egy deka nyafogás nincs benne, szerintem tényleg kevered valamivel, az pedig, hogy valami aranyos vagy infantilis nem értem, hogy miért probléma. a chalets szerintem jó számokat ír, tök változatos a lemez és emellett szimpatikusak is, na persze már akinek, ez oké, azt viszont, hogy bloc party meg a killers hogy jön ide, már végképp nem értem, vagyis értem ha nagyon akarom, de ez akkor is hülyeség.
pedig az ilyen aranyos felnőtteknek általában nagyobb a farkuk, és állatiasan jók az ágyban, sokkal jobbak, mint az intellektuálisan agresszív, magas, esetlen mozgású fredek. én már csak tudom, szóval, a helyedben meggondolnám, még brandon fraser sem nősült meg.
nem tom, lehet, hogy ez az én gyengeségem, rettenetesen felbosszant ha egy felnőtt ember aranyos akar lenni, az ilyen lovasi-féle elrettentő példákról ne is beszéljünk, már egy chalets-en is kiakadok, a zene is unalmas, de az a nyafogás....
na jó, a bloc party és a killers túl kimódoltak ahhoz, hogy infantilizmussal vádoljuk őket, de az okoskodás is indie-szokás, az alább felsort jelzőknek nem kell mind igaznak lenniük minden indie zenekarra, egyedül a chalets-re vonatkoztattam őket, akik pedig infantilisek, ál-naiv kislány-a-szomszédból, aki a szaros kis életéről gügyög (mint annyi indie banda kb 86 óta), de már nem is emlékszem rájuk, mert egy szám után kidobtuk freddel a cd-t a szemétbe
Szia Ear, a Dungen UK-ben tényleg csak idén jelent meg, Svédországban viszont tavaly, tehát a topik szabályai szerint KI VAN ZÁRVA. Mercury Rev, hát nem tudom, szerintem gyengébb az előző kettőnél, én szeretem a Szép Muzsikát, de a Migration nekem már helyenként átcsúszik giccsbe, egyedül talán az In a Funny Way éri el az előző két lemez szintjét, szerintem. Többet vártam, na
Szia Ape, én azt olvastam, hogy a Dungen 2005-ös, csak svédországban jelent meg 2004-ben. bár lehet, hogy rosszul tudom. És a Mercury Rev miért csalódás neked? Túl optimista tán?