307-ben volt ilyenem, ott csak az segített, hogy a B oszlopon lévő "U" vasat, (amibe a kilincs zár) arrébb raktam picit, hogy jobban feszüljön a kettő egymásnak.
Így sokkal kevésbé nyikorgott, de emlékeim szerint tökéletes megoldás nem volt.
bármelyik autoszerelö kiolvassa neked a hibákat csak adjon rola tájékoztatást is h mit takarnak a hibakodok :)
pp2000 a gyári program hozzá.. elkéne vinned peugeot márkaszervizbe vagy keresni olyat akinek van ilyenje.. én pl delphiet használtam az is tökéletes rá.. az h kiirja h immo hiba az utalhat bsi-re is meg maga az immo hibára pl a kulcsodban :S ha ez a hiba akkor kikell iktatni az immot a fenébe egy vinnamosságiszerelövel.. de amig nincs diagod ne csinálj semmit az autoval...
Olyan problémám van, hogy menet közben nyikorog a vezető oldali első ajtóm. (nyekergő hang, mint amikor valamit feszegetnek) Ha menet közben kinyitom résnyire akkor a hang megszűnik. Ez mitől lehet? Tipp? Előre is köszönöm!
Rakott már be valaki bontott spirálrúgót hátra?Kiszedett állapotban milyen magas a rúgó vajon?(csak hogy ne egy elfáradt bontottat rakjak be..)Elég sokat burcsázok a kocsival, a csomagtartóm is mindíg tele van, ezért egy kombi rúgóját kapná.Gondolom azok erősebbek..Szóval ha van valakinek 2 eladó hátsó rúgója ne tartsa magában (nem muszály kombié, vagy nem tudom..).Köszi
Egyik napról a másikra kezdődött, azzal hogy a távirányítóval nem tudtam kinyitni az autót, mikor beültem, akkor ott volt az óránál a világító kis négyszög, benne egy kulccsal. A kezelési útmutató szerint indításgátló hiba. Hiába próbálom beindítani, csak tekeri a motort, de nem indul. Közben írkálja a hibáit, mint pl.: Engine Immobiliser Faulty, Airbag Faulty, Pessenger Airbag Faulty és Brake Faulty. A kijelző szerint nincs olaj a motorban, pedig van, a Check Engine lámpa is világít. De ha azt csinálom hogy leveszem az akkusarut és benne hagyom a kulcsot, aztán kis idő eltelte után visszamegy a saru, akkor betudom indítani, igaz dobálja a hibáit, de elindul az autó. Valakinek valami ötlet? Gondolom diag kell neki, de egyenlőre még keresnem kell egy erre alkalmas szakit. Az akksit holnap viszem kiméretni hogy jó-e, ez egyébként okozhatja? Nyíregyházán ismertek hozzáértő embert?
Megoldódni látszik.. :) köszönhetően a kapcsolási rajznak.. hétvégén nincs időm.. de jövőhét elején megcsinálom.. ha működik akkor publikálom az átkötést.. :)
uj proba.. ha szerzel uj kábelt akkor állitolag azzal csak simán átdugod a dolgokat és müködni fog.. peugeot szerviz.. fbon egy srác irt több félét de ehez jobb lenne ha ott lennél mert ezekre te tudnál válaszolni :)
Ok, mit szeretnél tudni? Hogy a 9 pólusú csati át lehet-e fordítani a kicsire? Persze, csak keríts egy egy csatlakozót ami rámegy a zárra és keresek rajzot hogy mit hova. Mondjuk a 9 pólusúról van is rajzom, de a kicsiről keresnem kellene...
nincs "arckönyvem" csak a feleségemé.. :) a házas élet ,a közösségi portál és az éjszakai élet kizárja egymást! :) de este meglesem!!
találtam olyan Citroen xarát,aminek nagyon hasonló a csatlakozója.. :)
nem hiszem, hogy kábelköteget cserélek.. most próbálom kinyomozni , hogy miben különbözik a 9 pin-es.. vajon mi lehet a többi?! retesz-zár?vagy visszacsatolás 2. mikrokapcsoló,hogy valóban megtörtént-e a zárás..vagy belső világítás ?!?! :)
vagy szerzel egy komplett kábelt ami az ajtoba van.. de fb-on most ezt tárgyaljuk h mi is a különbség.. ha bent vagy a 406 csopiba csatlakozz a beszélgetéshez
lebontottam az össze kárpitot.. mindenhol 1 soros a csatlakozó.. kizárnám , az ajtó és a kábelköteg cserét.. régóta gyanús , hogy ez egy transzformesz..
ki gondolta volna.. hogy lesz varia.. gondoltam,csak egyszer bontom.. azóta meg kárpit nélkül vagyok ,mint egy rally autó.. :(
utána jártam és utána is kérdeztem.. amit én küldtem az tuti jo hisz s2be valo és onnan is szedtem ki .. max nálad cserélve volt az ajto vagy a kábelköteg.. bontoba voltam néztem az s1 zárjait azoknak is 2 soros volt a csatlakozoja.. szoval nem értem nálad mi az az 1 sor?! de sajnálom jobb lett volna elötte egyeztetni :S
ilyen bal első zárat keresnék , ugyanitt eladó vagy elcserélhető egy kétsoros csatlakozóval ellátott .. a környékbeli bontósok azt mondják nincs 406 S2 bontva.. tehát ez jó autó! :) de hát mit is mondanék 10 év és 150e közös km után... :):)