A mentőállomás nekem is megvan, erről jutott eszembe a kérdés. Van nekem egy kétpályaelemes F1 Legom, még 1988-89-ből. Tudtok erről infót, képet, összeszerelési rajzot?
Eladnám az alábbi LEGO készleteket: 2163, 2164, 2165, 2166, 2167. Ha jól tudom ezek promóciós célból voltak forgalomba hozva 1997-ben. Jómagam úgy tíz éve szereztem be a készletet Németországból. Mindegyik termékből van kb. 200-200 bontatlan csomag. Mindegyikből 3-3 állat rakható össze.
Ezen a honlapon megtekinthető a csomagokban a található LEGO kockák képe, kódja és mennyisége, azért, hogy aki esetleg építő elemet keres, könnyebben mérlegelje az ajánlatot: http://rebrickable.com/sets/2163-1
Egy csomag ára: 70.- Ft, de a Vevő minimum 2800.- Ft értékben kell, hogy vásároljon (azaz legalább 40 darabot). Darabonként, tucatonként nem szeretnék foglalkozni az eladással. Több száz darabos vásárlás estén alkuképes vagyok.
A vevő a terméket két módon veheti át:
Személyesen Budapesten a Szekszárdi utcában (a Váci út mellékutcája a váci úti Tesco-nál), telefonos egyeztetés után, legkorábban január 8. napján.
Postaúton a vételár és a postaköltség (600.- Ft/ átlagos csomag) előre utalása után.
Érdeklődni, vásárolni, alkudni, NEM ITT, hanem a vozovi@freemail.hu mailon lehet.
Nekünk eddig az 1., 3., 4., 5. szériából 35 féle figuránk van. Csere jelenleg 11db(9 féle).
Egyébként én mostanában poroltam le a régi készleteket és kezdtem vásárolgatni hozzá ezt-azt. A Creator készletek leírásait letöltve, ha nem is színre pontosan, de gond nélkül meg tudjuk építeni töredék áron. Nem rég a vaterán ettem 1,5Kg Technic-et fillérekért és építettem egy 250 eurós Starwars Droidica-t.
Én most kezdtem ezeket is gyűjteni. Már van 5db az 5. szériából, de már van nekem is duplám. De érdekelne csere is meg vásárlás is. Egyébként a '80-as évek LEGO Classic Town készleteket gyűjtöm. Kölyökkorom emlékére. :)
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni kellene nekem szürke építőanyag.Mivel inkább vasút és kamionmodellben utazom nem tudom a pontos leírását a terméknek ezért az én szavaimmal leírom mit is keresek. Egy pötty széles 2,4,6,8,16 hosszú ha jól emlékszem gyerekkoromból illetve szürkéből kellene olyan is ami sima tető lesz.Amit szeretnék építeni az egy kamion javító műhely 1/87 es kamionoknak a terepasztalomra. Segítségeteket előre is köszönöm
Azt szeretném kérdezni van-e valakinek tapasztalata ezekkel az új lineáris aktuátorokkal kapcsolatban?
Valószínűleg valamilyen orsó-anya kapcsolat van bennük.
Nekem alapjáraton is eléggé nehézkesen mozognak. Főleg a kettő ami duóban működik és a homlokszerkezetet emeli.
Attól tartok a motor szett amivel ki lehetne egészíteni nem boldogulna velük. Nálam a kézi hajtás is nehezen megy. Átnéztem a munkahengerekig menő tengelyeket, azok nem szorulnak.
Mostmár 100%-ig biztos lehetsz benne mert utánajártam kicsit és valóban a Metro-ban lesz ilyen akciós nap. Honlapjukon van bővebb információ akit érdekel.. Én is megyek gyerekeknek nézek valamit.
Sziasztok! Valaki tud olcsón 8214-es legót? Ha van használt lehet róla szó csak ne legyen baja.Ha tudtok erre a mailre küldjetek: turorudi98@citromail.hu