A világ legszórakoztatóbb embere még mindíg biciglizik, pedig esik az eső, és fúj a szél.
Ebből is látszik, hogy Ő a világ legszórakoztatóbb embere.
Már csak négyet kell aludni.
Gondolom úgy fellendült a mosdói répatermés ettől, mint a Bakuczi kukoricatermés a címerezéstől.
Nem hinném, hogy több hasznot csináltunk, mint amennyi kárt, de jót szórakotunk, az biztos.
A legfontosabb építőtábor Izsákon volt. Barackot kellett szedni, meg a peszgőgyárban palackokat pakolni, meg mosni, meg ilyesmi.
Persze az volt a kiváltságos, aki a pezsgőgyárba ment, de annak feladata is volt, meg kellett tölteni az összes vizes kantát pezsgővel, amit este szépen közösen megittunk.
Meg volt műsor is, meg vetélkedő, de azokra már nem emlékszem, nyilván oda se mentem, mert már akkor is utáltam az ilyesmit.
Amióta középisibe mindig kellett menti őszi munkára, nem szedtem semmilyen gyümölcsöt.
Ja, de eccer mégis. Egy ismerősünknél egy fán isteni barack érett, de nagyon pici szemű volt, meg nagyon magasan voltak az ágak, ezért mindenki utálta szedni. Én meg jól leszedtem, és sütöttünk belőle sütit.
Mostmár úgy lesz, hogy amíg ebben a topikban nem köszönsz el, és nem mondod meg, hogy mikor jössz újra, addig mindíg azt fogom gondolni, hogy dolgozol, csak most nem tudsz ide írni semmit.
Ha már itt tartunk. Ábrahám is föláldozta volna Istenének a fiát, föl is vitte a hegyre, de nem lett az akcióból semmi, mert csak 'próbára akarta tenni ' az Úr.
(NEM KÉNE SZÍVATNI AZ EMBEREKET!)
Ez bizony bűncselekmény.
De ha jobban utánajárunk: Kik is az emberek Istennek?
Most hülyülsz?
Szerintem mondta a főnök, hogy gyerünk nyírjuk ki magunkat, aztán majd a mennyek országába juttunk, meg Jézus is feltámadt harmadnapra, hátha mi is.
Erről jut eszembe. Van a Bibliában egy kedvenc idézetem, pedig rettenetesen szomorú, de ezzel elég sok mindent megmagyaráznak maguknak a bigottak
Szóval a következő. "Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött fiát áldozta érte" Szerintem ez rettenetes. Hogy lehet valamit úgy szeretni, hogy valaki a fiát adja érte. Ez manapság bűncselekmény. Nem igaz?