Ez a topic gyűjtőhelye mindazoknak, akik gyermeket szeretnének.
Mielőtt hozzászólsz, olvass vissza pár oldalt!
A topikban vezetett tábláról a leírást megtalálod ebben a hozzászólásban: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=67769219&t=9026561
Az émelygés nálam fokozatosan lett rosszabb a 6-tól a 9. hétig, aztán mostmár mintha kicsit javulna, de persze egyáltalán nem biztos, hogy Nálad is igy lesz :)
Boribon: :)))) nagyon remélem, hogy minden rendben lesz 28-án és akkor megyek is :)
Sziasztok! Nagyon aranyosak vagytok, köszi mindenkinek a drukkokat! Linda, neked különösen. :-))
Hát tegnap kisvonatot talált a doktor bácsi a hasamban, a zakatolást, amit hallottam, kb. ahhoz tudom hasonlítani. :-) Hihetetlen volt! Azt mondja, továbbra is minden szabályos meg jó, 6+2-nek számolta a 6,5 mm-es bogyót, bár menzi alapján egy héttel nagyobbnak kéne lennie. De fejlődött, az a lényeg. Két hét múlva rendelt vissza megint, utána fog elküldeni laborra meg ide-oda, ha továbbra is rendben mennek a dolgok.
A tüneteim érdekesek, monthatni, hogy van némi émelygésem, ill. kajaundorom, de szerencsére nem egész nap tart. Viszont ha megéhezek, elég rosszul tudok lenni, utána meg csak turkálom az ételt. Félek, hogy fel fog tűnni a kollégáimnak is, hogy hova lett a farkasétvágyam. :-) De ha így marad ez a gyomor-vacakolás, akkor egy szavam sem lesz, mert végül is nem korlátoz semmiben (csak egy baráti vacsorát kellett lemondanom eddig miatta. :-) De ami vicces, hogy leginkább az ásványvíztől undorodom. :-) Egyébként meddig is tart ez az émelygős időszak?
KisTiggrics: Gratula a jó eredményhez, szuper, hogy már babaformájú az apróságod!!! :-)))
Megy a drukk minden akciózónak! És remélem, előkerülnek a "narancssárgák" is egy-egy kétcsíkos teszttel hamarosan. :-))
Apropó Allia, akkor én most megpróbálnám a zöldet, remélem, nem kell idő előtt távoznom megint. Köszi!
Óóó már jártunk orvosnál tudod, többnél is, csak mivel a páromnál kiderült, hogy baj van, de júniusra rendbejött, adtunk magunknak októberig a spontánra még egy esélyt.
Lehet türelmetlen vagyok, de mi már 1.5 éve próbálkozunk, igaz júniusban lettek jók megint a férjem eredményei, de ugye lehet az sem állandó, nem tudni egyszer miért rossz, egyszer miért jó, június óta tényleg nyomjuk 2 naponta, és nem is tesztelgetek már mert nem idegesítem magam :D Tudom az is még csak 3 hónap..:)
miert ne lenne jo? nem gepek vagyunk:) neked annyi, nekem ennyi. mashogy mukodunk. nekem a HCG is iszonyu gyorsan termelodik, gyakorlatilag a tuszorepedes utani 5. napon mar pozitiv a tesztem.
??? hogyhogy egy ideje? ez a tortenet 1 honapja volt. akkor kezdjel aggodni, ha 6 honap probalkozas (28 napos ciklusnal 10. naptol a 20. napig, hosszabb ciklusnal a menstruacioig masfel naponta vedekezes nelkuli szex) utan sem jon ossze a gyerek. az nem szamit probalkozasnak, ahol osszevesztetek, betegek voltatok, uzleti uton volt a ferjed, stb. nezz magadba: VALOBAN szexelunk masfel naponta, vagy csak pisilgetek a tesztre es osszesen 2x vagyunk egyutt egy honapban?
Nálam amikor valóban lh-t nézek általában tankönyvszerűen működik. Erősödik, ált két napon totál erős majd halvány. De sztem annyira nem megbízható cucc,valakinek nem is mutat semmit mégsincs semmi baja. Mikolt tudod nekem volt az az lh-fsh parám, hogy nem 1:1-hez, most egy ideje nem foglalkoztam vele, de csak nem akar ez a gyerek összejönni, bár a férjemmel sem volt minden rendben, bár a júniusi eredménye normozoospermiát mutatott, tehát normális. De azt senki nem tudja nekem elmondani, hogy ha nem vagy pco-s, ir-es miért volt magasabb az lh-m, és ha ez nem csak egy pillanatnyi állapot volt, akkor emiatt nem eshetek teherbe?
Ez érdekes, nekem meg totál tesztcsík nélküli sokáig, majd egyszer csak megjelenik egy nagyon halványka, másnapra meg pozitív(..hoz közeli) lesz, kövekező napon nem mutat lemenő ágat, csak megszűnik újra. Hogy ez jó, vagy sem, majd kiderül..
brühühü már eltelt 100 nap??? még mindig nem érzem magam terhesnek (csak akkor amikor annyit dolgozok mint máskor és estére rosszul leszek :(((( )
de azért jövök, olvasok figyelek! drukkolok, hogy mindenki minél hamarabb zöldüljön!
Noncsi: én használtam LH-t jóslóként, nem működött. Amikor már meg volt a +hcg tesztem kiváncsiságból csináltam egy LH-t is -tesztfüggőként bevásároltam mindkettőből, volt mivel játszani :)- szóval negatív lett, soha nem sikerült ||-at kicsikarni belőle és felhagytam vele
Mi az elsőn 9 hónapig dolgoztunk, a második meg elsőre összejött, bár én már 1.5 éve nem szoptatok (ebben az ügyben inkább Nemlajos illetékes)
Igen, az rémlett hogy valami történt, csak nem voltam benne biztos. A 6 hónapot nagyon rosszul viseltem. 1-2 nap megszakításokkal szinte folyamatosan barnáztam és már nagyon elegen volt belőle. Múlt szerdán elmúlt, de ma megint van. Lesz megint HSG attól is ronyózok egy kicsit, pedig már voltam 1x és nem haltam bele egyáltalán :)
Márciusban volt egy elhalt terhességem, utána kihagytunk 4 hónapot, a júliusi menzim után indultunk megint élesben, és egyből kétcsíkosat pisiltem... Szóval ha pontosak akarunk lenni, akkor 1+2 hónapot kéne írni a táblába, ha a január-februári éles bevetést is belevesszük. :-)
A halk gratulát köszi, szívhang még nem volt legutóbb, kíváncsi vagyok, csütörtökön lesz-e...
Te hogy viselted az utóbbi fél évet? Emlékszem, hogy tartottál tőle...
az LH teszt kesobb mutatja ki a terhesseget, mint a hcg teszt. sajnos bele kell torodnod, hogy meg 48 egesz orat varnod kell a tesztig. (most komolyan, mulik ezen valami?)
Izst: De jó, hogy újra itt vagy! Jó párszor eszembe jutottál ám. :-) Drukkolok, hogy mielőbb indulhass élesben.
Noncsi: Lh-tesztről nincsenek tapasztalataim, de szerintem jóslóként a nem várt menzesz előtti napokban érdemes csinálni, és ha kétcsíkos, az utalhat arra, hogy valaki van ott. Mennek a drukkjaim a kétcsíkos hcg-teszhez is. :-)
Sziasztok! Gyakran olvasom, hogy lh tesztet használjátpk jóslótesztként is. Annak mi a lényege, mikor kell kezdeni ill csinálni?
Muzsa a Maca Vibe úgy tűnik bejött, köszi a tippet. Nem tudom hogy a katonák erősebbek lettek e tőle, de a párom bizti! :))))
Allia én is bekerülhtek a táblázatba? Próbálkozások száma: 1, utsó ciklus: aug 6., legrövidebb/hosszabb ciklus 28-32, kor: 33, testvér: Máté 2010. Hőgörbém nincs, mert még mindig szopizunk éjjel is, így nincs értelme pár órás alvás után mérnem. Köszönöm!
Ez volt az első éles hónapunk, de úgy érzem sikerült is, félek nagyot fogok csalódni. Kicsi fiámra 3,5 évet vártunk tehát most sincs rá nagy esély, de légyszí drukkoljatok!
Régen jártam itt :( Próbálok majd felzárkózni információk terén.
Allia
jövök majd ciklus infokkal is most kaptam bogyit, hogy legyen, mert a műtét óta egyáltalán nem volt.
Nekem kezdődik előről a herce-hurca. Closty vérvétel --> progi miatt. Ha jó lesz akkor gondolom a következő hónapban újra éles leszek ha nem akkor vacakolok még egy kicsit :(