Szia, kedden szétkaptam és átpakoltam jelre mindkettőt. Jó kis meló volt.
P0335 megszűnt, jött helyette P0115 megemelt fordulattal, olyan 1100, de szúrok neki sebességet 1500-re ugrik.
O2 szenzor állandó jelleggel vagy 0 vagy 1,3 .
Mikor szereltem, levettem az olajteknőt és széthúztam a "jármű sebességérzékelő" csatiját is és azt írja ez vezethet hibakódhoz.
Találkoztál már hasonlóval esetleg?
Elképzelhetőnek tartom, hogy csak simán meg van szakadva a kábel, mert a ramatyul nézett ki a védőburok is amit szig.szalaggal javítottam. Azt még egyszer chekkolom.
Feleségemnek vettünk egy 1.0-ás k11 Micrát és lenne egy-két kérdésem vele kapcsolatban, hátha tudtok segíteni.
- ha bekapcsolom a tompított fényszórókat, enyhén csökken az alapjárat. A szerelők azt mondják, hogy nem kell csodát várni 54 lóerőtől, ha nagy fogyasztót bekapcsolok, de ezt azért enyhe túlzásnak érzem... Valóban ennyire gyenge lenne a motor, hogy 100 wattnyi pilács felkapcsolása érezhető feladat, vagy gyanakodhatok generátor (valamelyik alkatrészének) hibájára? - csinált már közületek valaki kormány szervósítást? Mekkora szívás? Mi kell hozzá? Szivattyú, annak konzola, másik ékszíj, tartály, csövek, kormánymű és szaki vagy szabadidő? :) - szükségem volna egy hűtőrendszer tágulási tartályra, jó állapotban
Szia, nem lepődnék meg ha az alul sem lenne jó. Bejelöltem ugyan a szíjtárcsán, de csak akkor nyugodnék meg ha látnám a láncot is. Igen, itt még kellett volna pár fokot fordítani.
Arra gondoltam elküldöm az észrevételeimet a "szerelőnek", hogy kicsit gondolkodjon el, mert biztosra állította, hogy a vezérlés nincs elrakva.
Megosztom veletek, nekem új volt, de ilyen és hasonló videok alapján bármit "meghekkelsz" otthon is. :) Van 1. része is.
Szerencse, hogy ennyit még elbír a vezérlés. A felső fogaskerekek összesen 2 szemmel vannak elrakva. Látni kellene az alsót is, hogy az hol van, de ahhoz le kell bontani az oldalát.
Continental Contiecocontact 5, 215/55R17-es új nyári gumi szalonautóról leszedve, 4db 3 áráért eladó130.000Ft . Az ár irányár, alkudni lehet. sziki1@freemail.hu .
köszi a hozzászólást. Időm sem volt ránézni a vezérlésre. Ma már húzzuk vissza, mert el sem indul. Egyre jobb, de talán így egyszerűbb lesz kitalálnia mi nem működik megfelelően.