Segítséget szeretnék kérni: merre találom a kézifék vezetékét? Egy csipogót kellene rákötnöm, hogy a kölök ne felejtse el kiengedni... :)
A kézifék környékén nagyon szűk a kárpit, ott nem bontanék. Előre nem jön a középkonzol felé és hátra sem az AC felé. Szóval valamelyik oldal lesz a megoldás, csak nem találom sehol.
Igazad van,csak én azt gondoltam a motoron van egy relé ami kapcsolja....most már tudom hogy nem.Viszont nem tudom hol keressem,a motortérben vagy a műszerfal alatt?
Sziasztok. Egy kis segítség kéne. Ablaktőrlőm nem működik szakaszosan csak a 2 állandó fokozatban. Vettem egy másik motort komplett és kapcsolót,bontottat. Mielött kiszereltem kipróbáltam és működött szépen. Majd beszereltem az én kocsimba és ugyanazt csinálja,nincs szakaszos törlés. Hol keressem a hibát? Találkozott már valaki ezzel? Köszönöm.
Mennyi??? Ilyen fogysztást sosem tudtam elérni. A legjobb 6,36l/100km volt a tengerpartra menet, igaz az is hajtósan, klímával. Az is igaz, nálam az autó, szinte mindig terhelve volt, több személy+ csomagtartóban cuccok. 4 éve már inkább csak a fiam használja, két személy, nála 6,5-7 liter. 205 széles 17"-os kerekekkel...
Hát igen, a városi rövid utak nem tesznek jót egy autónak. Visszaszámolva napi 20 km-megyek, szinte csak városban. Mostanában járok vele kicsit hosszabb utakra (2x30 km) ,egyből 1 literrel kevesebb a fogyasztása.
7,5-ről lement 6,5-re. Új korában országúton (80-90) simán tudta a gyári 5,4-et 😀
Ma rendeltem olajat, 5 litert, olyant, amit Te is írtál. 9128 Ft. házhoz szállítva. Letelt a 2 év, esedékessé vált az olajcsere. Én ugyanúgy cserélem, ahogy Te is.
Egyik talpas cserélve. 2,5 órámba telt! Na jó ebből fél óra káromkodás, nagyobb kalapács keresés, még nagyobb kalapács keresésével telt :-) 16 év alatt kicsit berohadt a csavar. 16-os krova fej szétnyalva.
Az attól függ, nekem pl. a jobb hátsón a munkahenger eresztett, az összekente a pofát is, ezért nem volt rendes fékhatás nálam, a pofa még kb 70%-os volt...
Nekem is volt még szabad hely a forgalmiban. Na majd kiderül. Jobb hátsó volt cinkes, akkor gondolom két hátsó fék csere. Mennyibe kerülhet az alkatrész? 2001-es 1.4 16V
Ma leműszakiztattam a kicsikét és nem kaptam bejegyzést a forgalmiba, hanme be kell mennem az okmányirodába, mert új gyártmány típus besorolást kap az autó. Állítólag nem kell érte fizetni. Hallottatok erről?
Másik: jobb hátsó féket cserélni kell, akkor mindkét hátsót kell, vagy tényleg elég a jobb hátsó?