Egyszer már innen a topicról kaptam kefirgombát, egy jó ideig ettem is, de egyszer egy nyaralást nem birt! Tiszakécskén lakom, ha valaki erre fele tart ilyet, esetleg Kecskeméten, akkor szívesen átvennék!
Sziasztok! Én azért léptem be ide,mert egy vevőm érdeklődött,hogy candidások ehetnek-e tibeti joghurtot? Biztos választ nem találtam,tudja esetleg valaki?
A másik pedig az,hogy van nekem tibeti,kaukázusi és kristály gombám is,olcsón. Friss tenyészet:) Ha kell valakinek írjon,postázom is,én is ugy vettem,semmi baja nem lett,mert másnap ideért és folyadékban volt:)
Szívesen ajándékoznék kaukázusi kefírt valakinek. Szép egészséges, és gyorsan szaporodik. Budapesten a Dózsa György úti metró megállónál, vagy az Újpest városkapunál átvehető. Írjon e-mailt, akinek kell: rekabekakukacgmailpontcom
Korábban én is osztogattam itt a topikban kaukázusi kefírgombát, de – egy költözés körüli zavaros időszakban – sikeresen kidöglesztettem a tenyészetemet.
Kérem, adjátok meg az újrakezdés lehetőségét. Fővároson belül bárhová elmegyek egy kezdőadagért.
Sziasztok! Esetleg van valakinek ötlete, hol lehetne a felsorolt tejbaktériumokat beszerezni? patikában esetleg? vagy nagy hülyeség? Ebből a keverékből a világ legfinomabb tejkészítménye készíthető. Egy svéd filmjölk nevű joghurtszerű valami, imádom.
Engem is érdekelne a kefírgomba. Ha valaki tud egy egészséges, szép darabot utánvéttel elküldeni, akkor írjon a pzolio@freemail.hu címre. Fizetek is érte természetesen.
Természetesen érdekel. Mikor tudnánk találkozni? Neked, hogy lenne jó? A Liget tér rendben van...Illetve mennyiért gondoltad (átadni) a gombát?:)) Előre is köszke.
Az Örs vzér terétől 3as vilamossal néhány megállóra lenne-Liget tér. ha érdekeln a dolog írd meg kérlek hogy szűrjk, mrt épp ma akartam flezni a kolóniát...
Szeretem a kefirt. Mindig a boltba vettem Danonost. Mindenki azt mondta, hogy a házi finomabb és hatásosabb a boltinál. Ezért csináltam. Igaz tibetit sikerült beszerezni. Na az enyémnek enyhe hányadék utóíze volt. Próbáltam mindenféle tejjel(a legjobbakkal és olcsókkal egyaránt) és akárhogy készítettem, csak nem lett jó. Van ötlete valakinek?
Engem erdekel, szertnem ki probalni. Diosdon vagyok talan holnap be tudnek szaladni ha meg meg van. szivesen felhivom es megbeszeljuk v. az en szamom 20/496 4708