Nohát, nohát, egy napig nem vagyok, és pont akkor pörög fel a topic... remélem ez a tendencia ma is folytatódni fog! :)
Van 1 javaslatom! 2000. október 30. hétfő délután-este úszós-pizzázós topicsektalálka a Komiban, lehetőleg az eddig elveszett lelkek részvételével is! Mit szóltok hozzá?
A lecseszést és a számonkérést utálom a legjobban a hazugság után. De egy következő talira feltétlenül elmegyek, és megígérhetem bátrabb leszek.
Na elköszönök, kellemes pihenést mindenkinek.
Ha mindenigaz akkor pénteken lesz net, de utána egy hétig SZÜNET!!!!!!!! Szeretem ezt a szót.
Üdv. mindenkinek
álommanó
Hatásvadász: nem nevezném beégésnek, de ha neked ez a szó tetszik ám legyen. Az a beégés amikor lógsz egy óráról és szembetalálkozol azzal a tanárral akivel órád lenne.
Ilyen kedves invitálásra már muszály leszek elmenni, csak attól félek, hogy szét fognak tépni a nők, mert már mások is fenik rám a fogukat §:-)))))))))))))))), legfeljebb Chian első ötlete fog megvalósulni és felfaltok hajnali 3 körül§:-))))))))))))))))))))))))
ááávadász, ha sok lesz a sörminta akkor keresztszemes himzés lesz belőled ? :-)
ne félj, gyere el, majd keresünk neked helyes kislányokat,kisfiukat, hogy legyen kivel játszanod, meg kérünk neked limonádét és nutelláskenyeret.
Azt nem igérem,hogy megpisiltetünk, de azért vigyázunk majd rád :-)
§:-)))))
Én speciel egy hölgyön jobban el tudnám képzelni, mint magamon.
Akkor lenne vége a talinak, ha csodás lábaim megvillanának egy miniben, előszőr néma csend, majd hangos kacaj, végén megnőne az egy nm-re eső rókák és óriáskigyók száma.
áááááávadász fiam, mielőtt pánikba esel, próbáld ujra olvasni a hozzászólásomat :-) szóval az a 18.-i időpont már kettönknek ( Chino-san és szereny szemelyem ) jó. :-))))))
ha meg zavarban vagy, majd a széles hátunk mögé bujsz és mindenkit megpofozunk aki bántani akar.
A medvenek irok majd mailt,hogy nezzen be a topicsekbe es egyebkent is okt18., többieket is meg kéne kérdezni...
Ezt nem tudtam, úgy tudom hogy sokáig nyitva van a Csaszi. De kb. egyszer voltam ott. Az a legjobb az egész netben hogy óra közben űzöm azt, így a legjobb, végül is kit érdekel a tanár.