természetesen ez csak a kikiáltási ára. Megy az occsóbban is!;)
ha külc privi mélt, akkor megbeszélhetünk félig kokrétumokat is.
SzPA
má'megint szar a fórum:(((
Koszonom a tippeket, azota van viz folyamatosan. Nem is tudom, milyen valaszt vartam, csak mivel a Vizmuvekkel nem lehetett beszelni, hirtelen nem akadt jobb otletem, mint ide irni segelykialtast.
Egyuttal kerdeznek meg egyet: nem tudtok a keruletben /vagy akar mashol is a varosban/ olyan helyet, ahol vizzel tisztito porszivot lehet kolcsonozni?
Aha. Logikus kerdes :)
A West End epuletevel szemben lakunk a Vaci uton. Kozben egyebkent megint van viz, de egy napon belul ez mar a masodik eset volt, hogy rovidebb-hosszabb idore viz nelkul maradtunk, ugyhogy most gyorsan vettunk is egy jo adagot, hatha megismetlodik a dolog.
Egyebkent udv minden foldinek, nem volt igazan stilusos a belepom.
ullakalle
Szia mindenki!
NINCS VIZUNK!!!! Masnak nincs ilyen problemaja? Megis, hol kene reklamalni? A Vizmuveknel hetvegen nincs senki telefonvegen. Tanacstalan vagyok.
Fú, pedig mennyit találkoztunk, mikor arrajártam... máá' vagy kétszer összefutottunk! :-))
Viszont télleg megszűnik a figyelőszolgálat, nem fogom tudni, mi újság a taxiddal...
Köszi.
Hogyne, eszemiszom a sárga fődig, de ez nem igaz, mert pakolunk és csomagolunk és talpalunk és hullafáradtak vagyunk és hétvégén áthurcolkodunk :-))