Hétfőn + még a fekete és piros 96-os ,122-es és 147-es buszjáratok is. Míg itthonról elmentem a Váci úton található barkácsáruházba gyalog, egyetlen busz sem előzött meg. :-( Szerencse, hogy aznap nem kellett időre mennem sehova. :-)
Tele a sajtó az útfelújításokkal. A 14-es villamos is igen extrahosszú menetidővel bír, mert a Görgeyben alig halad. Bizonyos pontokon többet is áll, mint 10 percet...
Más. A múltkoriban kerekeztem a volt Pannónia Szőrmegyár megmaradt épülete felé. Az volt kiírva egy nagy tacepaora, hogy az itt épülő létesítményben kiadó helyiségek leköthetőek (majd ezt még pontosítom, mert nem 2 napja volt ). Azóta pedig valamiféle területrendezés (alapozás) el is kezdődött. Van valakinek erről pontosabb infója esetleg? (Hogy hiányoznak most Dezsi oknyomozó fényképei! :-(()
Csak nem azt akarod mondani, hogy csak úgy lefotóztad, mint köztéri szobrot (ahogy én is általában), anélkül, hogy tudtad volna mit fotózol le? Akkor honnan tudtad, hogy helyeselted keresztanyám írását?
Fényképezés terén pont úgy van, ahogy Te is leírtad! :-) Megtetszik és katt.
A helyeslés viszont a szöveg felfedezésének szólt. :-D
Köszönöm! Azért még lehetek figyelmesebb! Én is szoktam fotózni, a "mással vagyok lefoglalván" kivül! Aztán meg ugye vannak az ismert járkálásaim, amit majd hó közepén kell Kistarcsára mennem, mert Törökbálint "nem talált" közelebbet! :S
Amúgy ezerrel mennek a dolgok, amiért folyamatosan utazok! Szal sokfelé vagyok szétszórva, de ettől függetlenül képben kellene lennem! Kellene? KELL!!!
Na, ezt a hozzászólást bogozzátok ki! Ki érti miről írtam? :)))
Ja ! jut eszembe a provokációk lezárása miatt írtam az én "jelszavamat" : " Leo dormiens...." és "mérleg" vagyok nem oroszlán vagy esetleg más (banya, széplélek....?)
Én sem tanultam hittant anno, csak oroszt és latint ... az oroszt már nem tudom, de a latint szerettem és szükségem is volt , van rá bizonyos dolgok miatt... Ja és nem valék "kontyos, galambősz nagyanyóka" sem kedveskéim.., de remélem még leszek ! A google volt az okos !
Csak nem azt akarod mondani, hogy csak úgy lefotóztad, mint köztéri szobrot (ahogy én is általában), anélkül, hogy tudtad volna mit fotózol le? Akkor honnan tudtad, hogy helyeselted keresztanyám írását?
Apropó! Topic-címet felhasználva: Na és hol vannak az újpestiek?
Én itt vagyok! Megtértem! :P
Keresztanya! Celsius! Szorgoska! ...és a többiek!!!!
Nahát! Oskolába kell mennem... Az én időmben nem volt hittanóra, vagyis vallástörténet, vagy micsoda. Úgy tudom, ma már ezt is betették a NAT-ba. Ha betették, akkor az egyházi hitoktatással mi van?