igenigen, szombaton megszületett András :))) pikkpakk kibújt (4 óra alatt), tegyük hozzá, hogy 4,4 kg és 62 cm. tegnap jöttünk haza, egyelőre még nem adjuk őt vissza :)
Nálunk a Viola már 8 évvel a gyermek tényleges születése előtt eldöntött név volt. Fiúnévnek Ábel. Biztos vagyok benne, hogy nem tudtam volna ezekről lemondani, bár engem is elkapott a névadási láz egyszer-egyszer, és valami teljesen más típusú névre is gondoltam. : )))
Megj.: család = gyerekek + férjem, csak mielőtt újra fellángol a kinek mi köze hozzá vita. :-) Igaz, a tesók beleszólása is vitatható, legközelebb lehet, hogy vitatjuk is. :-D
na, nem mintha engem anno el lehetett volna nagyon téríteni a fixa ideámtól névadásnál :D
hát valami ilyesmi játszik nálunk is :) a lizába annyira beleszerettünk, hogy nehéz lenne mást adni (laurát benthagytuk, hátha mégis laura-feje lesz). andrás-barnabásnál ugyanez - amilyen feje lesz, azt kapja. amúgy meg a vasárnapi hidegfront remélhetőleg pontot tesz az ügy végére... nehéz már ez a 38+5.
Bocsánat, de szerintem az Alíz borzasztó (az Aliz is). Illetve én BB-t sem adnék, az olyan bundáskenyér-érzetű:)
Ehhez a vezetéknévhez barátaink a Mártont és a Líviát adták, szerintem mindkettő nagyon jó, és náluk is felmerült még a Johanna. A felmerültek közül szerintem András és Laura a legjobbak.