Iszonyat fagyott lanparty volt, amit jól befűtöttünk HEAT-el! (No meg néhány kupica borral, teával, vodkával, stb.....) :)
X = sok
X köszönet mindenkinek, aki ott volt, aki csinálta, aki nem csinálta és aki nem volt ott, de hozzájárult annak is...
Külön köszönet azoknak, akik beálltak a AT4-eim elé egy-egy szép Patria-val... ;) Meg azoknak, akik beálltak a APFSDS tölteteim elé a T80-al, MT-LB-vel, stb. :D Azoknak is köszi, akik megszecseleztek, majd adok cserébe néhány dolgot... :D
Szóval jót henteskedtünk, bár Lajos bá még mindíg jobbat hentelt azzal a zsírmalaccal... Szerintem amióta elkészült az a felvétel elvitték Spetz Natz-nek... :D (Ilyen késelési technikával...)
Ja és még valami, mire ideértem, már csak a kábelt kellett bekötni a gépembe és ismét netezhetek innen fentről gyorsnettel... ;) (Szóval szervert ismét betámadom esténként.)
Köszönöm a játékot mindenkinek, nagyon jó kis csatákat nyomatunk a fagyos hangár mélyén. Már az is jól esett az embernek, ha lement shakhalinon a supportra jármüért és addig is legalább a meleg tengerparti homokot taposhatta :)
Az otthon maradotaknak üzenem, a következöre LAN bulajra mindenképp jöjjenek el!
Az általam készitett video felvételek át lettek adva digizés céljából, ha kész lesz az anyag, okulásképp mindenki letöltheti magának.
Joxy[HUN]
Jó kis móka volt ez a LAN buláj, még így is, hogy csak egy napot tudtam ott lenni. De nem vagyok telhetetlen, hiszen először nagyon úgy látszott, hogy el sem tudok menni. Az ügyeskedésem nem volt hiábavaló, megérte eljönnöm és ha megint lesz hasonló, szerintem arra is benevezek. Még a pocsék időjárás sem szegte kedvem, ami miatt a rendezvény kiérdemli az I. Winter Gigahent megtisztelő címet. Még néhány szót:
Köszönet:
- Dömének a szervezésért.
- Dömének, hogy kimentett a buszmegálló fogságából.
- Mindenkinek aki engedte, hogy játszak a gépén (kiemelt támogatók: Ghost & Joxy).
- Joxynak a CDért.
- Akik rögzítették e jeles összejövetel vizuális eseményeit.
Bocsánat:
- Azoktól akiktől nem tudtam elköszönni, vagy akiknek be sem mutatkoztam.
- A baráti tűzért.
- A 0.2 bétás játékmenetemért.
Nem köszönet:
- Annak aki lelőtt az átjátszó tetején.
- Aki lelőtt, miközben a zászlót vettem fel kétméterről.
- Aki lelőtt, miközben a zászlót vettem fel négyméterről.
- Aki elgázolt egy T-80-assal.
- Aki rámesett a tankkal.
- Aki azt hitte nem én vagyok és lelőtt, pedig én voltam az.
Még annyit szeretnék megtudni, hogy az eseményen készült videókhoz, képekhez, bakelitekhez hogyan tudnék hozzájutni én lowspeed modemes?
2. a pángalaktikus "Lehet egy ZSOÁval több?" című vetélkedőt Döme [HET] nyerte. ennek okai:
-a maximálisan kapható 5 pontból 4.8-at tett zsebre a ZSOÁjára
-még a kibaszott nagy buli előtt bazmeg készített egy serleget, átadandó majd a vetélkedő győztesének, de ezt a serleget otthonhagyta és így, hogy ő a nyertes, problémamentesebb lesz az átadás.
-csak ő indult
Semmi gond Cifu!
Örültünk, hogy ott voltál/voltatok. Külön öröm, hogy nem okozott csalódást a játék:) Most legalább testközelből megtapasztalhattad, hogy van ebben az OFP-ben valami eszméletlenül fantasztikus:)
Remélem, hogy a kövi LANbulayra is beneveztek.
Mindenki másnak!
Tudjátok, hogy kib@szott nagy LANbulay volt Bodajkon? Aki kihagyta, sajnálhatja. Akik ott voltak, azoknak egy hatalmas THAKS az élményért.
Bevallom kicsit szégyellem magam az OFP Scene-bulaj villámlátogatásom miatt, de be kell valjam, sem lelkiekben, sem fizikailag nem voltam toppon. Pedig szivem szerint végigjátszottam volna akár még a vasárnapot is, de már este 7 órakor folyamatosan ásítoztam, és szabályosan reszkettem (nagykabát ide vagy oda). Egyszerűen nem bírtam volna már sokáig játékképes állapotban leledzni, hiába szerettem volna.
A játék viszont számomra nagyon szórakoztató volt, amikor még az 1.0-át teszteltük LAN-on, el nem hittem volna, hogy 30-nál is többen fogunk egyszer játszani úgy, hogy komoly warpolást nem fogok látni. Köszönet minenkinek a lehetőséget (különösen Dömének, Stormbirdnek, Dogman-nek és Pedrónak a sok láma problémázásunkkor nyújtott segítségért), és még 1x elnézést mindenkitől, akinek kellemetlenséget okoztunk idő előtti távozásunkkal.
Bevallom kicsit szégyellem magam az OFP Scene-bulaj villámlátogatásom miatt, de be kell valjam, sem lelkiekben, sem fizikailag nem voltam toppon. Pedig szivem szerint végigjátszottam volna akár még a vasárnapot is, de már este 7 órakor folyamatosan ásítoztam, és szabályosan reszkettem (nagykabát ide vagy oda). Egyszerűen nem bírtam volna már sokáig játékképes állapotban leledzni, hiába szerettemvolna.
A játék viszont számomra nagyon szórakoztató volt, amikor még az 1.0-át teszteltük LAN-on, el nem hittem volna, hogy 30-nál is többen fogunk egyszer játszani úgy, hogy komoly warpolást nem fogok látni. Köszönet minenkinek a lehetőséget (különösen Dömének, Stormbirdnek, Dogman-nek és Pedrónak a sok láma problémázásunkkor nyújtott segítségért), és még 1x elnézést mindenkitől, akinek kellemetlenséget okoztunk idő előtti távozásunkkal.
Bevallom kicsit szégyellem magam az OFP Scene-bulaj villámlátogatásom miatt, de be kell valjam, sem lelkiekben, sem fizikailag nem voltam toppon. Pedig szivem szerint végigjátszottam volna akár még a vasárnapot is, de már este 7 órakor folyamatosan ásítoztam, és szabályosan reszkettem (nagykabát ide vagy oda). Egyszerűen nem bírtam volna
Elnézést kérek Mindenkitől, de sajnos nem tudok elmenni a LAN bulájra. Próbáltam ügyeskedni, hogy legalább valamelyik napra el tudjak menni; de pont a szombatomat vágták tönkre. Mivel nem ígértem semmi nélkülözhetetlen hozzájárulást az eseményhez, így úgy érzem nem okozok ezzel senkinek problémát. Azoknak pedig akik ott lesznek, kívánok kellemes időtöltést!
kinnt van a Greece 3 sziget (es ugy nez ki, hogy nem csak beta).
emlekeztetoul: ezen dicsertem a jardakat, es a fasorral szegelyezett utat, es kerestem hiaba az eromuvet. ;-)
Ezzel az a gond, hogy nem lehet túl gyorsan "lőni". A Shotgun megoldása eléggé kínos emiatt, mivel jól láthatóan és halhatóan valójában gyors egymásutánban ad le a fegyver 7-8 lövést...
Gondolom Icebird pl. a gatling megoldására célzott, de erre sincs jelenleg igazán jó megoldás, ahogy arra sem, hogy pl. az AH-6J Guns "littlebird" két oldalán lévő fegyverek egyaránt tüzeljenek...
Egy fórumban úgy próbálták megoldani a problémát, hogy egy tüzelés után átvált a másik fegyverre (vagy csőre, ami külön fegyverként van definiálva) és az is tüzel, majd így tovább...
De ez sem jött össze...
Megoldható a torony gépuska. Külön modellként kell létrehozni és proxy-val ráhelyezni azt.
Engem jobban érdekel az hogy ne csak egy pontból jöjjön a lövedik ,hanem ha 4 cső van akkor akár mind a 4 letudjon adni lövést.
Jelentem nemsokára ismét lesz netem... Kénytelen kellettlen megszántam magamat, és inkább szerződést kötök a nyamvadt Fibernettel, minthogy megőrüljek... :D
Addig is maradok itt, meg majd nyomulunk a hétvégén... Ghost mesternek üzenem, hogy majd eresszen rám egy csörgést!
Ja és egy tankra (járműre) csak egy lövegtornyot lehet tenni. Vagyis hiába tenne akárki egy hasznos kis commanderi gépágyút a fejesnek, csak arra tudna lőni, amerre néz a torony... :P
Azt nem lehet megoldani, hogy a tank parancsnok ha kibújik akkor a torony géppuskával tudjon löni?
Mer sokkal régebbi progikba ez megvolt...
Pl.: M1 tank platoon
(ami elég jó kis taktikai sim volt)
Ott a bűvös szó: Gef3Ti
Nekem Gef2MX400-al kb fele, kétharmada a videoteljesítményem a tiednek....
Nem swappel nálam sem ha felteszem 2048-as textúrára, csak eccerűen diafilm lesz a játék, célzáskor ugyevár 5 FPS-ből ráállítani az ellenre a cuccot elég nehéz.