igazándiból valami letölthető kellene pdf doc és hasonló, ilyenben van? a papírból készült verziónál le kellene küzdeni a duplikálás és a köztünk lévő távolság problémáit is:) ez itt Szekszárd.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Húgom vett egy 1999-es évjáratú 1.4-es példányt ebből a kocsiból és jó lenne hozzá valami könyv, service manual vagy ilyesmi, aki tud kérem ne fogja vissza magát. Kösz.
A júniusi Tigratalálkozó nagy sikere után közkívánatra Augusztusban újabb Tigra találkozó lesz! :) Tervezet szerint közös fürdőzés és mókázás a Balatonon! Augusztus 11-12.körül! Vagy 1.napos, vagy kettő, ez még megbeszélés tárgyát képezi! Tessék úgy készülni, hogy el tudjatok jönni! :)
Szia Mindenki! Megint net közelbe kerültem! :) Kitty! Ha mindne OK, akkor még ma este tudok Neked szerezni, de árat minden képpen megtudok! Majd valahogy olcsóért elintézzük! :) TCS! Kék, hogy beszéljünk, de nem lelem a számodat! A találkopzó miatt kerestek már többen is, kéne pontosítani! ...Ztán
Ezúton üdvözlök mindnekit és közlöm, hogy REMEK...ŰBER FRANKÓ VOLT A TALI, így Augusztusra minél többeket próbálok mozgósítani! Valószínüleg lesz hamarosan egy eladó első lökös akit érdekel (tuning, japános stílusú, kb.1-2.hét!)
Gyerekek, kik gyakrabban jártok Pesten, mint a győriek! :) Össze futhatnánk valamikor! Laca!
Ezúton is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! Már elmentettem rendesen a számodat! :) Most viszont rohannom kell dolgozóba, de üdvözlök mindnekit! Az iwiw-re is kitettem az elérhetőségeket és a tervezett találkozót! Üdv. mindenkinek! Tigra klub "H"
Most lehet,hogy egy kicsit haragudni fogtok rám,amiért egy újabb topic címet kellene felvennetek a kedvencekbe,de úgy gondolom,hogy nem kellene megsérteni ezt a "Tigra vélemények" topic nyitóját,amiért a találkozók szervezését,élménybeszámolókat,fényképeket itt bonyolítjuk.
Szerintem ez a topic maradjon meg arra,amire nyitották, Tigrákról vélemények,hibák,azok okai,elhárításának módjai,stb.
Ez azért is praktikusabb így,mert akiket nem érdekelnek a találkozók,azoknak nem kell külön bogarászni a sok hozzászólás között.
Reményem szerint szép lassan egyre több hsz. lesz a találkozókról, helyszínekről, javaslatokról,s igy legalább áttekinthetőbbek lesznek a Tigrás topicok.
Az új topic is ugyanitt van: Fórum>> Közlekedés>>Totalcar-autó-motor>>TIGRA TALI
Javaslat a legegyszerűbb első megtalálásra(azután gondolom mindenki beteszi a kedvencekbe):
Keresés menübe beírni: Tigra tali
Gyorskeresés innen-t pedig a Topicoc között-re beállítani,s máris elérhető!
Sajnáljuk, hogy nem lehettünk ott, nagy élmény lehetett. Talán legközelebb! A képeket megnéztük, klassz.Egy Balatonparti tali nekünk közelebb lenne...Vagy esetleg Pécs??? Most 1 hónapja van nálunk az autó, megvolt a próbaútja is (1000 Km), nagyon jól műxik:-))
engem sem érdekel, ha látszódik a rendszám. 10.18.ai időpontra is szervezhetnénk egy talit és akkor felmehetnénk a ringre. a honlappal kapcsolatban le lett beszélve valami? már nem rémlik. ha valaki ért a honlapkészítéshez akkor egy ingyenes oldalt lehetne inditani.
Mi is nagyon jól éreztük magunkat,csak sajnálom hogy nem tudtunk veletek menni,mert a "nagymama" közbeszólt a fini ebédjével!Örülök,hogy ennyien voltunk,és hogy szimpatikus emberkéket ismerhettünk meg,ezalatt a rövid idő alatt!!
Remélem a következő talin már többet lehetünk veletek!!
Sziasztok! nagyon jó volt látni ennyi tigrát együtt, nekem is nagyon tetszett a tali, reméljük a következőn még többen leszünk, bár ez a 13 tigris azthiszem egy egész szép szám és persze nagyon jól mutattak egymás mellett. Érdemes volt nézni a sok érdeklődő tekintetet ahogy elhaladtak mellettünk :) A következő talira felvetőtödd a balcsi ötlete. Nem rosz, de én személy szerint jobban örülnék ha mondjuk meg tudnánk szervezni hogy tudjunk menni a ringen együtt. Azthiszem ez mindenkinek tetszene, bár nemtudom mik a feltételei annak hogy felmehessünk a pályára. Szokott lenni nyílt nap is, de nemtudom hogy működik ez. Tudotok erről valamit?
Nagyon szépen KÖSZÖNÖM Mindenkitől a kedves dicséreteket! Tényleg nagyon örülök,ha Mindenki jól érezte magát,s kedves Tigrásokkal és szebbnél szebb Tigrákkal ismerkedhetett meg személyesen is(ez volt a cél)!
Most nincs időm,várnak a vámpírok az eledellel,de ahogy tudom közzé teszem a képeket,s az új TALI időpontját,helyszínét,programjavaslatát!
Először is csatlakoznék az előttem szólókhoz, én is nagyon jól éreztem magam!
Aranyos kedves, szimpi emberkék között csodaszép autókkal, sőt egy új tulajdonságra is szert tettem átmenetileg! Per pill tojást lehet sütni a vállamon és a homlokomon, bár a karom sem piskóta (jobb hasonlít egy kellemesen átsült husihoz) :)
A képeket én is nagyon várom, mert a myvip tigra clubba is szeretnék bepakolni belőle!
Matricát kapott mindenki??? Aki nem és szeretne pedig, az sikítson és valahogy eljuttatok neki egyet!
Csabi!!!!
Szeretnék a videoból is! Azt a Lacinak kellene az iwiwre bedobni a videok közé!!!!!!
Sziasztok! GERGŐ S.o.s! Nem nyitja meg a linket,ahol megtudnám nézni a képeket! Lécci csinálj vele vmit!:) Előre is köszike!:) Jah és tényleg köszönet Csabinak a fini fagyiért! Üdv.:Mendi