Still me.
Ma nézgelődtem egy német magazinban, ahol még mindig van az a rovat, amiben zenészek mondják el a véredényüket más bandák számairól. Tudod, ez sokáig ment az MHH-ban is, de már nem emlékszem a rovat címére. Na, most HIM-ék nyomultak és mondtak minden szépet másokra. Az azért kiderült, hogy Ville komázza a Sonatát és a Stratot - ami igen jó ízlésre vall!
Egy másik magazinba valósággal beleszerelmesedtem. Van egy kép Villéről, vörös bőrjakó, habfehér, állónyakú ing és édes mosoly. Ez egy kicsit jó azok után, hogy ahányszor megnézem a TOTP felvételt, a szemeim egyszerűen elkezdenek könnygyűjtő csatornává válni és azt kérdezem a néma falaktól: mondd, miért sírtál?... Rémisztő, ami az utolsó pillanatokban a srác cseppfolyós tekintetéből sugárzik...
Bocs, amiért megosztottam. Dehát ez amolyan "nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek" érzés.
Tiszta gáz ez a másolósdi, komolyan. Bevallom a komolyat: amikor telefonoztunk, akkor már ugye mondtam, hogy a négyes számot nem képes felvenni. Azt azonban nem, hogy ennek örömére töröltük az egész anyagot... No, ma fölvettük újra. És a JELEK SZERINT átvett MINDENT. Már ha ilyen létezik egyáltalán. Azt azonban mély szomorral állapítottuk meg, hogy a program egy nagy rakás shit. Szinte minden cédén előfordul, hogy eccerűen lenyesi a számok végét. A fhansz sem tuggya, miért. Én is észrevettem, jelesül a Metalium esetében, a haverom meg most hívott, hogy ugyan mán hová lett a tripla Iced Earth album számainak a vége itt-ott? Szal tök ciki... Egyébként minden oké, majd hívj.
ezek szerint nagy bocsánatkéréssel tarozom neked, Viveca. úgy látszik, egészen mást mondok, mint amit akarok, illetve gondolok. nem akartalak megbántani, nem veled, vagy a veled való lelkesedéssel volt bajom. sőt, még csak nem is a lelkesedéssel. szóval ne haragudj. szeretem a HIMet, Villet, Zoltant, Téged. és nagyon nem akartalak megbántani.
remélem minél hamarabb el tudod olvasni, amit írtam, hogy ne lógasd az orrod. most valóban szégyellem magam, ezemtúl 1000szer átgondolom, mit írok!
Jó falat ez a germán metalos topic, küzdjük le a hülyéket, Libi!
Kis Virág, azért én felveszem, legfeljebb nem kell majd. És nagyon, nagyon szeretném, ha visszanyernéd azt az önmagadat, akit annyira szeretek, mert nagyon hiányzol. Természetesen nem kell rajonganod, egyetlen szóval sem. Valahogy majd túlrakom magam a dolgon.
Ne haragudj, de nem tudtam végignézni a cédéket, de az tuti, hogy középre, az újak közé nem volt kirakva a The Gathering, mert azt alaposan átvizslattam. Egy haveromnak meglesz a héten, tőle esetleg meg tudom szerezni másolásilag, de ha eredeti kell, akkor szerintem még várnod (várnotok) kell.
NEM HISZEM EL!!!!! Ez az év csodák sorozatából áll! Azt tudtam, hogy már a Summerrocks-ra is meg akarták hívni őket, de most épp Dél-Amerikában túráznak... My goodness, micsoda buli lesz!!!!
Amúgy itt fényeskednek előttem! A Flames a maga három dimenziójában és a Sinergy olyan vörösen, mint maga az ördög! Még nem hallottam őket, ez lesz az esti program és holnap veszem át neked is a Claymant meg a többit. Próbáljuk megoldani a Nightwish-t, talán összejön, de nem ígérhetek biztosat! És még egyszer KÖSZI A FÜLEST!!!!! Sajna holnap és szerdán tele vagyok, de utána bármikor jó lehet a találka, majd hívj, oké?
Bizony, én is örülnék, ha Virág újra a régi lenne. Most nem tudom, kell-e neki ez a Cure special vagy mi a szent szart csináljak... Totál kivoltam egész nap, még a köröttem lévők is észrevették, hogy földig lóg az orrom. Most mit mondhatnék nekik?
Viveca, lecci ahogy tudod irdddd meg nekem, hogy kaphato-e az uj Gathering CD az MCD-ben, mert akkor nem megyek foloslegesen - nyolcadszorra - is oda! Sok szerencset a bevasarlashoz (mindkettot sikerult beszerezni). Iron Maiden musor eleg rovid volt tegnap, de en imadom azokat a szamokat...foleg amikor a hatterben a Somewhere in time/Seventh son lemezekrol is nyomattak kettot :-). SZVSZ Virag kialussza magat es akkor ismet rajongo uzemmodba kerul. Mindenesetre en jovok a HIM-re, ha epp nem leszek korhazban! Melyik nap lesz (hanyadikan)?
Kösz, Libi. Hát egy biztos: a bulin ott leszek. Hacsak addig át nem gázol rajtam az Orient expressz. Az imént épp jól kidühöngtem magam a Summerrocks topicban egy-két agyatlan, idióta fickó miatt. Sajna túlságosan úrinő voltam ahhoz, hogy elküldjem őket oda, ahová valók... Illetve való. Ville Valo... na jó. Holnap hajnalban kelek. És irány az MCD...
Bocs, amiért 5 óra után kiszálltam.
És egyáltalán nem KELL lelkesedni. Ez nem valamiféle kötelesség vagy muszáj. A lista a te dolgod, a klub pedig a sok hülye ügye, engem nem érdekel.
Ha pedig fáradt vagy, pihenj jól. Biztos nehéz lehet nap mint nap elvárásoknak megfelelni - bár én is ezt teszem, lévén napi 5 alkalommal több mint 8 órán keresztül ezt KELL tennem. A hétvége maga a csoda volt számomra, egészen ma délutánig. Sajnálom, amiért belecsömörlöttél a dologba. De hidd el, én nem leszek az, aki további megerőltető lelkesedésre buzdít. Elleszek békében. Remélem, sok szép élményben lesz részed a nyár folyamán és olykor majd én is hallok felőlük. Nem fogok szólni, hol van éppen újdonság, mert nem akarom, hogy "ugrálj". És a pesti bulival kapcsolatban: nekem úgyse lenne esélyem, szóval szervezkedj kedvedre. Jól fog jönni az a press belépő.
Most aztán rohadt jó, mert itt bőgök, mint egy hülye. Ilyet utoljára a pancser csinált velem. Nem értem ezt az egészet, de nem is számít. Majd a többiek úgyis felvilágosítanak, hogy én csesztem el. Pedig hidd el, annyira örültem, hogy megtaláltalak ebben rohadék világban... És bocsánat, ha erőszakos voltam. Talán azért lehetett, mert ha valami nekem igazán a szívügyem, azért a végsőkig rajongok. Ne haragudj.
nem értesz...
fáradt vagyok nagyon, és mindenhol úgy kell örülnöm, hogy csak na, a himclubbon, itt, a telefonba, amikor beszélek róla, és tényleg örülök, csak fárasztó mindig ugrálni.
na mindegy, már úgyis Cage a pálya, nem én. szóval mostantól magamban örülök, próbálom feldolgozni, és nem lelkesedem össze a fél világgal a HIMlistán vagy a HIMclubbon. mindegy.
Valami akkor sem stimmel. Különben nem írtad volna azt, amit írtál.
Na mindegy. Most megyek, mert már 5 órája lógok a szeren és közben Nicolas Cage elkezdett nyomulni. Sziasztok.
Sajnos az emlitett időpontban éppen Nuno Gomest fogom neked hajszolni Portugáliában, bár ez az iszapbirkózás elég csábitóan hangzik, lehet, hogy hazaruccanok egy napra a kedviért...
Én nem. De ha ez azt jelenti, hogy ezentúl ne számítsak rád, mondd csak meg.
Hogy megismétlik-e, vajmi kevéssé nézhetem meg, hisz ha nem jön az adó, akkor a txt-t sem tudom figyelni. Azt is a fórumban olvastam, hogy volt ez az interjú...
Amúgy tényleg kezdem nem érteni ezt az egészet. Én figyelek, mint egy hülye, mindenféle műsorokat nézek és felveszek, amiben bármi lehet, ami téged érdekel, nem csak velük kapcsolatban, te pedig ezzel jössz. Ez valóban felemelő. Nem tudom, mi történt veled, de megrémiszt.
Ma volt HIM interjú a Viván. Az egyen. Ami nekem sajna nincs.
Hát erről ennyit. Asszem, a jövőben ínséges napokat fogunk élni. Ha én valamit nem veszek fel vagy nem tudom megszerezni valahonnét, annak annyi...
akkor asszem ma én nem nézek be.
TOTPt nem láttam, el is felejtettem....:-(( 10kor bedőltem az ágyba, és reggel 11ig fel sem ébredtem! pedig komolyan mindennap 11ig alszom, nem tudom, mi vágott fejbe annyira...asszem Őkelme.
én sajnos most hétvégén jól beleagyabuláltam a gyomrormba, de ennek vége...:-))
jaj, nem tudom mi lesz velünk, de másra sem tudok gondolni, mint hogy hol hova kinek mit......
topikmítingről: nemtom milyen állapotban leszünk Vivecámmal aznap, más HIMneműre nem nagyon fogunk tudni koncentrálni, azt meg nem venném a lelkemre, hogy elhanyagoljunk titeket....
Amúgy ha a Pancser ezt képes kihagyni, akkor télleg egy oltári nagy pancser, mer szerintem péemmel akkorát iszapbirkózunk majd, hogy bíró legyél a talpadon, ha szét tudsz bennünket gubancolni!!! Vicc... Amúgy szerintem nem leszek magamnál. Vagy az örömtől vagy a bánattól, attól függ, mit tudunk kiötleni Flowerrel, ami a srácok becserkészését illeti...