácban úgy fejelt gólt, hogy közben lefejelte a kapufát is és elájult :o
;)))
Előzmény: R.S.C.A (2)
The Evil Creative Commons License 2001.08.27 0 0 3
Én már azt nem értem, hogy a Vidiben miért nem játszik/játszott a Lendvai Peti (=miért küldték el a másodosztál után), szóval számomra tuti helye lenne a Fótban. Pláne, hogy a Vidiben végigalázta a teljes másodosztályú mezőnyt, ha láttad volna pl. az egyik REAC elleni gólját!!!!!!!!!! Dvéri emelése elbújhat mögötte!
Előzmény: R.S.C.A (2)
R.S.C.A Creative Commons License 2001.08.27 0 0 2
Lendvai Peti nem igazán játszik,nemtommért.Mondjuk én a Fülét utálom,az a favágó a tavalyi szezonban mit csinált...:)))
R.S.C.A Creative Commons License 2001.08.27 0 0 1
Hát eddig elég gyászosan szerepelünk a bajnokságban...Ma is egy 2-2 a Szolnok ellen...Leírom az eddigi bajnoki eredményeinket emlékeztetőül:
1.forduló:Fót-Békéscsaba 1-1
2.forduló:Nyíregyháza-Fót 4-0
3.forduló:Fót-Csepel 2-3
4.forduló:Diósgyőr-Fót 4-0
5.forduló:Fót-Szolnok 2-2
ezzel utolsóak vagyunk az NB1/B keleti csoportjában.:((((((((
Hajrá FÓT!!
The Evil Creative Commons License 2001.08.26 0 0 0
Biztos nagyon népszerű lesz ez a topik :))
Azért sok sikert!!!! Lendvai Petivel mi újság? Ott játszik még, ugye,
Előzmény: R.S.C.A (-)
R.S.C.A Creative Commons License 2001.08.26 0 0 topiknyitó
Itt lakom,hajrá FÓT!Írjatok minnél többen.Egyébként gondolkozom valamilyen szervezett szurkolói csoport létrehozásán,mert itt Fóton elég lagymatag a hangulat,yo lenne feldobni 1 kicsit.Akit érdekelne az dobjon meg 1 emaillem,bár még semmi konkrétumot nem tudok,de ha összegyűlnénk 15-20-an akkor beszélhetnénk a dologról.
Hajrá FÓT&ANDERLECHT&MAGYARORSZÁG&BELGIUM!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!