sv_clienttrace-t kell átrakni 1 értékre. Az viszont szerveroldali. Utánanéztem a dolognak most és láttam hogy van bullethack de az is a clienttrace-el szarakszik
???????"elegem van"??????????
Miből?
Állandóan lelőnek, falon, alagúton meg ki tudja még min keresztül!?
Itt még csalni se lehet rendessen! A sok kis kancsó elbassza a játékom, pedig "ÉN VAGYOK MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB CSITRE"!!! Brühühűűű.. Köcsög csiterek! mi?
Ez tarthatatlan!
Segítsetek csinálni 1 szervert ahol kiprobálhatom nyugott körülmények között, hogy a csitjeimett hol kell finomítanom, hogy mas szervereken is el tudjam baszni a játékot!
Ha segitetek megigérem, hogy kiteszem az oldalamra az összes anticsit-törést, hogy mások is tudjanak 1 jót játszani! Továbbá +igérem azt is, hogy a ti szervereiteken nem játszom!
Higgyetek nekem! Én sosem csalok!
Na húzz a pics...be haver!
Volt.. atkuldjem?! :) 1 sima script volt az egesz mikor meg nem a server adott meg par dolgot... Gondolkozz el ezen. Akkor meg felejtek.. Lehet hogy telleg usp volt :)
na de Bad! most nem lenne jobb tiszta serverek?! cheat server re meg mindenki mehet.. a masik server meg help pb install vagy tsc... es ha ugy megoldjuk hogy en se tudjak rajta csalni... akkor jo
"Én kb. 1 éve jatszom a CS-vel, nagyon király game, de sajnos kb. 2-3 hónapja kaptam 1 fejlövést pálya kezdéskor restart elott, mikor még senki nem volt bennt csak én meg 1 XX klántag aki igencsak jól célzott USP-jével bullethack és aimhack társaságával. Az USP töltény átment a falon és a fejembe fúródott. Nagyon megrázó élmény volt, és még bocsánatot is kért tolem miután megtörtént az eset. Erre persze én mérges lettem rá és igencsak mocskos csalónak tituláltam mások elott ezután már csak falon keresztül lott le."
TSC fog érni ellened vmit amint kijön 1 új verzió. :) Nem nehéz roncsolni a játékot amíg vannak ezek a jófej külföldi csít írok(ogc,multihack). De vmit tenni érte? :/
Kivételesen a csíteronly szervert jó ötletnek tartom oda se mennék soha :D
Na hogy tisztazzam magam nekem nincs semi all nevem.. en pLeHr kent megyek minden serverre. a Masik Nem usp vel kaptam a lovest hanem mittom en mivel es REductor tol militian es nem kezdorol kezdore hanem alaguton at.. cd kezdonel.. a TSC nem er semit ellenem. a THCC nek vége megszuntetem elegem van Flekoval beleptunk 1 nemzetkozi csiter clan ba a HLH ba ami a Half-life-hack et csinalta a www.tar.hu/thcc page fenn marad.. legfeljebb ki irom hogy csiter page es nem clan page a Csiter server 1-2 héten belul indul 1 Normalis PB vel (ami ugyan csak nem er semit) a masik a serverrol lesz a csiterek servere ahova minden csiter johet Szerintem ez normalis ajnalat.. Jah es Help et kérek majd pb jo confolasara es ban lista ect... jah es nem szeretnek ban on lenni a sajat szerveremen thx.. ja es ezzel a Public servereken is megszunik a csitelésem Flekonak is a tobbi csitert meg bannoljuk ki es maj kenytelenek egymassal csitelni pl ez is jo modja a Csit mentes jatekéknak .
-plehr
hi,
Tud valaki nekem kuldeni, vagy linkelni olyan hl torest szerverhez ami a legujabb hl patch-hez jo?
Talatam 1 regit, a cshu-n (engine_i386.so3108crkdV2) de ez nem a legjobb mert connectnal timeoutol, igy a jatekban lagol 2-3 sec ot.
FASÍRT szerveren most is játszik még, van két SSom a PBlogból a WONid-jéről. Ha tudtok pliz nézzetek utána.
Név: XP
WONid: 1345069
Jellemzők: 200as ping, állandó fejlövés, amikor nem az ellenfél felé céloz akkor is azonnali fejes, stb. Semmire nem válaszolt say-ben. PB SSon ON pending Status. Ha kell vkinek átküldöm a SSokat.
Badsrác!
Az hogy falon kereszül az nem zárja ki, hogy az a starthely volt! Söt! Nem tudom tudsz-e mondani olyan map-ot amin nincs a 2 team között legalább 1 fal! :)))
s9ns : Ha utánaolvasol plehr azt állítja hogy FALON KERESZTÜL ölték meg usp-vel. Én utánanéztem még annó ennek a dolognak és csak 1 szerveroldali megoldást találtam amivel el lehet érni hogy átmenjen a falon a golyó. Ő találta ki magának az egészet. sv_clienttrace változót kell átírni vmi értékre vagy mi.. ennyi. Szal csak max. nagyon fasz adminok szórakozhatnak vele.