Szerintem inkább ezt se ;) Ha már scirocco II akkor a vérfarkast venném ennyiért hobbinak automata váltó 1.6 karbi ? Nein ;) Anno én is majdnem bele estem ebbe de szerencsére lebeszélt mindenki ;)
Az utóbbi hónapok legerősebb vásárlási impulzusa: VW Scirocco 1992. Fel is hívom a neppert, elment-e már a Cougar. "A mai tesztkör Csonti dédelgetett ........val mámorító volt."
Ha már itt tartunk, eladó, hátha valakit vagy valakinek a valakijét érdekli :)
'83 1.6D Jetta Coupe, C felszereltség, kék belső, gyári fény, gyári állapot, eredeti szervízkönyv, rádió stb. stb. ültetve, GTI kormánnyal, mindene tök jó! Jövőre mehet OT-ra kis munkával...
Nem dicsekedtem mert ugyan szeretem a kis Jetta coupet, jópofa és marha jó állapotú autó, de visszavágyom a benzingőzbe ha már hobbikocsiról van szó, sőt akár pont egy Sciroccoba is, ezért hirdetem is a jetit hátha ilyenre vágyik valaki... Viszont már nagyon eljött az az idő hogy nincs normális állapotú Scirocco maximum a németeknél, szart meg többet nem veszek :)
Krisz belehúzott az exautóm restaurációjába, lesz is még rajta meló mert az emmentáli sajt az egybefüggő valami ahhoz képest :D :D
Nagyon beteg állapotok uralkodnak!! De mondta is hogy voltatok nála a szervóért...
Nekem jó látni ahogy készül mert nálam ez nem így történt volna, szóval már nem bánom!
Apropó, hétfőn el is megyünk megnézni a HaHu-ról az ezüst kettes automatát hátha beleszeretek:)))
A nagy alkatrészkeresés vége az lett hogy vettem egy donor autót. Viszont ahogy az lenni szokott, rengeteg alkatrész biztosan ki fog maradni nekem, amitől korrekt baráti áron megválnék!
Szia, hát akkor marad a lakatolás más javítóívből, speciel a Passat B2 (32b) 3 ajtós változatát javasolták mint hátsó sárvédőív donor, az nagyon hasonlít rá, és 4500Ft a javítóív hozzá / db.
Műszerfalat érdemes szerintetek javítani, vagy abból még lehet bontott jó állapotú?
Szia, jelenleg nekem vörös színű GTi ülések vannak elől, sajnos azok is elég "szomorú" állapotúak, olyat keresnék amit nem nagyon kell felújítani, az nem baj ha csak "sima" ülések.