Keresés

Részletes keresés

Blue_highway_ACE Creative Commons License 2002.11.14 0 0 2766
Már megjelent? Pár napja érdeklődtem egy (elég színvonalas) CD-boltban és se híre, se hamva nem volt... hol lehet kapni??????

Blue

Előzmény: irnik (2763)
bedooo Creative Commons License 2002.11.01 0 0 2765
bedooo Creative Commons License 2002.11.01 0 0 2764
irnik Creative Commons License 2002.10.29 0 0 2763
amúgy megvan már vkinek az új album?
[certificado+]
irnik Creative Commons License 2002.10.29 0 0 2762
izélje meg egy talicska majom. ezek a fiúk mindig akkor koncerteznek, ha éppen jó előre szervezek valami túrát, utazást.

szerintem lehallgatják a telefonjaimat;D

Előzmény: LBB (2758)
_Chris Creative Commons License 2002.10.21 0 0 2761
Sziasztok!

Jon valaki szombathelyi koncertre,ami valamikor november elejen lesz?

LBB Creative Commons License 2002.10.21 0 0 2760
Na végre, rajtam kívül más is ír ide... Ugye nem volt komoly a kérdésed? Persze, hogy megyek (imádom a Publo Hunny-t)! :-))))))) Addig még beszélünk; ugye?!
Előzmény: Tonex (2759)
Tonex Creative Commons License 2002.10.21 0 0 2759
Na végre megint találkozhatunk! Nekem közel van, meg rég is voltam koncerteken, szóval ott a helyem!
Nyuszifül, gondolom Te is jössz,igaz?
Előzmény: LBB (2758)
LBB Creative Commons License 2002.10.21 0 0 2758
ha valakit érdekel:
ULTIMATE BASSFUCKERS NIGHT - november 23.
FMH; Bp. XI. Fehérvári út 47. Jegyár: 1.400.-
Fellépők:
20.30 mindcontrol
21.20 publo hunny
22.10 insane
23.00 freshfabrik
LBB Creative Commons License 2002.09.20 0 0 2757
A minap ezt kaptam 1 e-mailben: A Fórumban olvastam a „Gyerekszáj” c. topic-ban az alábbi érdekes sztort. Jó mulatást. :-)

Gini válasz erre | adatok | e-mail 2000-05-06 18:38:08 (232)
A 3 éves Saci babának megígérem, hogy elviszem állatkerbe a hétvégén és kérdezem ketten menjünk, vagy szeretné-e ha még jönne velünk valaki.
Felsorolta a felmenőket-lemenőket, naná hogy mindenki jöjjön velünk "bulizni"...
A névsorban azt mondja: - És jöjjön velünk a Fityisz is!
- Fityisz? A fityiszt csak a kezeddel lehet mutatni, olyan ember nincs...
- De van, itt volt az előbb! - vitázik, a homlokát ráncolva.
- Itt? Hol?
- Csinálta a számitógépedet!
- Fityisz??? - értetlenkedek tovább...
- Igen, itt volt hát nem emléxel?
- Ahhhhhh a Pityeszre gondoltál ugye??? - esik le a tantusz nagynehezen.
- Hát - huzza fel a vállait - úgyis lehet mondani, de annak nincs értelme..:-))))

bedooo Creative Commons License 2002.09.16 0 0 2756
FF Live:
02.09.26.
Miskolc - Rockwell

02.09.27.
Debrecen - Lovarda

sapekka Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2755
Nagyon várom már a MEN-t... :-) Béci! Viszek Neked ajándékot, jó? :-)
orseeeka Creative Commons License 2002.09.01 0 0 2754
Hali!
na, mizu erre??? Látom hatalmas a pangás...elkeserítő!:((( Azért remélem, most, hogy beindul az isi + minden egyéb valami mozgás csak lesz! Legyetek jók!
Rockhound Creative Commons License 2002.08.22 0 0 2751
Levente, mi van veletek mostanában? Kilátás valami koncertre a közeljövőben?
Rockhound Creative Commons License 2002.08.14 0 0 2750
Nagyon nincs mire írni, szerintem lezártuk a dolgot. Én se csesztetni akartam a Leventét,nem nagyon ismerem, de tudom, hogy nem kezd el csak úgy hadakozni.És nekem is szarul esik ha a kedvenc zenekaromat fikázzák, ami pont az FF, csak ezekből a vissza irogatásokból mindig hosszúra nyúló oda-vissza válaszolgatás lesz, aminek semmi értelme. Azoknak akiknek szólt a Lev válasza, azokat szerintem baromira nem érdekelte, csak annyira, hogy na erre megint lehet reagálni valami nem túl kedveset.Sajnos a neten nincsen határ az "udvariatlanságnak". De András szerintem zárjuk le, mert te is a FreshFabrik miatt vagy itt, meg én is.:-)
Előzmény: Toth Andras (2748)
LBB Creative Commons License 2002.08.14 0 0 2749
Újabb képek a http://fesztival.tv/sziget.phtml-n
Toth Andras Creative Commons License 2002.08.14 0 0 2748
"de szerintem túlságosan gyorsan felkaptad a vizet"
Ehh, ertsetek meg, itt nem errol az egy beirasrol van szo. Az elsonel meg az ember tolerans, megprobalja elmagyarazni a nezopontjat, de az ezredik fikanal (amikor teged, a zenekarod, vagy a legkedvesebb zeneidet fikazzak) mar ugy erzed, mint az akit csepekkel kinoznak (tudjatok, mikor egy borfeluletre csepegtetnek szepen lassan vizet es a vegen mar megorulsz). Nyilvan egyszer kirobbanhat, minek ezert cseszegetni szerencsetlent?
Meg miert varjuk el egy zenekartol, hogy mindig, mindenbol csak a pozitiv reszt emlitse meg (ami valahol a nyalas egy formaja: ha szar volt a fesztival, nem kaptal gazsit, de legalabb a sor olcso volt, akkor ebbol csak azt lehet leirni, hogy "dejo, hogy olcso volt a sor", mert kulonben minden haladas megfojtojakent vagy fikagepken aposztrofalnak) miert kell a kritikat azonnal fikanak erteni?

Kicsit tulreagaltam, de csak annyira, hogy legyen mire irni.

Előzmény: Rockhound (2732)
Toth Andras Creative Commons License 2002.08.14 0 0 2747
Ezt szeretem bazdmeg:)! Jol odabaszni maro gunnyal es szatiraval :). Nekem "mindenki a spanom, aki el a maro guny es szatira eszkozevel" :). Karinthy ota rulez dolog ez. Meg elotte is rulez volt. Csak kar, hogy 90%-ban felreertik a trefat es akkor "mit fikazol a hatunk mogott?" van :).
Sot, azt kell mondjam, hogy meg 14 evesen is lehet valaki jobb izlese, hogy ne enekeljen Ossiant meg Moby Dicket, mert mar akkor erzi, hogy demagog :) Velem igy volt. Pumacipos Metallica rajongo voltam, ismertem 3 metallemezt, de mar szegyelltem a Metal Militia szoveget. Most meg viszont rohogok rajta. Akarhogyis maradtam Metallica rajongo. Csellora atirva sem nyalosok a temaik.
A metal meg egy olyan dolog, aminek mukodnie kell szinte mindenfele hangszeren. Ha meg nem akkor meg gaz. Igaza van Levinek, hogy kurva erdekes lenne atirni a metalslagereket szintire. Amiben van suly, ott az atiratnal is lesz.
Amugy szeretnek Komar Laci stilusba atirni egy Neurosist :) de ez mar teljesen off.
Jah es udvozlom Sub-Et, aki szerinte teljesen hulye vagyok es milyen igaza van.
Előzmény: K.levente (2727)
A nyúl Creative Commons License 2002.08.14 0 0 2746
sztem üres próbatermet keresett, nem órabéreset
bedoo, ha nálatok még kiadó a hely, akkor egyezkedjetek.
bedooo Creative Commons License 2002.08.14 0 0 2745
annál sokkan jobban felszerelt (Warp7, H&K cuccok) próbahely van a flórián térnél, és csak 600/óra.
Előzmény: Törölt nick (2744)
zen_ Creative Commons License 2002.08.12 0 0 2743
tenyleg kafa a honlap v.2.0 .

ja es ha vki tud akarmilyen kiado, ures probatermet Budapesten, dobjon mar ide overbored@freemail.hu egy levelet legyszi! koszi

hahaha2 Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2742

Szellem az énekes!
hahaha
CENSOR Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2741
futyi ferenc.
Előzmény: Fallosz Feri (2739)
LBB Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2740
Képek a Szigetről (is): http://www.szorfdeszka.hu/szgt02/
Fallosz Feri Creative Commons License 2002.08.08 0 0 2739
Hát elég ratyi képek, már megbocsáss. Bár az már haladás, hogy a mutatóujjad lencse elé tevéséről leszoktál. Csak így tovább.
Előzmény: CENSOR (2735)
bedooo Creative Commons License 2002.08.08 0 0 2738
thx.
CENSOR Creative Commons License 2002.08.08 0 0 2737
kuldtem.
Előzmény: bedooo (2736)
bedooo Creative Commons License 2002.08.08 0 0 2736
hi censor. ha hozzájárulsz, akkor ezeket felraknám a freshfabrik.com oldalra.
lécci küld el az emailemre.
CENSOR Creative Commons License 2002.08.08 0 0 2735
sziget2002

a kepekkel annyi a trukk, hogy itt a projektort fotoztam ;-)

K.levente Creative Commons License 2002.08.08 0 0 2734
Nem haragszom senkire,csak nem értem miért ne mondhatnám el a véleményemet kedves hahaha úrnak,ha már kijelentette a sok éves munkánkról,hogy nem zene!!!!!Miért kell rögtön pusztítani,megsemmisíteni,nullára írni,ha valaki,jelen esetben én,más zenét hallgat, csinál.

Soha,de SOHA-HA-HA!!!! nem hallgattam UDO-t,ACCEPT-et,
IRON MAIDENT és hasonló dolgokat.Ajándékba se kaptam se bakelitet,se kazettát.Nem azért mert nem tartom zenének,hanem azért mert nem tetszik,nem tudok vele azonosulni.
AC/DC-t hallgattam,Black Sabbath-ot,Dead Kennedys-t,Led Zeppelint,Pink Floyd-ot,etc.
Szeretem a dallamos zenét is,sőt sok elektronikus zenét is hallgatok,de nem elektromos gitárra áthangszerelve.Az utóbbi időben a természetes énekhangot szeretem,amikor egy férfi nem próbál sikoltozni.De itt abba is hagyom,mert azért tisztelem a másik zenész belefektetett munkáját,energiáját és elfogadom,hogy ezt is sokan szeretik.Nem kerestem meg az Ossian topic-ot,hogy beleírkáljak alázó szövegeket,mert tudom,hogy Endrének is ugyanolyan rosszul esik,ha a munkáját lenullázák és amúgy se érezném magam jobban tőle.A rajongóiról nem is beszélve.Tehát,ha így reagálok azért van,mert nincs mindíg kedvem mindenhez jó pofát vágni,én is szeretek kifakadni néha,bár nekem nem a passziómról van szó,hanem az életemről.:)
Nyilván el fogom azért olvasni mit írtok,mert azért jónéhányan képesek vagytok arra,hogy építő jellegű hozzászólásokat tegyetek.Ha valaki nem építő,hanem teljesen destruktív, számoljon azzal,hogy választ kap,mi ilyenek vagyunk,mi abból indulunk ki,hogy nem azért járnak a koncertjeinkre,mert hogy mi olyan jófejek vagyunk,meg aranyosak,hanem azért mert talán mégiscsak zene amit csinálunk.
Azt hiszem néha érthető,hogy elmegy az embernek mindentől a kedve.

LEV

Előzmény: Rockhound (2732)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!